Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CoD:United Offensive
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CoD:United Offensive

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gootfried View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CoD:United Offensive
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 21:20
Za poc. igrica je odlicna,ali neznam sta trebam napravit cini mi se u 3 stazi (poslije aviona) na onom mostu. Skuzio sam da trebam stavit neku bombu (valjda) negdje na mostu,ali neznam gdje,pa ako netko zna mozda gdje bombu trebam stavit nek napise.
hvala unaprijed
Na vrh
Detten View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Detten Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 22:03
Trebaš postavit bombe ispod mosta, na sredini mosta ti je otvor gdje se trebaš spustit dolje
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 22:16
A kak to mjesto izgleda?
Znam da se trebam spustit dolje (poubijam ih sve na onom prvom "katu" i na onom nizem)ali nigdje nevidim nesto istaknuto gdje bi mogao postavit bombu

Ažurirao Gootfried
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:02
Upravo sam je završio, a to što ti pitaš je negdje pri početku, ali ako se dobro sjećam moraš se spustit na drugu razinu i onda šetaj malo među onim stupovima, moraš naći mjesta za bombe, označena su ti žutom bojom, ne možeš falit, staneš pred to i stisneš "F" (a i napiše ti se poruka: "press F to..."- tako nekako ako se ne varam)
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:05
Hvala,budem vidio
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 00:49
E,fakat nema tog sran*a.
Jer tak ;imaju dva ona "ulaza" ,jedan se desne i lijeve strane i oba imaju najnizu "razinu".Pretrazim sve,ali nema nikakvih zutih mjesta za bombu.
Moram li prije tog sto postavim bomu uzet od nekog nesto ili tak nesto sl.?
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 01:05
Nisam sada 100% siguran, ali mislim da ništa ne moraš nać ili uzet. Samo se spustiš dole i nađeš mjesto di ide bomba.
Možda nija na najnižoj razini nego na onoj prvoj. Ma neznam više, jebi ga, stvarno se ne mogu sjetit, ali znam da sam to prošo bez problema. Probaj se malo vrtit dole kada se spustiš, imaš izlaz na više strana.
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 22:33
svi mi govore kako su to presli iz prve,ali kod mene ko da je netko to proguto,nema nikakvih zutih tocaka i sl. nista
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 22:41
Jedan lik krepe kod bunkera tamo kod pruge i on ti ima explozive.
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 23:15
Moze li bit da sam ga slucajno ubijo?
(Budem pogledo)
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 23:43
Fakat nema nikakvog tipa kod bunker.
Ima li mozda ko koji skrenšat slike tamo gdje bi trebao bit exploziv?
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 09:44
Onaj tvoj borac pogine na onoj cesti kod bunkera sa strane mosta s koje si ti došao i on ima exp..
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 16:51
Moze li bit da mi je to sjeba*o,zato sto sam zamolio tipa da mi pokaze di je to i on njie to nasao!!!
Moze li mi ko dat sifru ak je postoji da preskocim tu misiju?
I onak kad pogledam sta trebam napravit (objetk)nacrtana mi je zelena kvacica,a nema nikakvog texta pokraj tog?!
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 17:44
Evo link
A gdje je taj mrtvi od kog trebam uzet exploziv?
Pogledajte Mission Objectives

Ažurirao Gootfried
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 23:51
Leš bi trebao biti tu...Moguće da je nešt sjeb.Onakve objectivse nisam nikad vidio.Kopiraj save folder i reinstaliraj igru.
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 21:49
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Leš bi trebao biti tu...Moguće da je nešt sjeb.Onakve objectivse nisam nikad vidio.Kopiraj save folder i reinstaliraj igru.

Jesam,ali nista
Na vrh
Gootfried View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gootfried Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 00:11
Sj*bo sam ja kompa;nece on meni stavlajt neke svoje jebene bugove.

P.S.-za sve koji budu imali isti problem neka pre?u jos jedanput onu stazu sa avionima
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.