Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naj Žarn
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naj Žarn

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koji je naj žarn
Izbor Glasova Statistika ankete
3 [33,33%]
1 [11,11%]
2 [22,22%]
2 [22,22%]
1 [11,11%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Mercenary View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mercenary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naj Žarn
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 08:22

Ako ova anketa več postoji , ispričavam se ...

JA
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 13:36

Loooooosssssseeeeeeee

Kao prvo, pise se zanr, a ne zarn.

Kao drugo, nema AVANTURA!!! Djizus, kak mozes avanture zaboraviti..... Legende tipa Monkey island, Indiana Jones, Sam & Max, Broken sword, itd itd itd itd....... Imas i avanture tipa recimo Silent Hill ili Alone in the dark. Ma jooojjj... Te sve legende ti ne stavis... Jaaaooo :P

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 16:08
Pusti,nezna ni prepisat s pcplayeve stranice anketu...
Sad...
I nešto sam rekao da n00bovi prva stvar šta rade kad se logiraju prave ankete,a ove pod igricama su uvjerljivo najdebilnije+zamorne jer svaki dan dođem na forum i obvezno je tu barem jedna nova anketa!!!

Ažurirao žile
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 21:11
tribalo bi zabranit pravit ankete prije nego imas bar 100 postova...

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2005 u 22:55

Originalno postovano od strane Jonnzy Jonnzy piše:

tribalo bi zabranit pravit ankete prije nego imas bar 100 postova...

Odi na Pohvale, Pokude s tom idejom. Ja podrzavam to. Ako se da srediti nek nas dragi admin to onda sredi jer je ovo fakat blesavo....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 11:46
ja se slažem s ovom idejom, da se ograniči pravljenje anketa svježim članovima, ak je to moguće riješiti nekako
To sam ja...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 13:37
Uz to što se prave blesave ankete, besramno se spamma!!!Gledam ima pun ku**c članova registriranih 2005. godine i u nepuna dva mjeseca ima više postova nego ja u skoro godinu dana!!!Dakle ne po broju postova već prema datumu logiranja treba stavljat dozvole za ankete...
Naravno ovo su sitni spammeri.
Na gameru ima lik koji se logiro mjesec dana poslije mene točnije 19.kolovoza 2004 - imao je 1299 postova prošli tjedan kada smo mu srali zbog spamma!!!
Ja imam stotinjak a čak sam član duže od njega!
A pazi posts per day count : 7,99!
Da sam admin stavio bi mu nula pa nek spamma do bola!

Ažurirao žile
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 21:12
žile tu si u pravu, onda bi neko mogao nabijati postove sam da može praviti ankete. onda bi bilo najbolje recimo mjesec- dva da se ne može pravit anketa, to se valjda da nekako srediti
To sam ja...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 00:14
Neki jednostavno vole ankete al stvarno pretjeruju s njihovim brojem kao npr J.U.R.A. !!! On ih je napravio desetak u samo par dana.Valda mu ponestalo ideja za nove ankete al nikad ne znas mozda sutra kad dojdem na pocetnu stranicu me opet doceka 5-6 anketa....ili 50-60!!! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.