| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
mpeg2 i titlovi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fehim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 18.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: mpeg2 i titloviObjavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 11:29 |
|
Vozdra svima... Sa ProgDVB-om snimio sam film a pronasao sam i titlove za njega (srt format). Sada bih htio te titlove nekako da ubacim na taj film bez snimanja na DVD.... Da li je to moguce izvesti jednostavno.... |
|
|
Fox
|
|
![]() |
|
fehim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 23:34 |
|
Hvala... pokusacu.... Pretvorio bih ja taj film i u DivX ali prilikom snimanja sa multivizije u filmu se nadje poneka greska (kockice i visoki tonovi) koja uzrokuje desinhronizaciju zvuka i slike tokom pretvaranja u DivX (pokusao sam sa milion konvertera i dobio sam isti rezultat)...
|
|
|
Fox
|
|
![]() |
|
fehim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 23:36 |
|
Da zaboravio sam jos upitati, da li cu morati praviti neku konverziju titlova koju su u .srt formatu ??? Ako da, onda u koji format sa kojim programom?
|
|
|
Fox
|
|
![]() |
|
fehim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 14:20 |
|
Mnogo hvala na pomoci...
|
|
|
Fox
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |