Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

GordianKnot.RipPack.0.35.0.problem

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7924
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 15:25
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: GordianKnot.RipPack.0.35.0.problem
Objavio: mesek
Tema: GordianKnot.RipPack.0.35.0.problem
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 23:37
 Početak
Za početak ubacite DVD film u DVD-ROM i odmah pokrenite GKnot i pod Ripping izaberite DVDDecrypter. DVDDecrypter će odmah sam prepoznati DVD i dati vam sljedeći ekran

umjesto tok ekrana on meni da ovu izjavu
GordianKnot.RipPack.0.35.0.

BEFORE YOU CAN USE THIS YOU HAVE TO SET THE CORRECT PATH TO"DVDDECRYPTER.EXE"

sta moram napraviti

-------------
cakovec

Odgovori:
Objavio: meca21
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 08:51
Probaj da podesis Decrypter ovako(verzija 3.5.2.0 i novija):
1.Mode>cekiraj IFO
2.Tools>Settings>IFO mode>cekiraj "Stream Information";
"Include PGC Number" i "Include Angle Number"
Klik OK
U glavnom prozoru podesi folder gde ces da snimis film

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 13:33
Mislim da mora namjestiti u opcijama Gordian Knota "put" do DVDecryptera. Znači ako ti je Decrypter u Program Files, onda ti je ovo putanja: "C:\Program Files\DVD Decrypter\DVD Decrypter.exe

Objavio: darije
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 13:38
Probaj sa robot4rip, u njemu nema omaške za put.... JA uvek radim sa njim, pa nek on "bije@ glavu sa Gordijevim ;vorom....

-------------

Objavio: nodi
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 19:10

pa idi direktno na program i prebaci film na HDD.

Objavio: Sineast
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 09:51
Samo bih htio nešto pitati oko prebacivanja DVD u divx. Ja sam nov u tome i probao sam sa dr.divx i njemu treba 3sata i 20 minuta da konvertira nezaštićeni DVD film koji traje 1h i 20 min. Jeli to uobičaeno vrijeme konvertiranja?
Probao sam i sa WinAVI, za koji sam čuo da je najbrži, no on mi kada mu zadam da konvertira napiše: 'Invalid float point operation'  ili 'Can not render the graph, please make sure that your media file can be played by Windows Media Player'

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 11:33
Vreme prebacivanja ti prvenstveno zavisi od kompjutera, pa onda od programa. Primera radi na mom starom kompu (1,2Ghz i 512 MB RAM) mi je sa Gordian Knot-om ( naknadno ću objasniti) trebalo i po 10 !!!!!! sati za dva prolaza ( kvalitetnija slika). Sada sa 3,2Ghz i 1024 MB RAM-a film od sat ipo uradim za , otprilike sat, sat ipo ( sa isto dva prolaza) Od početka moje "karijere" isprobao sam dosta programa "na ovu temu" i iz ličnog iskustva tvrdim da je Gordian Knot najbolji. Nisam rekao ni najbrži a ni najlakši nego - NAJBOLJI!!! To je ustvari skup programa koji povezani u celinu sami odrade posao bez greške. Kad se jednom lepo postave parametri u programima - sve ide vrlo lepo i glatko... Ako budeš prihvatio predlog i skineš ovo pakovanje programa ( trebaće ti i pakovanje codec-a koje ide uz Gordian, ja još uvek koristim verziju 1.8) , poslaću ti uputstvo za podešavanje...

-------------

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 12:50
Za početnike najprogram je Auto GordianKnot

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 15:25
Dobro, hvala na informacijama i savjetima. Skinuo sam GordianKnot, moram priznati da mi se čini dosta zamršeno tako da ću vjerojatno prvo početi sa nekim drugim programom, kao dr.divx, dok ovo ne savladam.

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 02:07
Samo deluje tako. Uz pravo uputstvo , vrlo je lagano.... Ali dobro, ako hoćeš probaj sa nečim lakšim!

-------------

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 10:12
U svakom sliučaju dosta komplicirano. Nakon 3 sata što sam konvertirao sa dr.divixom on je počeo ispočetka nova 3 sata i to 'second pass' tako da sam isključio, jer nisam znao koliko ima tih 'passova'. Poslije sam vidio da postoje '1st pass' i '2nd pass', no imali još koja faza poslije?

Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 20:55
Ne!

-------------

Objavio: nodi
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 21:58
Auto GK je broj jedan za početnika, samo još treba naštimat VBR zvuk na 128 i rezoluciju na 640 slika ispadne super, a puno manje zajenbancije nego sa GK. Kod ovog naštimaj ovo naštimaj ono, a kod Auto Gk samo mu pokažeš gdje se nalazi film i gdje ga reba smjestit, i sve odradi super. Možda mala nijansa da se razlikuje od GK, ali u pitanju je vrijeme!!!!1

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk