Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sta je sa "Crnom gujom"???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sta je sa "Crnom gujom"???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sta je sa "Crnom gujom"???
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:13
Originalno postovano od strane cinik cinik piše:

Nije li to sramota???

Pa ne baš...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 17:46
Nije sramota, ali  BLACK ADDER je mnogo bolji nego mnoge druge serije.
Ima tu posla oko prevoda, da, ali da prevod ne postoji je ipak malo.....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:21

Nije li to sramota???

ako moze biti titlova za lost.....
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:30
trebalo bi ti odbit sve postove u kojima gaziš po lostu pa bi ti ostalo jedva sotinjak
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:36
Pa dobro, koje ces postove meni odbiti u kojima gazim po lostu (kojeg nisam ni gledao)  a tako zelim te titlove za crnog guju....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:41
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

trebalo bi ti odbit sve postove u kojima gaziš po lostu pa bi ti ostalo jedva sotinjak

ROTFL
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:42

totalno ravnodusna prema crnoj guji, tim prije sto imam  francuski titl

ali alo, alo... to je vec druga prica...

ajmo ljudi, ko ce prevodit alo, alo???

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:54

Cek,  jel to imas tv rip ili sta?  Ako imas alo alo ripan sa tv-a imas i prevod.

Moja draga francuskinjo........

Ili ti imas  pravi divx? DVD rip?

A da  ja nadjem franc.titl za crnog guju pa da mi ga prevedes draga fransoa

Schopenhauer
Na vrh
Zver View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zver Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:54
Za Crnu Guju fale još samo titlovi za epizode 4, 5 i 6 u 3. i 4. serijalu.
Poslao sam epizode i englesku titlove prijatelju Škotu. Uradiće ih sigurno, samo ne znam kad...

Ažurirao Zver
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 02:19

evo, uradice zver

nemam alo, alo, nego guju...alo tek treba da dobijem. a treba mi i titl...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 11:49
jbg ja imam engleske titlove i srpske prve 3 epizode prvog serijala!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 15:52
pitajte Miroslava (Rvalsorim mu je nick) sta je sa prevodom. On je preveo nesto iz prve i pola druge sezone Crne Guje...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 15:56
to onda nece nitko vidjeti te titlove
Na vrh
Zver View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zver Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 03:32

Zver, bas super od tebe sto si nasao ko ce prevesti jos tih 6 epizoda, ali da li je moguce da ce ih Škot prevesti na srpski???

Ništa se ti ne sekiraj ;). Engleski titlovi i 3. i 4. sezona su prosleđeni, sad još malo više njegovog slobodnog vremena i biće...
Na vrh
crniguja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crniguja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 14:09
@ Zver

Ako su u medju vremenu gotovi prevodi za 5 epizodu iz trece sezone i poslednje tri epizode (4,5,6) iz cetvrte sezone bio bih ti mnogo zahvalan ako bi mi ih poslao na voja76@ptt.yu.

Pozdrav !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.