Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

DINAMO

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7660
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 15:43
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: DINAMO
Objavio: turky_
Tema: DINAMO
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 19:43
STO MISLITE TKO JE KRIV ZA OVE NEUSPJELE DINAMOVE TRANSFERE?...JEDAN JE I DANAS PREKINUT!!

-------------
mario_turkovic@net.hr

Odgovori:
Objavio: duci
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:02
a ja mislim da je manjak novaca a i hrvatska liga baš i nije toliko atraktivna...

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:11
nevjerujem da je manjak novca kad oni dogovore sve s igracem i kad treba krenut prema Zagrebu onda transfer pukne, a i mislim da nije zbog atraktivnosti lige jer igraci dodju di je lova i odakle se moze dalje kao sto je i ovaj novi sto je doso,reko je da mu je Dinamo samo otskocnica za neku od liga petice......mislim netko u upravi nevalja!!??

-------------
mario_turkovic@net.hr

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:14

mamić

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:27
mamic?? hm...mozda...al tesko...dost je napravio za klub,al moguce je bas zato!! zaboravili smo ga sad kad Dinamu ide...vidjet cemo u nastavku sezone jel on!!

-------------
mario_turkovic@net.hr

Objavio: euforia
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 23:36
Krivi su mediji. Proglašavaju te transfere gotovom stvari i onda kao u zadnji čas ipak ništa. Ma gluposti. Toliko su pisali i pričali o onom kolumbijcu Roddallegi a on sam nije imao pojma o ničemu. Koja su govna ti novinari,samo gledaju na to kako bi njihova vijest bila najveća, baš su lešinari

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 23:45
euforia ima pravo,vjerovatno to sve mediji dogovore a nitko nema pojma o nicem,al ipak ima nest i u vodstvu kluba!!!

-------------
mario_turkovic@net.hr

Objavio: duci
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 13:33
pa ne znam ako ste u zadnje vrijeme čitali u novinama kada su spominjali kako bi u dinamo trebao doći elber....to je za mene takva glupost...pa šta bi on u dinamu tražio....

Objavio: dragon-fly
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:17
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

mamić

GLETE DEČKI,MAMIĆ JE MOŽDA MALO KRIV,ONO,PRETJERUJE,NE?

AL KAJ SE MOŽE,SAD SU ON I CVETKOVIĆ DOVUKLI ONE BRAZILCE I NAVODNO BU IH JOŠ,AL KAJ,TO KAJ REAL,BARCELONA,JUVENTUS,ARSENAL,TO KAJ ONI IMAJU VIŠE OD POL IGRAČA IZ VANA NE ZNAČI DA TREBA I DINAMO,ONI SU VELIKI I MOČNI KLUBOVI,A DINAMOVA UPRAVA TO RADI DA KAD SADU UĐEMO U LIGU PRVAKA OVI OSTALI VIDE TE NEKE IGRAČE I KUPE IH,A MAMIĆ SAMO HLADI JAJA I ČEKA PARE,BI I JA RADIO TAKAV POSEL,DA TRAŽIM I KUPUJEM IGRAĆE,A SLJEDEĆE SEZONE IH PRODAM ZA VELIKE PARE...AL IMA JOŠ NEKAJ...MAMIĆ OČE SEBI DINAMO,KAJ NE KUŽITE DA PRODAJE SVE IGRAĆE KOJE NIJE ON KUPIO,TAK JE PRODO I ONOG JADNOG KRANJČARA KAJ NIJE NI KRIV NI DUŽAN SA 21 GODINOM DOBIO ZABRANU ULASKA U ZAGREB OD BBB-a....AK ME KUŽITE,ON ŽELI DINAMO!!!KO ABRAMOVIV CHELSEA.....JEL KUŽITE?AK NE,ZABORAVITE...

SINIŠA JAGODIĆ KRIV JE ZA SVE

>>biče batina!!!!!!!

-------------
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 01:14

a zašto niko ima zabranu?jer ga je mamić ispljuvao pred cijelom hrvatskom.sve su to govna i samo para igra a niko voli taj dinamo više nego išta i kad tad će se vratiti nazad

Objavio: dragon-fly
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 09:58
e pa da...to i kažem...sve se veti oko para...

-------------
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk