Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Dnevnik gledanja i nabavljanja Crtića

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7448
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 03:16
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Dnevnik gledanja i nabavljanja Crtića
Objavio: dragonheart
Tema: Dnevnik gledanja i nabavljanja Crtića
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 14:33

Dakle na Dnevniku gledanja filmova smo dogurali do 19 stranice,a primjetio sam da nitko ne gleda crtiće,makar ih ne ocjenjuje,pa stoga potaknut time što svako malo ljudima padaju divlje ideje napamet što se tiče nabavljanja crtića,tako npr.i ja ne mogu nabaviti crtiće BATMAN i SUPERMAN TAS,ali zašto stati na njima jer svako malo neko traži He-Mana,Star Trek,Štrumpfove,Ewokse i slično pa kada se sjetit crtića,ili crtane serije koju ste davno gledali pokušajmo ih nabaviti no pri tome ne mislim na anime i slično jer anime imaju svoju stranicu na forumu pa stoga ovo bih ograničio samo na američke animirane filmove

Stoga evo moje skromne "have" liste:

1.Batman Beyond-2 sezone

2.Samurai Jack-prva sezona

3.X-Men:Evolutions-sve

4.Gargoyles-sve

5.Star Trek-sve

6.Stargate-Infinity-sve

7.Batman the Animated Series-(1-16 eps)

8.He-Man (1 i pola druge sezone+dva dugometražna)

9.Teenage Mutant Ninja Turtles (ovi uz jutarnji)

E,sad to je to od serijala,a od dugometražnih bih izdvojio onog Flash Gordona koji započinje  napadom na Warsawu,Poljsku,sad ovaj topic ne namjenjujem isključivo razmjenama nego diskusijama,raspravljanju i ocjenjivanju,pa stoga postuje šta vam se sviđa,šta ste gledali,kakva su vam mišljenja o kompjuterskoj animaciji (nad kojom se ja zgražam),no time ne kažem da mi se ne sviđa Schrek,Ice Age iostalo,samo mislim da bi to bilo bolje da je klasična animacija.OVAJ TOPIC NE SMIJE UMRIJETI DOK SVI NE NABAVIMO ONO ŠTO HOĆEMO U KOLEKCIJU. Dakle pri jednom pretraživanju sam vidio da postoje stari crtići o Justice League,a zove se SUPERFRIENDS,i ima pun k...c epizoda,pa crtići koje smo gledali dok je Cartoon Network bio najnenadjebiviji program crtići kao JOHNY QUEST,ARABIAN KNIGHTS,BIRDMAN,AQUAMAN,itd.... Vidio sam u popisima nekih forumaša isto tako zanimljive crtiće poput BIPSIĆA,SPORT BILLY-a i slično,a ne trebam govoriti da su čak i nači videoklubovi poizdavali sve kratke PINK PANTHERE i sad nedavno FLINTSTONES prvu sezonu,pa stoga evo moje ocjene za meni jedan od najboljih crtića.

MIGHTY MAX-10/10 ,svaka epizoda je jebeno zanimljiva,napeta,katkad i krvava,no superzabavna i ja taj crtić pamtim kao posljednji pametan crtić koji je bio prikazan na tv-u.Naravno ako nabavite što javite na topic i nek se stranice nizaju!!!!!!!!!!!

-------------
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY

Odgovori:
Objavio: Zombie
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 18:28
Zadnje sto sam pogledao je Justice League: The Brave And The Bold dvd,
cisto solidno.

Inace Batman Beyond je prejak crtic, samo da mi je nekako doci do trece sezone i to pogledati. Enivej, sama nabavka se cini kao nemoguca misija.

