Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - download
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

download

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Sulik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: download
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2005 u 23:47

Gdje se može downloadati cijele igre.

Kako nabavit stare igre kao c&c win 95.

Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 08:23
pomocu nekog p2p programa mozes nabaviti sve igre za pc,ako neznas tocno sta zelis samo u trazilicu ukucaj pc games i dodje ti pun ku**c igri pa biraj
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 16:20
npr. koji je taj p2p program neznam baš za te stvari
Na vrh
Sulik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 17:03

Gdje nabavt taj P2P i šta je to?

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 18:01

P2P je skraceno od Peer-2-peer sto otprilike znaci korisnik-do-korisnika sto znaci da se pjesme skidaju direktno od korisnika.

Dakle, ti se spojis na p2p mrezu i pretrazis mrezu za neku pjesmu ili igricu ili nesto i onda skidas od te/tih osoba to... Dakle, te osobe ti salju. Kao prek mejla da ti netko posalje samo sto ti ne salje na mejl nego direktno na tvoj kompjuter i nemoras s njim razgovarati da ti posalje nego samo oznacis pjesmu na njegovom kompjuteru i stisnes download i skidas je. Moze covjek i staviti ogranicenje da u isto vrijeme moze skidat npr. 3 ljudi od njega sto znaci da ako vec 3 skida od njega onda moras cekati da jedan od njih skine (ili ako vec dvojica cekaju onda moras pricekati da trojica skinu). Da nebi dolazilo do nezeljenih sranja onda se sa necijeg kompjutera moze skidati samo ono sto on zeli da se skida, a tako i vi morate staviti sto vi zelite da se od vas skida. Eto, to je ukratko o p2p....

Programa za to ima mnogo.... WinMX, Ares, Kazaa, Morpheus, itd.....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 19:01
bravo Bikonja to je otprilike to...mozda svi vi djelite nesto a da to ni neznate...hehe...pa svako ima na pc-u my shared folder....pogledaj topic bitcomet,radi se o bearshare-u...imam pro verziju(najbrze skida) + crack da netreba platiti...mogu vam poslat kome treba(preko messengera) ili nekom drugim putem jer mislim da je prevelak za mail(skoro 3mb)...
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 19:22
http://www.bearshare.com/downloads.htm

evo ovdje mozete skinuti Bear Share pro 4.6.0 a crack vam mogu poslati u mailu jer je svega 17.9kb...kad otvoris ovu stranicu gore navedenu skini onaj prvi installer(go pro),ne besplatnu verziju
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 21:59

Hmm, bitcomet je torrent... To nije bas isto ko i p2p.....

Nisam bas u tim vodama i neznam puno o tome, ali kolko znam to na sajtovima ima torrent fajlove pa ti to skines sa programom tipa bitcomet i onda taj program to otvori normalno kak je, ali da bi skinuo moras nesto i uploadat i tak nesto....

Btw, hvala na pohvali ;)

Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2005 u 22:14
bitorrent radi isto na taj nacin p2p...istovremeno skida od svih onih koji skidaju istovremeno kao i ti a poceli su download malo ranije npr...mislim na torrent storm,nisam siguran za ostale...ali ali...nije to toliko bitno,bitno je da mi skidamo filmove...hehe
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 01:47
Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

P2P je skraceno od Peer-2-peer sto otprilike znaci korisnik-do-korisnika sto znaci da se pjesme skidaju direktno od korisnika.

Dakle, ti se spojis na p2p mrezu i pretrazis mrezu za neku pjesmu ili igricu ili nesto i onda skidas od te/tih osoba to... Dakle, te osobe ti salju. Kao prek mejla da ti netko posalje samo sto ti ne salje na mejl nego direktno na tvoj kompjuter i nemoras s njim razgovarati da ti posalje nego samo oznacis pjesmu na njegovom kompjuteru i stisnes download i skidas je. Moze covjek i staviti ogranicenje da u isto vrijeme moze skidat npr. 3 ljudi od njega sto znaci da ako vec 3 skida od njega onda moras cekati da jedan od njih skine (ili ako vec dvojica cekaju onda moras pricekati da trojica skinu). Da nebi dolazilo do nezeljenih sranja onda se sa necijeg kompjutera moze skidati samo ono sto on zeli da se skida, a tako i vi morate staviti sto vi zelite da se od vas skida. Eto, to je ukratko o p2p....

Programa za to ima mnogo.... WinMX, Ares, Kazaa, Morpheus, itd.....

Ne zelim se praviti pametan jer sam i ja relativno nov u tim vodama al mislim da je oDC ili dC++ najbolji program za to. Ima dosta prednosti naspram ovih kaj si ti nabrojio,neke od njih su to da nema cekanja u redu jer da bi usao u hubove moras imati otvorenih vise slotova te ako nadjes korisnika koji ima slobodan slot odmah pocinjes download-anje,i jos jedna jako vazna stvar je da ti gotovo niko nece prekinuti vezu sto je cesta pojava kod drugih P2P programa,ako to neko napravi par puta automatski se izbacuje s hub-a. Za one koji zele vecu brzinu skidanja nastetu onih kaj skidaju od vas preporucujem netlimiter i ovo je zadnji put da ga spominjem jer je to dosta djiberska fora.

Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 08:21
dragi moj euforia nije to bas tako sjajno i velebajno kako si ti opisao...koje je najbrze vrijeme koje si ti upotrijebio na skidanje jednog novog filma???...ja sam jucer za sat vremena skinuo novi film od Jim Careya Lemony Sniket...bear share skida particijarno,dakle nije kao kazaa ili neki drugi da skidas samo od jednog...od jednom skidas komadic po komadic od razlicitih ljudi,sastavis i film je tu...naravno svako ima pravo da koristi sta zeli i izjasni svoje misljenje ali ja sam probao vecinu i trenutno sam najzadovoljniji sa Bearshare
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 17:06
jel netko ko hoče skinuti nešto s moga komp. može to skidati dok mi je komp. ugašen??? koliko sam shvati čitajući vaše postove to se mogu skidati samo stvari koje ja oču da se skidaju je li tako???
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2005 u 19:07
tako je pinkojunior...ali nitko nemoze skidat sa tvog kompa kad je ugasen..ako koristis kazaa ili neki drugi p2p program sve sto skines ide u my shared folder...sama rijec ti govori da je to folder koji se dijeli...nista opasno...uglavnom mozes to sprijeciti isto kao sto mozes podijeliti sve sto imas na hard disku ako zelis...uglavnom nije nista zbog cega bi trebao razbijati glavu...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 01:48

Originalno postovano od strane merethe merethe piše:

dragi moj euforia nije to bas tako sjajno i velebajno kako si ti opisao...koje je najbrze vrijeme koje si ti upotrijebio na skidanje jednog novog filma???...ja sam jucer za sat vremena skinuo novi film od Jim Careya Lemony Sniket...bear share skida particijarno,dakle nije kao kazaa ili neki drugi da skidas samo od jednog...od jednom skidas komadic po komadic od razlicitih ljudi,sastavis i film je tu...naravno svako ima pravo da koristi sta zeli i izjasni svoje misljenje ali ja sam probao vecinu i trenutno sam najzadovoljniji sa Bearshare

Jebeno,nisam imao pojma da postoji takav program,brijem da cu ga odma skinut. Hvala ti. Dobro su to smislili.

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 02:17
U biti ne kuzim,pa koju ti vezu imas,kak si skinuo cijeli film za sat vremena? Brijem da ja s osnovnim paketom dsl-a nemogu skidat brze od 40,50 kb/s . Tek sam kasnije skuzio da si iz norveske ak je istina ovo kaj ti pise ispod slike,to bi sve objasnilo...
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 10:08
brzina ti u ne igra uvijek najvecu ulogu...ako si sretan da recimo taj film koji zelis ima puno ljudi na kompu i da su ga voljni dijeliti i ti sa osnovnim paketom mozes skinuti film za sat vremena..upravo zato sto bear share skida film u particijama,ako me razumijes...ja imam 2048/512 kbps ali to mi igra vecu ulogu za neke druge stvari...pozdrav
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 14:47
Kuzim to s particijama al svejedno mi nije bas jasno kak mogu primati vise nego sto mi dopusta T-com,recimo da film ima 700mb i skinem ga za sat vremena to je gotovo 12mb po minuti kaj je 200kb/s. I da skidam te particije filma od puno razlicitih korisnika nije mi jasno kako bi bio tako veliki priljev podataka,par puta veci nego sto mi je to dopusteno. Sori kaj te tlacim s tim al bas me jako to zanima.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 18:04
da i mene imam carnet koje je užasno spor ali bar jeftin pa me zanima koliko bi trajalo skidanje 1 filma pa da znam da se upuštam u to ili ne.
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 22:31
ovako particija znaci jedan mali dio i kad ti dobijas dio po dio na kraju daje cjelinu,jeli tako?...situacija je da ti skidas naprimjer od 7 ljudi istovremeno,dakle npr prve dvije min od jednog,druge dvije min od drugog itd...znaci za to vrijeme dok bi inace skinuo 2 min ti si u biti skinuo 14min...jel sad razumijes...zato ti igra ulogu koliko ljudi ima taj film i koliko ljudi ga djeli..a ne koju brzinu imas...jer da skidas direkte samo od jednog covjeka tad bi ti to igralo ulogu...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 23:45

Kolko sam ja shvatio to je shema kao npr. getright... Razbi fajl na vise djelova pa skida svaki dio sa svog izvora.... To funkcionira kao ubrzivac SAMO u slucaju da izvor nemoze slati tako brzo koliko ti mozes skidati...

Dakle, ako ti skidas taj jedan dio ili particiju sa full tih recimo 50 kb/s, ti neces moci skidati drugi tj prvi ce ti skidati 49.9 kb/s, a drugi ce ti skidati 0.1 kb/s.... Ali ako od jednog skidas 20 kb/s i neide vise, a onda stavis drugi dio da od drugog skida, a od tog drugog mozes recimo 40 kb/s onda ces od tog drugog skidati 30 kb/s jer ti mozes sveukupno 50 kb/s skidati, a 20 od jednog + 30 od drugog je 50.... Ako je to to, a ne vidim sta drugo moze biti, onda se to zove multi-source download i to ima i WinMX i Ares i Kaaza i cini mi se i Morpheus da ima, a cini mi se da i svi ostali p2p programi....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.