Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HEEEEEEEELP !!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HEEEEEEEELP !!!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HEEEEEEEELP !!!!!!!
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 20:39
IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM. IGRAM IGRU OKO 15 MINUTA, I NAKON 15 MINUTA MI DOĐE NEKE GREŠKA, DOĐE SAMO CRNA SLIKA (I ČUJEM SAMO ZVUK IGRICE, A NEKAD NITI TO), I JA MORAM RESTARTIRATI KOMPJUTER. I TAKO SVAKA IGRA, OSIM FOOTBALL MANAGER 2006. IGRAM NFS : MOST WANTED, I NAKON 15 MINUTA SE BLOKIRA, TAKO I NBA LIVE 2006, I PES 5...

AKO NEKO ZNA U ČEMU JE PROBLEM, MOLIM VAS NEKA MI JAVI.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 20:44
Pokušaj update drivera za grafički napravit.To s crnilom mi svakako smrdi na grafiku stoga što se dešava s iole zahtjevnijim naslovima.
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 20:49
di mogu najbolje naći update za grafičku ? ja imam radeon 9600.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 21:01
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&a mp;a mp;task=knowledge&folderID=27

Ako si na ADSL skini sve.Ako si na dial-up skini sam display driver.
Čim neznaš gdje se skida,pretpostavljam da imaš neke iz prethistorije

Ažurirao žile
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 21:27
ja ti preporucujem da si skines Radeon Omega Drivers
kick-ass
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 03:15
omega driveri su bolji definitivno
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 14:48
Omege koristiš da bi poboljšo performanse jer su to tweakani driveri.Važno je obratit pažnju da njemu uopće neradi,tako da se jebat s tim njemu ne isplati.Ne bih znao,osobno ih ne koristim,neki su zadovoljni s njima,neki imaju gorak okus u ustima na samu njihovu spomen...U njegovoj situaciji je official najbolje rješenje...
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:02
jedan put sam isto bio skinuo driver, i kompjuter mi je totalno bio crko. čim sam upalio kompjuter, on bi se odmah restartirao. nadam se da neće doći opet isti problem ako skinem taj driver. p.s. oni kod kojih inače popravljam kompjuter su rekli da je bio problem šta se restartiralo jer sam skinuo neki driver. da li seru, ili se to može desiti ?
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:49

Nepisano pravilo je da se driveri uglavnom ne obnavljaju ako sve radi dobro i sa starim. U tvom slucaju ne radi nista, tako da bas ne vidim da imas izbora.

Osim ako:

Kakvo napajanje imas? Jesi nedavno dodavao neke nove komponente (drugi HD, DVD snimac...) Sve ti to dodatno vuce struju pa je moguce da ti unutar kucista jednostavno padne struja pa se kartica zablokira jer nema dovoljan napon...cak i ako ona ne vuce struju sa ploce vec ima posebnu zicu...

Provjeri radi li ventilator na grafickoj (ako ga imas), mozda se ne vrti dovoljnom brzinom, mozda je pun prasine... ako znas izvaditi ju van, ocisti ju totalno

Provrti DxDiag, mozda tamo vidis neki konflikt ili nesto... imas i par testova za obaviti...

Vjerojatno postoji jos koja stvarcica koja ti moze probleme raditi, savjetujem ti da krenes od najjednostavnijeg rjesenja, obnavljanja drivera, ako ti opet budu blokirali racunalo, lako se vratis na staro kroz safemode, ali to ce znaciti da ti nesto grdno ne valja u konfiguraciji...

Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:57
nedavno sam dodao DVD pržilicu. Di se nalazi taj DxDiag ? i di mogu obaviti te testove ?

Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 23:10

testove obavis iz dxDiag-a... vjerojatno nece rijesiti problem, ali mozda ti nesto izbace...

start/run pa upisi dxdiag...

ili win tipka + R pa opet upisi dxdiag...

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 10:18
Meni se isto to dešavalo ,lijepo sam izvadio grafičku na kompresor se dobro ispuhao i skinuo nove drivere i sada radi kao nova.A grafička mi je Radeon 9000 series.
Firefox user
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 22:33
probat ću sve ispuhati, jer je moguće da ima puno prašine.
jučer sam snimio onaj display driver, i čim sa ga snimao igrice mi nisu stajale, ali danas kad sam probao igrati opet je došlo do istog problema, tj. blokiraju se igrice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,177 sekundi.