Objavio: spooking93
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:25
ne volim baš nešto pretjerano disneyeve crtiće jer su svi uglavnom na istu foru(iako ima par iznimaka) al disneyev crtić mulan(1998) me je kad sam ga tada pogledao u kinu oduševio,a sad je sasvim ok,dobra animacija,dobre fore i što očekivati kad eddie murphy posuđuje glas jednom od glavnih likova!
9/10

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Objavio: Dr. Jackil
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:38
Bionicle : maska svjetlosti dvd copy
Bionicle 2 dvd copy
Bionicle 3 dvd copy

Trilogija koja se svakako isplati gledati, odlićno

Dragons Fire & Ace (Mega Bloks) dvd copy - nije loše, dobra prića, jedino su naši genijalci na DVD-u kad se stavi engleski audio ima samo neki mađarski titl, znaći gledati sinkroniziranokoji je bljak ili na engleskom bez titla

Justige league : Strarcrossed the movie dvd copy- za pogledati, o okupaciji ljudi sokolova i liga postaje progonjena

O ovome dolje sve najbolje
Scooby-Doo and the Legend of the Vampire dvd copy
Scooby-Doo and the Loch Ness monster dvd copy
Scooby-Doo and the monster of mexico dvd copy
Scooby-Doo Meets the Boo Brothers dvd copy
Scooby-Doo what`s new? Vol.2 dvd copy
Scooby-Doo Where are you! Complete 1 season  dvd copy

Avanture male chirito   dvd copy- super, odlićno
Yu-gi-oh the movie  dvd copy- puno bolje od serije i popunjava dosta rupa u prići

Zadnje što sam gledo je Polar expres dvd copy, animirani je malo teži da manju dijecu, neće ga baš lagano svatiti, ali ima dobru priću, a i animacija je ok

Što se tiće kompjuterske animacije prema klasičnoj to je nepotrebno komentirati, ipak je puno vremena i volje uptrebljeno za klasićnu animaciju. Makar ne mogu reći da mi se kompjuterska animacija ne sviđa. Jedino mi se nesviđa recimu u Scooby-doo su poćeli polako koraćati u kompjutersku animaciju, ipak sam na njega naviknut na stari naćin. Kad pogledaš moju listu crtića vidiš da je većina unovijega doba i da su kompjuterska animacija, recimo u bionicle mi je fenomenalna.. ukus. Dok opet kad pogledam snjeguljicu prvi dugometražni crtić, super je (ipak sam ju ko klinac gledao u kinu).

Pogledo i dugo očekivani madagascar koji je po mome mišljenju sh*t, jedino kaj mi se svidilo je spot volim se gibati (hebiga nasmijo me), dobro ima on svoju priću prijateljstvo i to.. al ne valja valjda previše razvikan pa se puno više očekuje.

Ma počeo bulazniti

Jedna molba ak nije problem da pored serije navedete jel tv-rip, DVD rip

-------------
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: Rodman
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:58
Neki od ovih novih, kompjuterskih crtanih su dobri, al brate, ima nekih ( Shark Tale, Robots ) di vise ne znas sta je pozadina a sta lik, koliko je sve to sareno.

Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:02
E da roboti 2/10 dvd copy

imam ninja kornjace tv rip sinkronizirano
  01-Sword Of Yurikawa.avi       &n bsp;         &n bsp;   
  02-Nightmare In The Lair.avi         ;         
  03-Shreekas Revenge.avi                        
  04-Donatello Trashes Slash.avi        &nb sp;      
  05-Night Of The Dark Turtle.avi        &n bsp;     
  06-The Starchild.avi      &nb sp;         &nb sp;        
  07-The Legend Of Koji.avi                      
  08-Convict From Dimension X.avi

Gospodar prstenova - 9/10 dao bi mu 10/10 da na kraju nisu morali požurit kraj.
Nego ima li tko povratak kralja animirani

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: twiggy
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:06
Disneyevi crtići su o.k. ali meni su ipak draže stare dobre crtane serije što su se vrtile na cartoon networku kao što su BATMAN TAS, JOHNNY QUEST, CAPTAIN PLANET, CENTURIONS itd. Inače program koji se emitira kod nas zadnjih par godina je zasran do jaja i na njemu nema gotovo ništa što može dobiti po meni titulu crtanog filma, osim pojedinih koji se već osamsto šezdeset deveti put repriziraju i svaki vikend imaju marathon. Danas rijetko kad da nešto dobro izađe. Ljudi nešto našvrljaju, priča bezveze koja se ne sviđa ni djeci od 5 godina i nazovu to crtanim filmom. A naravno do starih stvari je teško doći. Zato je Bog stvorio divx tako da ljudi koji slučajno dođete do takvih stvari javite se na ovaj topic gdje možemo izmijeniti stara iskustva, a i možda nabaviti nešto ako nekome treba. Mislim da crtići imaju puno veću vrijednost od filmova za kolekcionare jer su puno teže nabavljivi, a i ponekad pobude nostalgiju za onim vremenima dok je tv nešto valjao. Sada crtići nisu ono što su nekada bili

Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:11
Opet ja
Ovih dana pogledao Tarzanova 2 filma na DVD-u, i stalno mi se kroz maglu mota animirana serija Tarzan, pogledo po netu i sad mi se malo razmaglilo, ak se ne varam bilo je nedjeljom poslje podne, bilo bi dobro imati u kolekciji
http://weirdscifi.ratiosemper.com/tarzan/cartoon.html - http://weirdscifi.ratiosemper.com/tarzan/cartoon.html

ima tu popis po sezonama

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: komunjara
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 22:10
od "crtanih" zadnje što sam pogledao jeste Kaena

Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 22:27
Tarzan crtana serija je o.k. Gledao sam to već negdje daaaaaaaaaaaavno.

Što se tiče kompjuterske animacije kod crtanih filmova, istina je da neki crtani kao što su shark tale i robots nisu nešto niti se meni osobno sviđaju vizualno. Dok recimo disneyev toy story 1 i 2 je odlično po meni napravljeno, kako animacija, tako i sama radnja. Obično ili dobro naprave animaciju, a useru radnju (final fantasy the movie), ili eto sve (shark tale). A od animiranih serija rađenih kompjuterski sviđa mi se jedino reboot (uzbuna u računalu), što sam isto davno gledao, dok mi je recimo action man ovaj novi šrot. Vidio sam samo jednu epizodu i bilo je dovoljno. Pogotovo još ova naša sinhronizacija made in nova tv. STRAVA

Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2005 u 23:03
tako je, Toy Story je jos i najbolji kompjuterski, Monster INC se ne smije zaboraviti nikako.

Jao cara, imas sinkronizirane nindza kornjace, ja imam vhs rip al ne sinkroniziran , ipak nije to to, nekako su mi jednolicni ovi americki glasovi.

Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 01:38
Najbolji animirani crtac je bez ikakve dvojbe ICE AGE ....to je jedini animirani crtac koji ima smeka kao neki stari Disneyevi ...

e da od starih crtanih serija , Transformersi su ql , recimo da ja trazim one prve tri epizode posle dugometraznog filma ... imam prvih 40 epizoda i ovaj dugometrazni ...

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 11:20
Ninja kornjače su fora sinhronizacije, ali od onih starih ninja. Ove što se sad emitiraju čak se uoče i ženski glasovi od nekih kornjača, dok su od negativaca neki ko retardirani. STRAVA

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 11:24
Što se MIGHTY MAX-a tiče to je i meni jedan od najboljih crtića ikad prikazanih na tv-u i uopće. Na kazeti imam skoro sve epizode. Fale mi 3,4 od 40. Kad bih znao radit tv-rip možda bi se našli kao divx, ali eto jebiga 

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 12:58

Tarzan,He-Man,Superfriends,čak i crtići Zorro sve remek djela kuće FILMATION STUDIOS,ti su nam se crtići sviđali jer em su dobro nacrtani,i imali su super priče,čak i Star Trek su oni radili(crtiće mislim),sad Superfriendse ću ja nabaviti negdje u prvom mjesecu ali ne znam točno koliko epizoda,ali orig dvd.No da čovječe Mighty Max je prejebeno dobar crtić.Što se tiče Disney-a,meni je onaj crtić TREASURE PLANET 9/10,fenomenalan,No moram onda i ove ocjeniti

Sinbad 8/10-gledati ga nesinkroniziranog,premda ima nelogičnosti ok.crtić

Put za El Dorado-8/10-isto tako dobar crtić,sa vrlo fora animacijom.

I na kraju evo jednog prijedloga,na videokazetama ako ih niste pobacali,i imate nekih starijih crtiće,kužite se u ripovanja pa ako imate crtića za koje mislite da bi ih vrijedilo imati,prebacujte,dok videokaste ne propadnu i da ja imam crtić Povratak Kralja,ali to su radili oni Rankin Bass,a ne Ralph Bakshy koji je odgovaran zaono nedovršeno remek-djelo.No nažalost poput komunjare moram otkazati sve razmjene negdje do nove godine zbog financijskih problema,a i nekim tehničkim što se kompa tiče,ali normalno i to će se rješiti,pa zato ljudi kada nabvite što ili pogledate javite!!!!!!!!!!!!!

