Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - XIII
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

XIII

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: XIII
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 15:49
Ljudi pomažite došao sam na XIII na snijegu kada mi general pobjegne a u jednoj kući stoji osigurač koji mi treba a ja nemogu otvoriti ta vrata,zna li tko kako ih otvoriti.Unaprijed hvala
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 22:28
Nema pomoći.I meni se dešavalo uz simboličnu poruku "if you want the keycard,buy the game"...Copyprotection...Možda možeš nešto nać na www.gamecopyworld.com...Možeš u editoru nać stazu i obrisati ta vrata ali to ti nije trajno riješenje
Na vrh
Roky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 10:04
Puno ti hvala !!!!probat ću
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.