Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - service pack 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

service pack 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: service pack 2
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 15:35

Narode, imam instaliran na kompu service pack 2 za windowse i ne mogu više instalirati 70% igrica koje sam igrao prije. Jel se netko već susreo s tim problemom i kako ga je riješio?

Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 21:19

Ja sam probao preko 500 igara u proteklih 6 meseci.Tu je bilo igara koje su pravljene za 95-icu i mozda 2-3 nisu radile odmah kad se instaliraju nego moraju da se skinu patchevi ili neki user-made exe-i ali na kraju sve proradi.

Takodje imam instaliran SP2.

Koja igre te zezaju?

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 21:41
Probao sam Desperados:Wanted Dead Or Alive, poneke starije pucačine čisto iz gušta jer sam ih prije gazio npr. Half Life, Shogo:Mobile Armor Division, Jedi Knight, čak sam pao u očaj pa sam počeo i neke arkadice instalirat kao što je Lucky Luke i tak, ali ništa. Ili instalira pa neće u igru ili neće ni instalirat (Desperados npr.), a Max Payna ne znam kako pokrenuti na windowsu xp. Nekima radi, a nekima ne. Skinuo sam bio patch za igru, ali pošto je igra spržena i ima crack na cd-u, također nakon patchiranja traži i crack za tu verziju koju za koju sam ja pretražio sve žive stranice, ali nigdje je ne mogu naći
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:07

Desperados,Half Life,Jedi Knight,Max Payne sam i ja probao i svaka radi a sto se tice crack-a za MP mislim da sam ga nasao na jednom sajtu ali ubi me ako znam na kom.Idi na google i potrazi tamo.

Predji na Linux.

Da li si naknadno instalirao SP2 ili si imao integrisanu verziju Windowsa sa SP2?To moze da bude problem.Ako uradis sistem ponovo ali sa integrisanim SP2-om u samom Windowsu mislim da neces imati problema.

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:12

Evo na ovom sajtu imas crack za Max Payne za verziju patch-a 1.05.

http://www.megagames.com/cracks/html/c901800_0.htm

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:21
Zavisi kakva ti je maticna ploca ! Neke igrice (i programi) nece da rade pod SP2 !!! To ti je NEKOMPATIBILNOST !!! SP2 nece dobro da radi na oko 40% racunara !!! KAda bude izasan revision 3 kazu da ce se to srediti !
Vladika
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:23
Meni ne radi Gothic II, skoro sam se nameracio da ga igram dok cekam treci deo kad ono nece, a u cemu je problem pojma nemam.
Ignorance is bless.
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 19:58
Originalno postovano od strane Dzigi Dzigi piše:

Evo na ovom sajtu imas crack za Max Payne za verziju patch-a 1.05.

http://www.megagames.com/cracks/html/c901800_0.htm

Hvala puno. Imam windows sa integriranim service packom 2. To je problem zato što ga ne mogu obrisati

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.