-------------

Objavio: kosta zulu
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 13:03
crtane filmove ne gledam tako cesto zadnje sto sam odgledao to je ICE AGE http://us.imdb.com/title/tt0268380/ - http://us.imdb.com/title/tt0268380/  i mogu da preporucim svima koji nisu gledali crtani je odlican

Objavio: CMIBOR
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 13:44

šta ste se primili one američke produkcije?Propaganda im je iznad svega....

Nego , francuski crtani , belleville rendezvous , jedan od bolesnijih crtanih koje sam ikad gledao...nema puno priče ali kako je crtić napravljen to je nevjerojatno,radnja fenomenalna...ima jedan pas u filmu koji igra jednu od uloga....njegova ljubav prema gazdi je nevjrojatno snažna , pes bi sve napravio za njega...jako dobar crtić...

Pozdrav i he manu , kojeg tražim ali niko se ne nudi ...

-------------
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....

Objavio: H_a_M
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 14:36

... The Coward Dog (nemrem se sjetit imena psa)... prejak...

Linea

Zim the Invader

STRIPY  (manje poznatiji crtici da ne nabrajam johnny brava itd...)

Mrzim: Scooby doo, Captain Squirell, Flinstones, Mio Mao, onaj crtic od 25 sekundi (ili manje?) sa bebom...

Dugometražni: Shrek, Shrek 2, The impossibles, Ice age prekratak... totalni promašaj kod tog filma... inače bi bio legendaran al ovako cu ga popljuvat (dok shrek nikako da zavrsi + fore na kraju svakog milina)

Netko je spominjao mangu (avanture male hioshiro) a rekli smo da necemo al obavezna literatura je:

Ghoust in the shell (10.01/10) - ideja milion bodova eto zato je dobar

Što se komp. animacije tiče, netko može reci da preferira kipove manje slike (kao umjetnicko djelo) al ne moze reci da kipovi rulaju dok slike sakaju jer se eto to njemu ne svidja... pricam o tehikama u umjetnosti shvatili ste da ne duljim...

Ja svršavam na genijalnu komp. animaciju kao i na francusku skolu stripa, diznilend, mangu, talijanski (Alan Ford... BOW 2 ALAN FORD MORTAL!), čak i Corto Malteze stil (zaboravio ime legende/crtaca)... sve mi paše :)

Nek se zna da niti jedan NE umjetnik ne radi crtane filmove/serije na kompjuteru, dakle ako neznaš crtati onda ce to na kopmjuteru izgledati jos gore... ukratko i to je umjetnost...

-edit- kontao sam se malo... i skontao sam se!!! Gledao sam ga kao mulac, ako ga tko ima il ga se sjeca.... nek mi se molim javi! (ako ga ima, ne ako ga se sjeca) .... .. ..... . .. . "KARIKA KOJA NEDOSTAJE" se zove dugometražni crtic.. godina? uf.... teško... gledao sam ga prije cca 13-18 godina... javite ako imate bilo kakve informacije o crticu... (radi se od kamenom dobu i rodjenju prvog covjeka... tako pocinje... crtic nije za mladju djecu, u nocnom terminu je bio... sjecam se da mi se spavalo al je crtic bio prejak)

-edit edita- Rodman... toy story i inc. mach. da.... a ANTS?! i ANTS 2?! sad se sjetih :)

-------------
Moj kanal sa 432 hz muzikom: https://www.youtube.com/AndrejŠunko

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 18:14

Jebote život H_a_M ,što radiš čovječe ugasit ćeš nam topic,sve si živo poocjenjivao!!!!!!!!!! Inače ne znam kak se zvao taj crtić,ali i meni zvuči jebeno poznato!!!

-------------

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 19:36
Heavy metal 2000 - 8/10 puno bolji od originalnoga (nazovimo ga prvim dijelom)
Titan a.e. - 9/10
Ja sam spominjo anime, neću više

Nego ima i animirani Dungeon & Dragons, jel tko gledao zanima me dal kaj valja.

