Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik gledanja i nabavljanja Crtića
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dnevnik gledanja i nabavljanja Crtića

Odgovori Odgovori Stranica  123 25>
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dnevnik gledanja i nabavljanja Crtića
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 14:33

Dakle na Dnevniku gledanja filmova smo dogurali do 19 stranice,a primjetio sam da nitko ne gleda crtiće,makar ih ne ocjenjuje,pa stoga potaknut time što svako malo ljudima padaju divlje ideje napamet što se tiče nabavljanja crtića,tako npr.i ja ne mogu nabaviti crtiće BATMAN i SUPERMAN TAS,ali zašto stati na njima jer svako malo neko traži He-Mana,Star Trek,Štrumpfove,Ewokse i slično pa kada se sjetit crtića,ili crtane serije koju ste davno gledali pokušajmo ih nabaviti no pri tome ne mislim na anime i slično jer anime imaju svoju stranicu na forumu pa stoga ovo bih ograničio samo na američke animirane filmove

Stoga evo moje skromne "have" liste:

1.Batman Beyond-2 sezone

2.Samurai Jack-prva sezona

3.X-Men:Evolutions-sve

4.Gargoyles-sve

5.Star Trek-sve

6.Stargate-Infinity-sve

7.Batman the Animated Series-(1-16 eps)

8.He-Man (1 i pola druge sezone+dva dugometražna)

9.Teenage Mutant Ninja Turtles (ovi uz jutarnji)

E,sad to je to od serijala,a od dugometražnih bih izdvojio onog Flash Gordona koji započinje  napadom na Warsawu,Poljsku,sad ovaj topic ne namjenjujem isključivo razmjenama nego diskusijama,raspravljanju i ocjenjivanju,pa stoga postuje šta vam se sviđa,šta ste gledali,kakva su vam mišljenja o kompjuterskoj animaciji (nad kojom se ja zgražam),no time ne kažem da mi se ne sviđa Schrek,Ice Age iostalo,samo mislim da bi to bilo bolje da je klasična animacija.OVAJ TOPIC NE SMIJE UMRIJETI DOK SVI NE NABAVIMO ONO ŠTO HOĆEMO U KOLEKCIJU. Dakle pri jednom pretraživanju sam vidio da postoje stari crtići o Justice League,a zove se SUPERFRIENDS,i ima pun k...c epizoda,pa crtići koje smo gledali dok je Cartoon Network bio najnenadjebiviji program crtići kao JOHNY QUEST,ARABIAN KNIGHTS,BIRDMAN,AQUAMAN,itd.... Vidio sam u popisima nekih forumaša isto tako zanimljive crtiće poput BIPSIĆA,SPORT BILLY-a i slično,a ne trebam govoriti da su čak i nači videoklubovi poizdavali sve kratke PINK PANTHERE i sad nedavno FLINTSTONES prvu sezonu,pa stoga evo moje ocjene za meni jedan od najboljih crtića.

MIGHTY MAX-10/10 ,svaka epizoda je jebeno zanimljiva,napeta,katkad i krvava,no superzabavna i ja taj crtić pamtim kao posljednji pametan crtić koji je bio prikazan na tv-u.Naravno ako nabavite što javite na topic i nek se stranice nizaju!!!!!!!!!!!

GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 18:28
Zadnje sto sam pogledao je Justice League: The Brave And The Bold dvd,
cisto solidno.

Inace Batman Beyond je prejak crtic, samo da mi je nekako doci do trece sezone i to pogledati. Enivej, sama nabavka se cini kao nemoguca misija.

Ažurirao Zombie
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:25
ne volim baš nešto pretjerano disneyeve crtiće jer su svi uglavnom na istu foru(iako ima par iznimaka) al disneyev crtić mulan(1998) me je kad sam ga tada pogledao u kinu oduševio,a sad je sasvim ok,dobra animacija,dobre fore i što očekivati kad eddie murphy posuđuje glas jednom od glavnih likova!
9/10

All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:38
Bionicle : maska svjetlosti dvd copy
Bionicle 2 dvd copy
Bionicle 3 dvd copy

Trilogija koja se svakako isplati gledati, odlićno

Dragons Fire & Ace (Mega Bloks) dvd copy - nije loše, dobra prića, jedino su naši genijalci na DVD-u kad se stavi engleski audio ima samo neki mađarski titl, znaći gledati sinkroniziranokoji je bljak ili na engleskom bez titla

