Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DINAMO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DINAMO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DINAMO
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 19:43
STO MISLITE TKO JE KRIV ZA OVE NEUSPJELE DINAMOVE TRANSFERE?...JEDAN JE I DANAS PREKINUT!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:02
a ja mislim da je manjak novaca a i hrvatska liga baš i nije toliko atraktivna...
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:11
nevjerujem da je manjak novca kad oni dogovore sve s igracem i kad treba krenut prema Zagrebu onda transfer pukne, a i mislim da nije zbog atraktivnosti lige jer igraci dodju di je lova i odakle se moze dalje kao sto je i ovaj novi sto je doso,reko je da mu je Dinamo samo otskocnica za neku od liga petice......mislim netko u upravi nevalja!!??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:14

mamić

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:27
mamic?? hm...mozda...al tesko...dost je napravio za klub,al moguce je bas zato!! zaboravili smo ga sad kad Dinamu ide...vidjet cemo u nastavku sezone jel on!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 23:36
Krivi su mediji. Proglašavaju te transfere gotovom stvari i onda kao u zadnji čas ipak ništa. Ma gluposti. Toliko su pisali i pričali o onom kolumbijcu Roddallegi a on sam nije imao pojma o ničemu. Koja su govna ti novinari,samo gledaju na to kako bi njihova vijest bila najveća, baš su lešinari
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 23:45
euforia ima pravo,vjerovatno to sve mediji dogovore a nitko nema pojma o nicem,al ipak ima nest i u vodstvu kluba!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 13:33
pa ne znam ako ste u zadnje vrijeme čitali u novinama kada su spominjali kako bi u dinamo trebao doći elber....to je za mene takva glupost...pa šta bi on u dinamu tražio....
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:17
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

mamić

GLETE DEČKI,MAMIĆ JE MOŽDA MALO KRIV,ONO,PRETJERUJE,NE?

AL KAJ SE MOŽE,SAD SU ON I CVETKOVIĆ DOVUKLI ONE BRAZILCE I NAVODNO BU IH JOŠ,AL KAJ,TO KAJ REAL,BARCELONA,JUVENTUS,ARSENAL,TO KAJ ONI IMAJU VIŠE OD POL IGRAČA IZ VANA NE ZNAČI DA TREBA I DINAMO,ONI SU VELIKI I MOČNI KLUBOVI,A DINAMOVA UPRAVA TO RADI DA KAD SADU UĐEMO U LIGU PRVAKA OVI OSTALI VIDE TE NEKE IGRAČE I KUPE IH,A MAMIĆ SAMO HLADI JAJA I ČEKA PARE,BI I JA RADIO TAKAV POSEL,DA TRAŽIM I KUPUJEM IGRAĆE,A SLJEDEĆE SEZONE IH PRODAM ZA VELIKE PARE...AL IMA JOŠ NEKAJ...MAMIĆ OČE SEBI DINAMO,KAJ NE KUŽITE DA PRODAJE SVE IGRAĆE KOJE NIJE ON KUPIO,TAK JE PRODO I ONOG JADNOG KRANJČARA KAJ NIJE NI KRIV NI DUŽAN SA 21 GODINOM DOBIO ZABRANU ULASKA U ZAGREB OD BBB-a....AK ME KUŽITE,ON ŽELI DINAMO!!!KO ABRAMOVIV CHELSEA.....JEL KUŽITE?AK NE,ZABORAVITE...

SINIŠA JAGODIĆ KRIV JE ZA SVE

>>biče batina!!!!!!!

Ažurirao dragon-fly
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 01:14

a zašto niko ima zabranu?jer ga je mamić ispljuvao pred cijelom hrvatskom.sve su to govna i samo para igra a niko voli taj dinamo više nego išta i kad tad će se vratiti nazad

Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 09:58
e pa da...to i kažem...sve se veti oko para...
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down