Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - XP i ATI RAGE 128!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

XP i ATI RAGE 128!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Paul Van Dyk View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paul Van Dyk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: XP i ATI RAGE 128!!!!
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 12:46
Prije nekoliko dana sam svoju staru kantu htjeo formatirati! Bio je win ME instaliran! Normalno sam formatiroa sve je islo ko obicno! I ond instalirao xp pro. !kad sam restartovao pc sve je islo normalno i kad sam trebo da vidim desktop nije ga bilo nego crna slika prije toga cuo sam monitor kako je skljocnuo!!!!restartovao sam ga ponovo i uso u safe mod!pozadina je takodjer bila crna ali se vidijela korpa za samece i start meni! pritisno sam desnim klikom misa i otiso po propertis-pod display Properties-sttetings-advanced pod adapter(kod adapter information ispod je pisalo i pise Chip Type: unaviable, DAC Type: unavilable itd)pod adapter type-properties (generalpise VGA SAVG device type: Non-pulg and Play Drivers , Manufakturer: UNKNOW a pod Resources sveje prekrizeno(I/O Range 03b0-03bb  I/O itd sve je prekrizeno!a kad sam otisao u device manager graficka je prijavljena!onda sam izbriso je iz device managera i restartovao!tad sam vidio destktop ali na najlosijoj rezoluciji!tada je pc nju pronasao kao rage 128!cim sam pokusao povecati rezoluciju slika mi je postala crna ponovo!pa sam ponovo otisao u save mod i pod device manager izbriso i ponovo rest!tad sam pokusao da instaliram driver s cd-a i cim bi rest. opet bi mi bila crna slika!sta urditi????????????znam da atijeve ne rade kako teba kad se neki virusi ili nesto nevalja u windowsu!Drugo pitanje kako cu XP izbrisati!pokuso sam u biosu stavio bootanje s cda ili s E:ali nije htjeo da buta nego pokreno instalaciju ali onu instaliranje preko postojeceg wina u ovom slucaju Xp-a! sta i tu uraditi???????molim vas pomozite mi!!!!stvarnoje hitno!ako je moguce da mi detaljnije objasnit statreba uraditi
bb
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.