Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problemi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problemi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problemi
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 11:41

imam probleme s ove dvije igrice: doom 3 i age of mythology

kod doom-a 3 kad instaliram i kad oću igrati pojave mi se dva prozora u jednom piše: the doom3.exe file is linked to missing export kernel32dll: globalmemory statusex- onad stisnem ok pa u drugom prozoru piše: C:/program files/doom3/doom3.exe

Adevice attached to the system is not functioning

to je to što se tiče doom 3

sad o age of mythology

oču instalirat i idem na setup i mjesto da instalira otvori mi se prozor u kojem mi piše:

ebub153

this program has performed an illegal operation and will be shot down if the problem persists contact the program vendor.

i onda mi se my computer ugasi i ništa negude na monitoru bude crno i moram ga resetirati, probo sam ponovno ali nejde. ist to mi se dešava kod nekih programa kaže mi da imam ilegal operacion npr. kod programa: photo shop, paitn pro shop, corel draw i još nekih sad se ne mogu sjetiti.

bilo ko da zna nešto o ovome neka mi se javi.

HVALA UNAPRIJED

P O M A Ž I T E

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:18

i niko ništ ne zna jel to znači da mi je kompjuter u kur*u ili mi ne valjaju igrice??

POMAŽITE

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 16:18

Pretspotavljam da ti je nes se sjebalo i treba vjerojatno samo reinstalirati, ali neznam sta... Probaj guglat malo

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 22:24

ovako:

Microsoft Windows 98 4.10.2222 A
Clean install using Full OEM CD /T:C:\WININST0.400 /SrcDir=C:\WIN98 /IS /IZ /II /NR /II /C  /U:xxxxxxxxxxxxxxxxx
IE 5 6.0.2800.1106
Uptime: 0:00:39:04
Normal mode
On "G3Q0H4" as "*"

GenuineIntel x86 Family 6 Model 11 Stepping 1
512MB RAM
66% system resources free
Windows-managed swap file on drive C (13228MB free)
Available space on drive C: 13228MB of 19083MB (FAT32)

sve što piše

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 03:09
age of mythology pogotovo piratska verzija zna zezati prilikom instalacije.Dogodilo mi se da sam ju prvi put instaliro bez muke a drugi put me zezalo isto kao i tebe.
Probaj ovako instaliraj igru u default folder nemoj mijenjat path,stavi recommended ili minimum install,i instaliraj directx ponovo.
Ako ti i sad ne radi onda ti je ili igra otisla (probaj je kod nekog frenda instalirati) ili ti komp ne podrzava igru.
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 12:57

grafička mi je ati radeon 7500

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 14:10
ti stom grafickom hoces da igras doom 3???? Ajde budi realan sam znas da to nece moci treba ti najmanje radeon 9500 da bi islo kako treba
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 14:53

trebo sam znati, hvala

kakav savjet imaš koju graf. da uzmem i jel s tom 7500 mogu igrati sims 2 jer mi i oni seru

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 19:50
neznam gdje da gledam
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 21:08
idi u windowsu na start->settings->control panel->system i tamo ti pise
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 21:04
da otvorio sam to i tu opet nema niš vezano uz procesor slab sam za engleski a i ne kužim se previše u sastav kompjutera
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 12:02
da procesor nije možda ovo: genuinelnzel x86 family 6 model 11 stepping 1
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 18:26
ne. treba pisat frekvencija i naziv npr. intel p4 2.0 ghz ili slicno. odi u RUN-I UPISI dxdiag.exe i stisni enter. Tam sve pise
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 20:30
Originalno postovano od strane Red Sonia Red Sonia piše:

Jesi li ti normalan defiant ?

Napisao si mu RUN - i sada je on otišao trčati oko kvarta.

Slušaj Pinkojunior otvori System Information, pa klikni na Tools, pa klikni na DirectX Diagnostic Tool.

Tu pogledaj po sredini prozora ti piše procesor, pa prepiši što tu piše.

Al ga i ti usra sad!Lijepo mu je rekao šta da napravi milijardu puta jednostavnije nego ove tvoje pizdarije!Kakav system info koja pička materina!U životu sam to jednom otvorio i uvjerljivo najdebilnija stvar za dijagnozu!
Skuliraj se malo i ne pravi sprdnju od ostalih članova jer znaš kao nešto bolje od njih;zapravo neznaš!

@pinko - samo napravi šta ti je defiant rekao jer dobro ti je rekao.
Ili instaliraj everest,to je stvar prva liga za dijagnostiku i pizdarije.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 21:56
...ili instaliraj aida32 program koji prikazuje detaljne informacije o sistemu a ima cak i testove brzine. Mogu ti ga poslat mailom ak oces.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 00:06

žile piše:
Al ga i ti usra sad!Lijepo mu je rekao šta da napravi milijardu puta jednostavnije nego ove tvoje pizdarije!Kakav system info koja pička materina!U životu sam to jednom otvorio i uvjerljivo najdebilnija stvar za dijagnozu!
Skuliraj se malo i ne pravi sprdnju od ostalih članova jer znaš kao nešto bolje od njih;zapravo neznaš!

@pinko - samo napravi šta ti je defiant rekao jer dobro ti je rekao.
Ili instaliraj everest,to je stvar prva liga za dijagnostiku i pizdarije.

Jel znas gdje da skinem taj everest? Probo sam s googlom al on izbaci sve o mount everestu i himalaji!

Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 00:56
hvala na "komplimentima" i linku.Pozdrav
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 22:39

evo našo sam: INTEL(R) CELEROM(TM) CPU    1300MHz

i šta se uopće svađate

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2005 u 16:08
znam da je procesor za bacit.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.