A da ne govorimo o asterixu, to sam ko lud posuđivo u videoteci.

Karika koja nedostaje mislim da sam gledao, bio je oko ponoći, Kad je Adamu bilo dosadno u raju pa je Boga zamolio da mu da nekaj za zabavu ali sve kaj je nudio bilo je preskupo (tražio je dio tijela), dok mu je jedno rebro bila ok cijena i dobio je ženu. ak  se ne varam spušto se u bačvi da zadivi evu koja ga je ignorilala... Ak se ne varam tak nekak je bilo ili sam promješo crtiće, nekako mi je u magli. Ovaj o okome govorim mislim da je rađen u glini, plastelinu tak nekaj..

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: oko-2
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 20:53
a nitko ne spominje A JE TO pa to je prejebeno

-------------
kick-ass

Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2005 u 20:55
Mighty Max, jel to onaj crtic kad taj Max ima onu crvenu kapu ako je, taj crtani je odlican

-------------
kick-ass

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2005 u 07:31
Je to je klinac sa crvenom kapom, a a je to  spada samo u legende.
Sjeća li se tko crtića zajc pagajđi (kak se točno piše neznam) o zecu, ruski crtić

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2005 u 10:55
Da, klinac sa crvenom kapom, mudro pile i ogroman barbar sa mačem.
Ja se sjećam Zajca, gledao sam to ko klinac. Fora je to bilo

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2005 u 11:17
hahahha, a sjeca li se ko cipelića? onaj glupi crtic od 3 minute???

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2005 u 14:09

De Rodmane,pa sve je bolje od Pokemona,pa čak i cipelići,ali evo uspio sam kod jednog lege pogledati crtić AEON FLUX,i crtani je glup,da to je sada napravljeno i kao film.Inače evo i moje ocjene za BATMAN BEYOND-10/10,svaka epizoda je remek djelo za sebe,a najveća fora je to što je za razliku od ostalih superjunaka BATMAN-BRUCE WAYNE,ostario i ima problema sa srcem,totalno u maniri CLINT EASTWOODA-dakle nabrijani matorackoji još uvijek nije za otpis,dakle BRUCE WAYNE-legenda,nisu napravili neku pizdariju sa kriogenetičkim zamrzavanjem da ga oslobađaju onda kada je potreban gradu,a BATMAN BEYOND-TERRY MCGINNIS,nije njegov sin ili nešto slično,nego običan dečko koji je čak bio i u popravnom domu (još ni u 59-oj epizodi ne zna se zašto),kojemu su oca ubili banda JOKER-a,kojima je uzor pogodite svi koji niste gledali tko!!!! Znači svi su ostarili nisu besmrtni,autori su nastavili priču sa totalnim uspjehom i ne čudim se što je crtić osvojio tolike jebene nagrade,ja sam već 3 put gledao cjeli serijal i svi su oduševljeni,čak ga je i Zombie gledao koliko sam shvatio u maksimalno kratkom roku,jedino me zanima što još twiggy čeka-dakle čovječe mani se faksa i gledaj BATMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------

Objavio: Marjan
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2005 u 14:19
ta tu niko ne spominje Gogse.....to je meni super!!!

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2005 u 15:38
e gogsi su isto tako legenda  WAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAA

-------------
kick-ass

Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2005 u 14:07

Dr. Jackyl - potpuno si fulao :) crtic pocinje tako što krapinski ljudi skuže (na primjeru 2 dinosaura) kako se j**e pa kad to skuže svi se počnu tucat ko ludi pa se tako rodi prvi čovjek kojeg odmah odbace jer je potpuno drugačiji od njih... (beba sama pregrize pupcanu vrpcu al nisam siguran - davno je bilo)...

I tko je ono bio pisao "ne mogu se sjetit ime crtica al mi je poznato?" .... Pa NAPISAO sam ime crtica... ? "Karika koja nedostaje" i tako se zove, 101%..

Ljudi... imam ----cijele---- GOGSe... :) 3 dana sam ga ADSLom skidao s neta... jedva ga i našao...

