Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - day watch/ dnevnoi dozor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

day watch/ dnevnoi dozor

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
sudija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: day watch/ dnevnoi dozor
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 23:14
jel ima neko titl za ovaj film.
nemanjap1@gmail.com   ako imate, hvala unapred! :D
...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 17:19
Bato, pa ti imaš ovaj film, ili si kolekcionar prevoda??????
Na vrh
Milan197 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milan197 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 12:40
Film se pojavio. Meni su titlovi, kazem titlovi zato sto je film screener na dva cd-a, mnogo potrebni. Ne razumem ni rec ruskog, a prvi deo mi se bas svideo. Ako nema neki srpski, hrvatski, bosanski titl, moze i engleski, samo da mogu nekeko da pogledam film.
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:13
da imam film, cekao sam na torrentu od prvog dana svetske premijere, zasto bih inace trazio titl??? a da znam ruski sam bi ga preveo.

Milane i ja imam istu tu verziju, to je ja mislim trenutno jedina verzija koja se vrti okolo!  a ni engleskog titla nema nigde nazalost!

Ažurirao sudija
...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:15
Sigurno si ga bar malo pogledao. Kako ti se čini?
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 12:17
pogledao sam samo sample da vidim kakav je snimak, i mogu ti reci da sam snimkom zadovoljan, ako si gledao night watch/nocnoi dozor , e pa ja sam cuo da je ovaj mnogo bolji! 
...
Na vrh
Milan197 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milan197 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 13:44
Ja ga jos skidam, ali na preview-u mi je slika podnosljivo losa. Kazem to zato sto sam night watch gledao kao dvd rip i i slika i zvuk su bili odlicni. Kakav je day watch ne znam, ali nisam bas siguran da li nastavak moze da bude i u rangu originaa, tako da ako nije losiji, to je onda odlicno.

Nego ne znam sta da radimo za titl? Ipak ovaj film ne mozes, pretpostavljam da gledas tek tako, treba nesto i da razumes da bi shvatio celu pricu. Ajde ako neko razume ruski da napravi taj titl, to bi bilo zlata vredno.
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 23:45
ja imam TS verziju od 1.3giga, ako se ne varam to je jedna jedina koja se vrti, a inace imam original dvd prvog dela. a za titl se slazem! 
...
Na vrh
Milan197 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milan197 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 08:46
Ja sam skinuo tu verziju na dva cd-a i sada ga onako gledam u folderu day watch, a ne mogu da ga gledam, jer necu da nagadjam o cemu je rec. Ne znam kako je moguce da se bar engleski titl nije pojavio.
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 03:02
znaci nema ni na engleskom, prevrnuo sam ceo internet uzduz i popreko...    nek' nam je bog upomoc! :D
...
Na vrh
Milan197 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milan197 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 09:42
JA bih napravio srpski prevod, kada bih znao ruski. Posto ne znam ni rec ruskog, ne znam sta da radimo. Ja sam se bas obradovao kada sam nasao konacno ovaj film, a sada mi stoji na hardu i ne znam sta da radim sa njim. Jedino da ga gledam sa ukljucenim mute-om.
Na vrh
Milan197 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milan197 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 13:40
Samo da vam kazem da se ne sekirate sto nema titla. Juce sam odgledao film bez titla i mogu da kazem da je totalno sranje. Ogradjujem se donekel od ovoga, zato sto kao sto rekoh nisam imao titl, pa samo samo gledao sta se desava, ali generalno mislim da je fil totalno jadan. Priznajem da sam imao predrasude kada sam cuo za night watch, s;obzirom da je ruski film i priznajem da sam razbio te predrasude posle gledanja istog, koji mi se stvarno veoma svideo. Zato sam mnogo ocekivao od drugog dela, a jedino sto je on uspeo je da ponovo vrati i jos uveca moje predrasude prema filmovima koji nisu americki. Znao sam da su Rusi-Rusi i da oni ako se zajebu pa naprave nesto sto je solidno, tu gresku ne mogu da naprave dva puta. To se jos jednom potvrdilo kada je ovaj film u pitanju i zato nemojte biti tuzni sto nema titla. Mozda, napominjem mozda, ako budem bio toliko besposlen i ako se nekada pojavi titl, pokusam da pogleadm film jos jednom, cisto da proverim da li sam bio u pravu i pokusam da mu dam neku sansu kada je u paketu sa titlom, ali mislim da to ne moze bitnije da popravi veoma los utisak koji je na mene ovaj fil ostavio pri prvom gledanju.
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 13:19
hehehehe  

kako mozesh da gledash film bez titlova, pogotovu ako ne razumesh nista!???

u svakom slucaju , zar je moguce da niko ko zna ruski nema ovaj film!
...
Na vrh
Milan197 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milan197 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 13:35
Pa to mi je bio jedini izbor, posto titl nemam, a film imam. Ni meni nije jasno kako nema makar engleskog titla. Medjutim, kazem ti, koliko sam uspeo da shvatim bez titla, film je sranje u poredjenju sa prvim delom.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 11:31
Pa po gledanju na preskok, čini mi skroz OK. Međutim imam jedan VELIKI PROBLEM: prevod. Znam da ga nigde nema, ali ako ga neko dobavi bio bih mu veoma zahvalan da ga pošalje na darije79@yahoo.com
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 23:13
darije, join the club, i ja iscekujem taj prevod, cak sam aktivirao i neke poznanike u rusiji, ali mala vajda, kada bi se makar dokopao engleskog prevoda pa da ga obradim, ali ako dobijem, saljem ti! 

Ažurirao sudija
...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 11:27
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ne mogu više da izdržim!!!!!!!!!! Ja sam aktivirao sve živo i neživo. Kad bih imao engleski titl, ja bih već pisao post u "Dnevnik gledanja filmova". I naravno ako ga nabavim šaljem!!!
Dobra je fora što sam okačio potražnju na IMDb-u.. i sad, ljudi misle da mi je do sad neko sigurno poslao.. Javljaju mi se iz svih krajeva sveta. Baš juče dobih mail od lika iz Australije... he-he , sve ih moram razočarati...
Na vrh
sudija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 12:35
meni je drugar iz rusije ponudio ruski sub, i ja mu rekoh, :"E bash ti hvala!" 

Isto tako mi je rekao ako bude imao vremena, da ce probati da ga prevede! tako da se ja nadam.... i nadam....i nadam..... nada umire poslednja
...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2006 u 13:19
Ajde mi pošalji taj ruski prevod. Imam drugaricu u gradu koja je odande, pa ću joj ponuditi... da prevede. Mislim da sam zaslužio...   
e-mail:  darije79@yahoo.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 12:39
Ne moraš da mi šalješ.
Nabavio sam ruski prevod, e sad ako ima neko koga zanima....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.