Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomozite mi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomozite mi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fetah71 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fetah71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomozite mi
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2003 u 22:53

Kako treba ubaciti tital na jedan divix ili u vcd

Na vrh
josip25 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj josip25 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2003 u 19:42

Pozdrav !

-Titl prvo treba uskladiti u nekom programu ( Subtitle Editor ) s filmom.

-Snimiti ga u format SubAlpha

-Otvoriti ga i prilagoditi veličinu, boju, naš način pisma (npr. č,š,ć,ž,đ) ( SubStationAlpha v4.08 )

-U Virtual Dub-u otvoriti film i pod video filterima naći "Subtitle" filter ( skinuti s stranice gdje je i VirtualDub 1.4

-Snimiti u avi format ali kvalitetno kompresirano ( zbog gubitka kvaliteta slike)

-TMPGEnc služi za konvertiranje avi formata u mpeg1 koji u Neri ( program za snimanje Cd-a ) ide za VCD...

Ukratko treba praksa ali to su ti smjernice...    

Sretno !

Chi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,136 sekundi.