Heavy metal 2000 nisam gledao al znam da je jedinica super...

manga? evo još malo mange al ovo ste svi gledali neznam niti šta pišem bezveze.... Final Fantasy 1 ( i 2 al je 1 bolja...)

I ovo je obavezna literatura... kome treba nek se javi...crtic ima manje od 10 minuta... "VINCENT" od Tima Burtona.... Sve u rimi (imam hr titlove), crno bijeli, predobar (eh... Burton)... OBAVEZNO POGLEDATI!! !! !!

Hej admin ocemo se trejdat? ja tebi gogse i Vincenta (ti treba još šta? pogle mi listu pod #Family Guy...) ti meni batmana ovo novo?! baš me zanima :)

-------------

Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2005 u 14:14
Cool,zanima i mene taj Vincent,a i gogsi (što su mi jaki kada onako rigaju),a sada zna li neko nešto o onom crtiću ne znam mu original naslov,ali je novi-TKO JE SMJESTIO CRVENKAPICI,rađen je kompjuterski,a slika na coveru je napravljena u stilu TRAINSPOTTINGA !!!!!!!!!!

-------------

Objavio: euforia
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2005 u 14:33
Justice friends (likovi su Major Glory, Incredible Krunk, Van Halen)
Ovaj crtić je pišaona od smijeha.
Inače napravio ga je Genndy Tartakovsky, isti lik koji je napravio Dextera.

Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2005 u 13:56
Ima li netko možda nešto od marvelovih crtića na dvd ili divx???

Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2005 u 15:37

Hej,pa nije u redu samo žicati ljude crtiće inače evo par ocjena:

1.Titan A.E. 9/10 meni jedan od boljih sf-crtića

2.Eight Crazy Nights of Davy Stone-10/10-fenomenalan crtić vrištio sam od    smijeha ko kreten!!!!!!!!

3.Heavy Metal 2000-9/10-meni bolji od prvog djela!!!!!

Uskoro dobivam SUPERFRIENDSE-može li svijet biti ljepši!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2005 u 20:32
ima NA ovom linku dosta podataka o crticima, pojedinim epizodama
http://www.bcdb.com/cartoons/Warner_Bros_/Television/index .html

evo ima cak i od Zagreb film podatke o crticima
http://www.bcdb.com/cartoons/Other_Studios/Z/Zagreb_Films/ index.html

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2005 u 16:37

Upravo sam prvi put u životu pogledao Asterix i 12 Zadataka-10/10,vjerujem jedan od boljih Asterix-crtića.Još kad bi sad počeli izdavati Lucky Lukea!!!

Što se tiče BCDB-a,maltene svakodnevno visim na toj stranici. Inače jel se još ko sjeća snorkijevaca i o čemu se tamo radi i da crtići Pirates of Dark Watersčjel ima još ko te crtiće u pamćenju???????????

-------------

Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2005 u 20:08
Hehe, sjecam se Pirates Of The Dark Waters!!!
To je bio zakon serijal, kult!

Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2005 u 20:34
Snorkijevaca se sjećam, bibsića( dvorska luda šeki), sport bilija i ostale bagre.
Ali pirates of dark waters, ne mogu se sjetiti.
Odoh na google pogledati možda se sjetim.

Eto pogledo nikakav koristan link, ak ga ima tko nek ga posta

A niko ne govori o poznatoj rečenici

Tako mi mljeka u prahu kidam uljevo --- krezubica
pa onda spidi gonzales...

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2005 u 20:39
Eh da dal se tko sjeća kak se zove ovaj crtićš.
Ruski je, radi se o skupini ljudi od kojih svaki ima nešto posbno, jedan trći brže od vjetra, drugi čuje dobro na kilometre, treči ima neko špiblje... Mislim da lete u lađi nalik na labuda. Oni se na putu susreču i na kraju dođu u utvrdu gdje im kralj zadaje par zadataka za riješit. Ovaj sa šibljempri samom kraju  posadi uveće oko tvrđave tom šiblje i preko noći izraste vojska drveća.

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: Hawkmoon
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2005 u 23:42
Pirates of the Dark Water je stvarno odličan crtać, ako neko ima svih 26 epizoda molio bih ga da se javi radi razmene, niko ne pominje Futuramu koja je po meni bolja čak i od Simpsona.

