Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GordianKnot.RipPack.0.35.0.problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GordianKnot.RipPack.0.35.0.problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mesek View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mesek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GordianKnot.RipPack.0.35.0.problem
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 23:37
 Početak
Za početak ubacite DVD film u DVD-ROM i odmah pokrenite GKnot i pod Ripping izaberite DVDDecrypter. DVDDecrypter će odmah sam prepoznati DVD i dati vam sljedeći ekran

umjesto tok ekrana on meni da ovu izjavu
GordianKnot.RipPack.0.35.0.

BEFORE YOU CAN USE THIS YOU HAVE TO SET THE CORRECT PATH TO"DVDDECRYPTER.EXE"

sta moram napraviti
cakovec
Na vrh
meca21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj meca21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 08:51
Probaj da podesis Decrypter ovako(verzija 3.5.2.0 i novija):
1.Mode>cekiraj IFO
2.Tools>Settings>IFO mode>cekiraj "Stream Information";
"Include PGC Number" i "Include Angle Number"
Klik OK
U glavnom prozoru podesi folder gde ces da snimis film
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 13:33
Mislim da mora namjestiti u opcijama Gordian Knota "put" do DVDecryptera. Znači ako ti je Decrypter u Program Files, onda ti je ovo putanja: "C:\Program Files\DVD Decrypter\DVD Decrypter.exe
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 13:38
Probaj sa robot4rip, u njemu nema omaške za put.... JA uvek radim sa njim, pa nek on "bije@ glavu sa Gordijevim ;vorom....
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 19:10

pa idi direktno na program i prebaci film na HDD.

Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 09:51
Samo bih htio nešto pitati oko prebacivanja DVD u divx. Ja sam nov u tome i probao sam sa dr.divx i njemu treba 3sata i 20 minuta da konvertira nezaštićeni DVD film koji traje 1h i 20 min. Jeli to uobičaeno vrijeme konvertiranja?
Probao sam i sa WinAVI, za koji sam čuo da je najbrži, no on mi kada mu zadam da konvertira napiše: 'Invalid float point operation'  ili 'Can not render the graph, please make sure that your media file can be played by Windows Media Player'
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 11:33
Vreme prebacivanja ti prvenstveno zavisi od kompjutera, pa onda od programa. Primera radi na mom starom kompu (1,2Ghz i 512 MB RAM) mi je sa Gordian Knot-om ( naknadno ću objasniti) trebalo i po 10 !!!!!! sati za dva prolaza ( kvalitetnija slika). Sada sa 3,2Ghz i 1024 MB RAM-a film od sat ipo uradim za , otprilike sat, sat ipo ( sa isto dva prolaza) Od početka moje "karijere" isprobao sam dosta programa "na ovu temu" i iz ličnog iskustva tvrdim da je Gordian Knot najbolji. Nisam rekao ni najbrži a ni najlakši nego - NAJBOLJI!!! To je ustvari skup programa koji povezani u celinu sami odrade posao bez greške. Kad se jednom lepo postave parametri u programima - sve ide vrlo lepo i glatko... Ako budeš prihvatio predlog i skineš ovo pakovanje programa ( trebaće ti i pakovanje codec-a koje ide uz Gordian, ja još uvek koristim verziju 1.8) , poslaću ti uputstvo za podešavanje...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 12:50
Za početnike najprogram je Auto GordianKnot
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 15:25
Dobro, hvala na informacijama i savjetima. Skinuo sam GordianKnot, moram priznati da mi se čini dosta zamršeno tako da ću vjerojatno prvo početi sa nekim drugim programom, kao dr.divx, dok ovo ne savladam.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 02:07
Samo deluje tako. Uz pravo uputstvo , vrlo je lagano.... Ali dobro, ako hoćeš probaj sa nečim lakšim!
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 10:12
U svakom sliučaju dosta komplicirano. Nakon 3 sata što sam konvertirao sa dr.divixom on je počeo ispočetka nova 3 sata i to 'second pass' tako da sam isključio, jer nisam znao koliko ima tih 'passova'. Poslije sam vidio da postoje '1st pass' i '2nd pass', no imali još koja faza poslije?

Ažurirao Sineast
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 20:55
Ne!
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 21:58
Auto GK je broj jedan za početnika, samo još treba naštimat VBR zvuk na 128 i rezoluciju na 640 slika ispadne super, a puno manje zajenbancije nego sa GK. Kod ovog naštimaj ovo naštimaj ono, a kod Auto Gk samo mu pokažeš gdje se nalazi film i gdje ga reba smjestit, i sve odradi super. Možda mala nijansa da se razlikuje od GK, ali u pitanju je vrijeme!!!!1
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,477 sekundi.