Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koja igrica je postala legenda?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koja igrica je postala legenda?

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koja igrica je postala legenda?
Izbor Glasova Statistika ankete
8 [23,53%]
1 [2,94%]
16 [47,06%]
2 [5,88%]
1 [2,94%]
5 [14,71%]
1 [2,94%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koja igrica je postala legenda?
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 20:08
Odlučite sad!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 20:45

Far Cry????

Po meni najbolja igra tog tipa ikad!!!!!!

Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 21:20
Kako mozes stavit fifu za izbor? Uzas! Svake godine losija i losija
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 22:13

Half Life?
Call Of Duty??
Već spomenuti Far Cry??

E moj gameru.....

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 11:33

Niste shvatili pitanje (a i krivo je postavljeno jer je stavljen GTA: Vice city, a ne samo GTA). Pitanje je koja je igra presla u legendu, dakle treba proci neko vrijeme za tu igru da bi presla u legendu.... Ne sad izaso je Doom 6 e on je legenda. Nego igre tipa Dave recimo.. E to je legenda... Pacman, Tetris, Bomberman, Space invaders, Super Mario, i takve igrice su legende. Ako uzimas ipak malo novije, onda opet imas puno igrica koje su vec presle u legende tj znat ce ih za jos pun ku**c vremena. Druga je stvar kolko vam se svidjaju igrice te. Meni se osobno sa liste svidjaju UT, Vice city, Heroesi (osim 4) najvise, ostale su mi sve oke, osim Fife.

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 13:16
kakvi je to izbor bez Diabla i Starcrafta !?!?!

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 14:05
ili Half Life-a? Quake 2?
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 20:37
Pa meni osobno ni HL, ni Quake ni Diablo ni Starcraft nisu igrice koje volim igrati.... Isto tako igrice koje ja volim igrati nisu drugima omiljene.... A igrica ima mnooogoo i taman da ih se covjek i sjeti svih, nebi mogo napisati sve kao izbore pa se mora odluciti za neke... neznam sad koliko tu moze, mozda i je ispunio kvotu, pa zato nema nekih igrica, a ove mu prve pale na pamet.....
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 22:02
gle ako već stavljaš izbor za legendu među igrama onda se bar potrudi i proući malo rasprostranjenost igre za 5 minuta si to mogao obaviti na netu
staviš age koji iako je dobra igra nije ni do koljena blizzardovim strategijama koje su poharale i multiplayer i singleplayer diljem svijeta.
drugo ne stavišnijedan rpg???????????
treće u ovakvim anketa a moraš biti objektivan a ti si očigledno bio subjektivan
soldier of fortune???? da nema nasilja i krvi ne bi nitko ni znao kakva je igra????
pod legenda se podrazumijeva (bar sam ja tak učio) nešto starije što je donijelo nekakvu revoluciju,iako volim gta vc ne bi ga uvrstio u izbor jer nije "ostario"
po meni bi tu bile igre
1. DIABLO 1
2. BALDUR'S GATE
3. STARCRAFT
4. HALF-LIFE : COUNTER-STRIKE
5. GTA 1
6. C&C
7. BROKEN SWORD
8. FIFA 98' (ne novije jer je ova prva fifa i po meni i mnogima najbolja ikad)
9. UT
10. QUAKE 2
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 22:21
Meni osobno je najbolja (pucačina) UT igrica sa spiska!
Hmmmm   strateška IC (anblivbli puno vojske)!
Sportske simulacije ne igram.

Kad već ovo piše da i ja postavim jedno pitanje: ima li neka web stranic za UT sa mapama, mutatorima, modovima, .... za download a da ne traži gamespy ID ???????

Na www.beyondunreal. sa već sve skinuo!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 12:12
Ma na googleu se da puno toga naci... A meni je tak i onak dosta obican UT :) Ajde eventualno novu neku mapu skinut...
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 17:04
chaos ut je bolestan
igro sa frendovima u lanu samo sa bastard swordowima koljaža na kvadrat
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 19:57
Uskoro stiže nova anketa!!
Još bolja, Još neodlučnija!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2005 u 22:33
Blago se nama...
Tako je kadf noob ide prvu stvar na forumu radit ankete...
@seraph - chaos je teži pis ov šit koji sam vidio uopće,a ni tvoj popis baš ne paše...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 15:18
OK!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.