Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - warcraft 3 pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

warcraft 3 pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SerapH View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: warcraft 3 pomoc
    Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2005 u 17:49
znam da sam već otvorio jedan post na ovu temu ali sam mislio da ce ga vise ljudi vidjeti ako otvorim novi topic.
ovako problem je u tome sto bi htio igrat war 3 preko battle.neta (bolestan sam i po cijele sam dane doma pa mi je dosadno)ali imam piratsku verziju pa ne uspijevam ako netko zna neki način da igram war 3 piratsku verziju preko neta neka kaže.
hvala unaprijed

Ažurirao SerapH
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
daredevil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredevil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 13:03
mislim da sa piratskom verzijom neces moci
igrati netu,trebas imati originalu verziju i
key koji dobijes sa cd-om!!!!

nisam siguran,ali mislim da je tako!!!!

pozdrav

Ažurirao daredevil
Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 20:22
ne znam oce li ti pomoci al evo ti keyevi koji se vec koriste,preko dana ti bude slobodan na uswest i east........

rvzzdx bw7v mrhztc tvjn mh97xn frozen throne

6ke2xv d2vm 2xdjtb vgfj htnt2f reing of chaos

instal roc+tft bez cracka,1.18 patch,daemon tools i warcraft3 mds mountas i igras....

svoje cd keyeve ti ne mogu dati jer i ja ga znam zaigrat pokoji put:)

p.s. ak trebas pomoc PM
Get It On Tha Floor

Ol' School...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.