Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sedam (Seven) DVD tražim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sedam (Seven) DVD tražim

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Buljko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sedam (Seven) DVD tražim
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 14:23

S hr titlom.

dinamo.zg@gmx.net

Hvala

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 18:16
jedino ako je neko napravio i ubacio titl inače ti još nije izašao u hrvatskoj.milslim na orginal

Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 18:48
je,ja ga imam
Na vrh
Buljko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:56

Originalno postovano od strane mirod mirod piše:

je,ja ga imam

I koliko cijeniš primjerak? Jesi iz Zg?

Jel bi mogao staviti screenshot neke scene u kojoj se vidi titl da vidim kak to otprilike zgleda?

Hvala

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:17
ąta imaą orginal ili pravljeno iz divixa?
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 23:19
evo sada sam provjerio,film ima hrvarski titl i 38 chaptera a vi mi objasnite kako da postavin screnshot neke scene i ja ću postavit.Audio je 5.1 dolby digital engleski.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:17
Da...ali sve se to može dobiti iz DivX-a
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:53

5.1 dolby digital se ne može dobit iz divxa.

ja imam kopiju originala sa engleskim titlovima i nekakvim dodacima......

mislio sam da nije taj Seven izašao kod nas...

" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 01:13
Može jer se DivX može kodirat s originalnim zvukom
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 01:18
Hoću reći DVD se može kompresirati u DivX s origigi zvukom s DVD-a
Na vrh
Buljko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 08:40

evo sada sam provjerio,film ima hrvarski titl i 38 chaptera a vi mi objasnite kako da postavin screnshot neke scene i ja ću postavit.Audio je 5.1 dolby digital engleski.

Nisi odgovorio jesi iz ZG i za koliko novaca?

Ak si iz ZG da se dogovorimo oko primopredaje..

Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 16:08
nisam iz ZG a samo trade dolazi u obzir,ako imaš bilo kakav film na dvd-u da me zanima zamijeniti ćemo se.
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 16:13
ja sam taj film dobio u trampi i 99,9 % sam siguran da nije iz divx-a što se tiče zvuka,slike i titla jer sve izgleda fenomenalno,kada ga analiziram u dvd shrinku piše titl croatian a audio english 5.1 dolby digital što ne piše kod izrade iz divx-a što znaju oni koji su to konvertirali.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 18:16
ja sam siguran da taj film nije u orginalu izaąao u hrvatskoj.
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 00:35

Ja isto.

Ma to je neko maslo sto posto :)

" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
Buljko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 07:31

nisam iz ZG a samo trade dolazi u obzir,ako imaš bilo kakav film na dvd-u da me zanima zamijeniti ćemo se.

Nažalost trade nije opcija jer DVD nije za mene.. Treba mi relativno uskoro.

Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 15:50
Buljko pošalji mi adresu i ja ću ti poslati džabe film a ovi neka razbijaju glavu jeli original ili nije.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 16:15
nemam ąta razbijati glavu zvao sam Issu koja zastupa  New Line Cinema koji je napravio Sedam a oni kaľu da nije izaąo.Kaľu da nisu upće izdavali stare filmove od New Lina samo novije naslove unazad 2-3 godine

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 16:32
jesi li pomislio da je taj seven amricko/britansko/japansko izdanje i u njega ubacen titl?
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 16:48
ja govorim o orginlu tj dvd-copy ovo druga prepravljanja me ne zanjimaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.