Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zdravo, imam pitanje!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zdravo, imam pitanje!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nemesisx View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesisx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zdravo, imam pitanje!
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:25

Pozdravljam sve na forumu.Nov sam ovdje pa da upitam nesto sto me zanima!

Koliko je dozvoljeno ili fer nabaciti tudji rad (subtitl) ovdje.Jer vidim da ljudi cesto traze subtitlove koje npr. ja imam (u ovom ili onom obliku), samo bi ih trebao odraditi subrip-om, govorim o onim kojima nije "zaljepljen" titl.Meni u stvari nije bitno koje uradio prevod, ali u svakom slucaju jedno veliko hvala svakom prevodicu za njegov rad, i nisam imao namjeru nabacivati svoj potpis u iste!

Koliko ja znam (a mozda neznam dovoljno), ovo je ujedno i "najbrza" stranica sa nasim titlovima, pa odakle potjecu onda prevodi koje ja imam, tj. imam vec uradjene DVD-ove sa titlovima (vrlo svjeze naslove  ), a ima razlicitih potpisa u titlovima ili nema nikakvih, a recimo da ih dobijem iz 3 ili 4 ruke! Prepostavljam

da tu neko ca$hira svoj trud, sto i opravdavam, ali nisam siguran.

Koliko traje, za dobrog prevodioca, prevodjenje jednog subtitla (textualno iz jednog jezika u "nama razumljiv", ako kazemo da je prosjek 1000 redova).

Eto toliko od mene za prvi put, nadam se da nije previse pitanja od jednom!!

Pozdrav!

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 09:36

I dozvoljeno i fer. Okaci sve sto imas. To i jeste osnovni smisao ove stranice. Koliko treba vremena za 1 prevod? Zavisi o cemu je rec... Ako je svedski akcioni, jako malo. Ako je nezavisna britanska produkcija, bogami...Voleo bih da vidim da se neko usudi da prevede Macbeth (1948 Orson Wells)

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 11:25

Samo ti okaci sve sto imas, a nema ovde, pogotovu novije titlove...

Ekipa koja prati ovu stranicu nece da se buni za nove prevode... Jedini koji prave probleme su oni tzv. prevodioci koji se plase da ako svi dobiju neki prevod oni nece moci da 'utope' posle taj film...

Zato daj...

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 11:55
Hack the planet!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 12:13
kaci prijatelju
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:13
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

kaci prijatelju

e to volim kad se kazhe........
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 15:00
Na vrh
nemesisx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesisx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 15:42

Kacenje i nije minut posla, prvo trebam da RIP-am ono sto mogu, drugo moram pregledat bazu da li vec postoji u bazi, mada za nove filmove sumnjam.

Haj danas cu jedan odraditi pa mozda veceras nabacim recimo The Matador (ako ne bude zaljepljen).Medutim taj neko kad prepozna svoj prevod pocece ljepiti, sta onda??

Pozdrav!

P.S.Imal ko u ponudi titlova da nema nigdje za download, pogotovo novih naslova?Mozda bi se mogli dogovoriti?!

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 15:45
nis              samo kaci   pa nek radi kaj hoce
Na vrh
nemesisx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesisx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 15:49
DJoZ, ako si ti ono na avataru, bas si ugly :)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 17:51
nije ugly neg je pijan ko drvo
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 18:53
ma da sam ja na ovoj slici ...nebi imao ni jedan post na ovom forumu 
Na vrh
nemesisx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesisx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 20:28

speedy, o tebi i da nepricamo ;)

hmmm, kad bolje pogledam moj avatr nije nis´bolji ko spermic je :D

Ažurirao nemesisx
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 20:43
mad, papku
Na vrh
nemesisx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesisx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 20:57
papak self i to mad ;)

sta je tebi kloky, zar se nesmijemo ni zezat malo, nisam bio uvredljiv?!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.