Justige league : Strarcrossed the movie dvd copy- za pogledati, o okupaciji ljudi sokolova i liga postaje progonjena

O ovome dolje sve najbolje
Scooby-Doo and the Legend of the Vampire dvd copy
Scooby-Doo and the Loch Ness monster dvd copy
Scooby-Doo and the monster of mexico dvd copy
Scooby-Doo Meets the Boo Brothers dvd copy
Scooby-Doo what`s new? Vol.2 dvd copy
Scooby-Doo Where are you! Complete 1 season  dvd copy

Avanture male chirito   dvd copy- super, odlićno
Yu-gi-oh the movie  dvd copy- puno bolje od serije i popunjava dosta rupa u prići

Zadnje što sam gledo je Polar expres dvd copy, animirani je malo teži da manju dijecu, neće ga baš lagano svatiti, ali ima dobru priću, a i animacija je ok

Što se tiće kompjuterske animacije prema klasičnoj to je nepotrebno komentirati, ipak je puno vremena i volje uptrebljeno za klasićnu animaciju. Makar ne mogu reći da mi se kompjuterska animacija ne sviđa. Jedino mi se nesviđa recimu u Scooby-doo su poćeli polako koraćati u kompjutersku animaciju, ipak sam na njega naviknut na stari naćin. Kad pogledaš moju listu crtića vidiš da je većina unovijega doba i da su kompjuterska animacija, recimo u bionicle mi je fenomenalna.. ukus. Dok opet kad pogledam snjeguljicu prvi dugometražni crtić, super je (ipak sam ju ko klinac gledao u kinu).

Pogledo i dugo očekivani madagascar koji je po mome mišljenju sh*t, jedino kaj mi se svidilo je spot volim se gibati (hebiga nasmijo me), dobro ima on svoju priću prijateljstvo i to.. al ne valja valjda previše razvikan pa se puno više očekuje.

Ma počeo bulazniti

Jedna molba ak nije problem da pored serije navedete jel tv-rip, DVD rip

Ažurirao Dr. Jackil
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:58
Neki od ovih novih, kompjuterskih crtanih su dobri, al brate, ima nekih ( Shark Tale, Robots ) di vise ne znas sta je pozadina a sta lik, koliko je sve to sareno.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:02
E da roboti 2/10 dvd copy

imam ninja kornjace tv rip sinkronizirano
  01-Sword Of Yurikawa.avi       &n bsp;         &n bsp;   
  02-Nightmare In The Lair.avi         ;         
  03-Shreekas Revenge.avi                        
  04-Donatello Trashes Slash.avi        &nb sp;      
  05-Night Of The Dark Turtle.avi        &n bsp;     
  06-The Starchild.avi      &nb sp;         &nb sp;        
  07-The Legend Of Koji.avi                      
  08-Convict From Dimension X.avi

Gospodar prstenova - 9/10 dao bi mu 10/10 da na kraju nisu morali požurit kraj.
Nego ima li tko povratak kralja animirani
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:06
Disneyevi crtići su o.k. ali meni su ipak draže stare dobre crtane serije što su se vrtile na cartoon networku kao što su BATMAN TAS, JOHNNY QUEST, CAPTAIN PLANET, CENTURIONS itd. Inače program koji se emitira kod nas zadnjih par godina je zasran do jaja i na njemu nema gotovo ništa što može dobiti po meni titulu crtanog filma, osim pojedinih koji se već osamsto šezdeset deveti put repriziraju i svaki vikend imaju marathon. Danas rijetko kad da nešto dobro izađe. Ljudi nešto našvrljaju, priča bezveze koja se ne sviđa ni djeci od 5 godina i nazovu to crtanim filmom. A naravno do starih stvari je teško doći. Zato je Bog stvorio divx tako da ljudi koji slučajno dođete do takvih stvari javite se na ovaj topic gdje možemo izmijeniti stara iskustva, a i možda nabaviti nešto ako nekome treba. Mislim da crtići imaju puno veću vrijednost od filmova za kolekcionare jer su puno teže nabavljivi, a i ponekad pobude nostalgiju za onim vremenima dok je tv nešto valjao. Sada crtići nisu ono što su nekada bili
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:11
Opet ja
Ovih dana pogledao Tarzanova 2 filma na DVD-u, i stalno mi se kroz maglu mota animirana serija Tarzan, pogledo po netu i sad mi se malo razmaglilo, ak se ne varam bilo je nedjeljom poslje podne, bilo bi dobro imati u kolekciji
http://weirdscifi.ratiosemper.com/tarzan/cartoon.html

ima tu popis po sezonama

Ažurirao Dr. Jackil
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 22:10
od "crtanih" zadnje što sam pogledao jeste Kaena
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 22:27
Tarzan crtana serija je o.k. Gledao sam to već negdje daaaaaaaaaaaavno.

