Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - New - Koja igrica je najbolja? ----
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

New - Koja igrica je najbolja? ----

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koja igrica je najbolja?
Izbor Glasova Statistika ankete
3 [16,67%]
1 [5,56%]
5 [27,78%]
2 [11,11%]
5 [27,78%]
1 [5,56%]
1 [5,56%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: New - Koja igrica je najbolja? ----
    Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 19:37

Sad je po vašem, pa izvolite!!!  (molim bez glupih upadica)

Iskreno mislim da će ova anketa biti napetija neko ona prijašnja!!

Odgovarajte-

Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 20:09
sve su dobre ali ja mislim da je need for speed (1 i 2)
najbolja...ako ja imam pravo izjasnit svoje misljenje :o)
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 21:04

1798 varijacija na temu

al stvarno...

....
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 21:09
SAMO DAJTE
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 21:38

Ali fakat mutavo....

Gle, o ukusima se ne raspravlja, a ti si tu stavio opet "borbu" zanrova, a zanr je stvar ukusa, dakle losa anketa... A i opet, kak znas da nekom nije neka druga igrica bolja od svih ovih, a ti je nisi stavio... Npr. warcraft (osobno mi je oke jedinica i dvojka, ali trojka i starcraft mi se ne svidjaju, a i nisu mi ni prva dva bas nesto posebno)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 22:13
I šta mu zapravo znači u život to što je svugdje postavio pitanje koja je najbolja igra ili film...
Ono,voc d point?
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 23:22
a di je command and conquer serijal???
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 00:01

Originalno postovano od strane žile žile piše:

I šta mu zapravo znači u život to što je svugdje postavio pitanje koja je najbolja igra ili film...
Ono,voc d point?

pa da zna kaj da pogleda il koju igru da  si nabavi

Fali puno toga u ponudi ankete. U biti najbolje bi bilo da si samo FPS-ove stavio.

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 11:46

Koji k* vi hoćete, ako vam se nesviđa doviđenja, pusti pametne ljude da pišu i glasaju!

Kao prvo nemogu 10000 igara staviti u anketu??!!?, a anketu radim iz dobrog razloga (za jedan site)

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 18:05
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Koji k* vi hoćete, ako vam se nesviđa doviđenja, pusti pametne ljude da pišu i glasaju!

Kao prvo nemogu 10000 igara staviti u anketu??!!?, a anketu radim iz dobrog razloga (za jedan site)

Ti si stvarno uporan,sto si koji ku**c opsjednut s tim anketama?? Sam kažeš da ne možeš staviti 10000 igri ako ne možeš tolko nemoj onda ni jednu jer ne možeš obuhvatiti široki aspekt koje igre zauzimaju.Postoje ljudi kojima se sviđaju točno ove igre koje si stavio a postoje i oni kojima se baš te igre nikako ne sviđaju.Nije na meni a sigurno ni na tebi da kritiziraš i namečeš svoje mišljenje drugim ljudima.Zato te lijepo molim prestani više raditi besmislene ankete.I daj mi molim te lijepo objasni kakav je to dobar razlog za koji to radiš?? Koji bi site koji se bavi igricama uopće stavio anketu kao što je tvoja?? Još jednom ti kažem NE MOŽEŠ uspoređivati niti jednu igru!!!! Ima mnogo ljudi kojima je neka starija igra puno bolja,draža i igrivija nego neka nova sa izuzetno dobrom grafikom.Da ja imam site koji se bavi igrama i svime povezano s tim ne bi uopće ni u kakvom slućaju stavio anketu "za najbolju igru" jer takva ne postoji odnosno bolje rečeno sve su najbolje,sve ovisi o tome iz kojeg kuta promatraš.
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 18:08
E da ja bi molio sve koji se slažu sa mnom da bojkotiraju ovu anketu i ovog člana dok malo ne razmisli o tome što piše i radi prije nego uopće posta.

"PEACE AND PROSPERITY TO ALL"
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 20:16
SerapH. I agree
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 22:05
Ne treba ga bojkotirat.To je ionako nemoguće izvest.Prestat će s anketama,mlad je još...
Although nije u redu da se pjeni tu jer nam ankete idu na živce i neću ti ništa reć jer sam se već kačio s par članova,al nije u redu da kad ti se da na znanje da prestaneš ti furaš s nečim!
Da znaš koju igricu da odigraš postoji www.gamer.hr!I to sam rekao članovima ovdje milijun puta,al očito ti nisi ni prvi ni posljednji.
Dakle da rezimiramo - www.gamer.hr u bookmarkse (ili favorites)
Bez anketa neko vrijeme i bez pjenjenja!i onda će sve bit za
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 22:52
Dečki ipak ste vi najpametniji
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2005 u 23:16

Mlad si, neiskusan, naucit ces s vremenom, a do onda trebas slusati iskusnije.

I mi iskusniji smo nekad ulazili u ove vode pa smo radili iste greske (nemora bas bit doslovce, ali kuzis valjda kaj ocu reci).

Na tebi je sad red da pratis kako se ponasa, prihvacas savjete iskusnih korisnika i razmisljas malo o svemu tome.

Vjerojatno nitko ovdje nema nista osobno protiv tebe, ali kad vide opet tvoju anketu im dodje zlo pa ti svasta kazu... Na greskama se uci....

I usput, pretpostavljam da zbog tvog posta moram skrolati pun k**** i osamsto u desno i to zato jer si nadrobio brdo smajlica bez razmaka pa to za*ebava stranicu... Po mogucnosti nemoj pisati tak duge redove bez razmaka, bili to znakovi ili smajlici....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2005 u 08:40

Ok pokušat ću smirit doživljaje,

Peace

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.