Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cd key
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

cd key

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
daredevil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredevil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: cd key
    Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2004 u 12:10
dal im netko cd key od igrice
Joint Operations:Typhon rising
ako im neka se javi
hitno
Na vrh
daredevil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredevil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2004 u 12:22
Za igricu F1 2002 cd key
ako netko ima neka se javi
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2004 u 21:10

Originalno postovano od strane daredevil daredevil piše:

Za igricu F1 2002 cd key
ako netko ima neka se javi

probaj ovaj:7931-9865028-6024865-1156 (sorry ako je malo prekasno)

Seeing Is Believing
Na vrh
Lord S.Z View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lord S.Z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 20:46
cd key za učilicu igrom do znanja 3 molim hitno sin me maltretira
SUVI
Na vrh
male View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj male Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 21:43
frende za Joint operations:probaj key-B9MF-VXMM-HN5L-VVMF-AKVK     Pozdrav i uživaj
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2005 u 03:28
ArrgHHHHHHHHHHHHHHHHH
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2005 u 08:43
Originalno postovano od strane Lord S.Z Lord S.Z piše:

Riješi s cd-a i reci sinu da ga je maca ili ćuko iz komšiluka pojela/o.Moja sestra ima taj đubar i jebe me 24/7 da joj dam igrat.Dakle,njegovo maltretiranje će se potriplat
kad dobije jednom.Usput dosta je sjebana za crackirat i ničiji ključ ti nemože pomoć jer se novi serijski broj generira na svakom računalu.Dakle,serijski i cdkey se moraju poklopiti,a to nije moguće.Pošalji cd u ropotarnicu povijesti-nećeš požalit.IMHO jebote kako je ta učilica najdebilnija stvar koja ti može zać na komp.

OBRIŠI OVAJ POST TLIŠČE
Ispričavam se,omaklo mi se.

Ažurirao žile
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2005 u 08:46
Originalno postovano od strane Lord S.Z Lord S.Z piše:

Riješi s cd-a i reci sinu da ga je maca ili ćuko iz komšiluka pojela/o.Moja sestra ima taj đubar i jebe me 24/7 da joj dam igrat.Dakle,njegovo maltretiranje će se potriplat
kad dobije jednom.Usput dosta je sjebana za crackirat i ničiji ključ ti nemože pomoć jer se novi serijski broj generira na svakom računalu.Dakle,serijski i cdkey se moraju poklopiti,a to nije moguće.Pošalji cd u ropotarnicu povijesti-nećeš požalit.IMHO jebote kako je ta učilica najdebilnija stvar koja ti može zać na komp.

P.S.Ako neshvaćate tliskov bolni krik,pogledajte šta mu se nalazi u potpisu.A i sam sam xxx puta postao negdje stranice s crackovima i serialima.

Ažurirao žile
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2005 u 22:21

ilegalne stvarčice................no.............no...............

samo preko maila........

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.