Što se tiče kompjuterske animacije kod crtanih filmova, istina je da neki crtani kao što su shark tale i robots nisu nešto niti se meni osobno sviđaju vizualno. Dok recimo disneyev toy story 1 i 2 je odlično po meni napravljeno, kako animacija, tako i sama radnja. Obično ili dobro naprave animaciju, a useru radnju (final fantasy the movie), ili eto sve (shark tale). A od animiranih serija rađenih kompjuterski sviđa mi se jedino reboot (uzbuna u računalu), što sam isto davno gledao, dok mi je recimo action man ovaj novi šrot. Vidio sam samo jednu epizodu i bilo je dovoljno. Pogotovo još ova naša sinhronizacija made in nova tv. STRAVA
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 23:03
tako je, Toy Story je jos i najbolji kompjuterski, Monster INC se ne smije zaboraviti nikako.

Jao cara, imas sinkronizirane nindza kornjace, ja imam vhs rip al ne sinkroniziran , ipak nije to to, nekako su mi jednolicni ovi americki glasovi.
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 01:38
Najbolji animirani crtac je bez ikakve dvojbe ICE AGE ....to je jedini animirani crtac koji ima smeka kao neki stari Disneyevi ...

e da od starih crtanih serija , Transformersi su ql , recimo da ja trazim one prve tri epizode posle dugometraznog filma ... imam prvih 40 epizoda i ovaj dugometrazni ...

Ažurirao Lenja_Kravitza
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 11:20
Ninja kornjače su fora sinhronizacije, ali od onih starih ninja. Ove što se sad emitiraju čak se uoče i ženski glasovi od nekih kornjača, dok su od negativaca neki ko retardirani. STRAVA
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 11:24
Što se MIGHTY MAX-a tiče to je i meni jedan od najboljih crtića ikad prikazanih na tv-u i uopće. Na kazeti imam skoro sve epizode. Fale mi 3,4 od 40. Kad bih znao radit tv-rip možda bi se našli kao divx, ali eto jebiga 
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 12:58

Tarzan,He-Man,Superfriends,čak i crtići Zorro sve remek djela kuće FILMATION STUDIOS,ti su nam se crtići sviđali jer em su dobro nacrtani,i imali su super priče,čak i Star Trek su oni radili(crtiće mislim),sad Superfriendse ću ja nabaviti negdje u prvom mjesecu ali ne znam točno koliko epizoda,ali orig dvd.No da čovječe Mighty Max je prejebeno dobar crtić.Što se tiče Disney-a,meni je onaj crtić TREASURE PLANET 9/10,fenomenalan,No moram onda i ove ocjeniti

Sinbad 8/10-gledati ga nesinkroniziranog,premda ima nelogičnosti ok.crtić

Put za El Dorado-8/10-isto tako dobar crtić,sa vrlo fora animacijom.

I na kraju evo jednog prijedloga,na videokazetama ako ih niste pobacali,i imate nekih starijih crtiće,kužite se u ripovanja pa ako imate crtića za koje mislite da bi ih vrijedilo imati,prebacujte,dok videokaste ne propadnu i da ja imam crtić Povratak Kralja,ali to su radili oni Rankin Bass,a ne Ralph Bakshy koji je odgovaran zaono nedovršeno remek-djelo.No nažalost poput komunjare moram otkazati sve razmjene negdje do nove godine zbog financijskih problema,a i nekim tehničkim što se kompa tiče,ali normalno i to će se rješiti,pa zato ljudi kada nabvite što ili pogledate javite!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 13:03
crtane filmove ne gledam tako cesto zadnje sto sam odgledao to je ICE AGE http://us.imdb.com/title/tt0268380/ i mogu da preporucim svima koji nisu gledali crtani je odlican
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 13:44

šta ste se primili one američke produkcije?Propaganda im je iznad svega....

Nego , francuski crtani , belleville rendezvous , jedan od bolesnijih crtanih koje sam ikad gledao...nema puno priče ali kako je crtić napravljen to je nevjerojatno,radnja fenomenalna...ima jedan pas u filmu koji igra jednu od uloga....njegova ljubav prema gazdi je nevjrojatno snažna , pes bi sve napravio za njega...jako dobar crtić...

Pozdrav i he manu , kojeg tražim ali niko se ne nudi ...

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
H_a_M View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj H_a_M Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 14:36

... The Coward Dog (nemrem se sjetit imena psa)... prejak...

Linea

Zim the Invader

STRIPY  (manje poznatiji crtici da ne nabrajam johnny brava itd...)

Mrzim: Scooby doo, Captain Squirell, Flinstones, Mio Mao, onaj crtic od 25 sekundi (ili manje?) sa bebom...

Dugometražni: Shrek, Shrek 2, The impossibles, Ice age prekratak... totalni promašaj kod tog filma... inače bi bio legendaran al ovako cu ga popljuvat (dok shrek nikako da zavrsi + fore na kraju svakog milina)

Netko je spominjao mangu (avanture male hioshiro) a rekli smo da necemo al obavezna literatura je:

Ghoust in the shell (10.01/10) - ideja milion bodova eto zato je dobar

Što se komp. animacije tiče, netko može reci da preferira kipove manje slike (kao umjetnicko djelo) al ne moze reci da kipovi rulaju dok slike sakaju jer se eto to njemu ne svidja... pricam o tehikama u umjetnosti shvatili ste da ne duljim...

Ja svršavam na genijalnu komp. animaciju kao i na francusku skolu stripa, diznilend, mangu, talijanski (Alan Ford... BOW 2 ALAN FORD MORTAL!), čak i Corto Malteze stil (zaboravio ime legende/crtaca)... sve mi paše :)

Nek se zna da niti jedan NE umjetnik ne radi crtane filmove/serije na kompjuteru, dakle ako neznaš crtati onda ce to na kopmjuteru izgledati jos gore... ukratko i to je umjetnost...

-edit- kontao sam se malo... i skontao sam se!!! Gledao sam ga kao mulac, ako ga tko ima il ga se sjeca.... nek mi se molim javi! (ako ga ima, ne ako ga se sjeca) .... .. ..... . .. . "KARIKA KOJA NEDOSTAJE" se zove dugometražni crtic.. godina? uf.... teško... gledao sam ga prije cca 13-18 godina... javite ako imate bilo kakve informacije o crticu... (radi se od kamenom dobu i rodjenju prvog covjeka... tako pocinje... crtic nije za mladju djecu, u nocnom terminu je bio... sjecam se da mi se spavalo al je crtic bio prejak)

-edit edita- Rodman... toy story i inc. mach. da.... a ANTS?! i ANTS 2?! sad se sjetih :)

Ažurirao H_a_M
Moj kanal sa 432 hz muzikom: https://www.youtube.com/AndrejŠunko
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 18:14

Jebote život H_a_M ,što radiš čovječe ugasit ćeš nam topic,sve si živo poocjenjivao!!!!!!!!!! Inače ne znam kak se zvao taj crtić,ali i meni zvuči jebeno poznato!!!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 19:36
Heavy metal 2000 - 8/10 puno bolji od originalnoga (nazovimo ga prvim dijelom)
Titan a.e. - 9/10
Ja sam spominjo anime, neću više

Nego ima i animirani Dungeon & Dragons, jel tko gledao zanima me dal kaj valja.

A da ne govorimo o asterixu, to sam ko lud posuđivo u videoteci.

Karika koja nedostaje mislim da sam gledao, bio je oko ponoći, Kad je Adamu bilo dosadno u raju pa je Boga zamolio da mu da nekaj za zabavu ali sve kaj je nudio bilo je preskupo (tražio je dio tijela), dok mu je jedno rebro bila ok cijena i dobio je ženu. ak  se ne varam spušto se u bačvi da zadivi evu koja ga je ignorilala... Ak se ne varam tak nekak je bilo ili sam promješo crtiće, nekako mi je u magli. Ovaj o okome govorim mislim da je rađen u glini, plastelinu tak nekaj..

Ažurirao Dr. Jackil
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 25>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01