Objavio: domba20
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2005 u 23:58
Ma ljudi graškoograd je najjači

Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2005 u 13:47

Dr.Jackill-e,nisam siguran,ali mislim da ti je taj ruski crtić rađen po Andersenovoj bajci Dugonja,Trbonja i Vidonja,dugonja trči ko kreten,debeli može požderat svega,a Vidonja vidi na kraj svijeta,a kralj koji im daje zadatke,daje im ih zato da dokažu da su vrijedni njegove kćeri!!!!!!!

Pirates of the Dark Water ja mogu probati nabaviti,ali ne mogu obećat!!!!!!! No konačno je sve krenulo,kako treba,pa ako se neko sjeti nekog col crtića kojeg je pogledao neka podsjeti ostale!!!

Inače jučer sam pogledao prvih 7 epizoda FLINTSTONES-a,pa evo 8/10-ipak je to jako mator crtić!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2005 u 13:55
http://uje**mtikojiblog.blog.hr/arhiva-2005-10.html

evo ovo, ima vecina crtica koji smo nekad gledali, lik je genije kad se svega toga sjetio, malo ispod samo, 3. i 6. post ispod.

naravno posto ce se zvjezdice pojaviti u adresi, samo upisiti ona dva slova umjesto zvezdica u link.

Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2005 u 15:20
Dragonheart imaš pravo to je taj crtić.
Idem sad pogledati do kraja Scooby-doo complete 1 & 2 sezona (6DVD), X-men: evolution- mutant rising (epizode : muke odrastanja, energetski udar, bada-bing bada-bum, igre i zabava, zvijer iz bayvillea)
Ugodno mi gledanje, cujemo se sa ocjenama

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2005 u 13:47

Ma to,evo ja sam sada digao madagaskar,i nadam se da se neću razočarati,to su ti dobre epizode x-mena,ja ih gledao na vhs-u!!!!!! Ajde svima vam sretna nova godina-UŽIVAJTE i nemojte se napiti ko !!!!!!!! JUST KIDDING!!!

-------------

Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2005 u 19:21
Osobno sam se razopćarao u madagaskaru nije mi nekaj

X man je ok, samo šteta kaj imaju samo te epizode u videoteci, dobre su.10/10
Scooby-doo meni sve najbolje on se ili sviđa ili ne kao crtić10/10

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Objavio: apocalypse
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2005 u 23:46
pogledao sam danas Corpse Bride... nije dobar kao Nightmare Before Christmas ali nije za ni za bacit

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 13:45
Dr.Jackil pripazi na kioske,vidio sam na jednom kiosku crtić zlatna košuta,a taj dugonja ,trbonja,i vidonja su napravljeni u istom studiu kao i košuta,a bili su prikazivani pred dvije tri godine nedjeljom ujutro na prvom,a košuta je bio prvi prikazan!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 16:21
Spider man na tv postaje sve zanimljiviji, pa ono do kioska skoknem par puta mjesečno kad idem po stripove, pripazit ću malo.

Jel tko gledao Hobitta, nije uopce loše napravljen, 9/10

Jel tko pogledao ovaj 5 DVD od ninja kornjaca, onu 4 epizodu bolje da nisu stavili, zanimljiva a ono samo prvi dio, za po..........

Jel neko zna kaj je izašlo u videotekama od X-man, ja sam samo našo X-man : evolution mutant rising, mislim na DVD-e i od batmana al dugometražni crtić (filmovi), imam samo tajna batwoman.

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 03.Sijecanj/Jan.2006 u 16:11

od x-mena ništa u videoklubovima,osim na vhs-u,a ja imam dugometražnog

Batman:Mask Of Phantasm!!!!!!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 17:03

SEALAB 2021 - genijalan crtic, 10/10 sve epizode do one epizode u prvoj sezoni do promijene kapetana, poslje crtic "slabi", sve epizode imaju 11 minuta...

AQUA TEEN HUNGER FORCE - takodje genijalan crtic, neznma koliko sezona ima, 10/10

Sea lab 2021 - grupa istrazivaca u podvodnom laboratoriju al radnja i ne prati bas "fabulu"; stil crtica (tehnika) je Scooby doo... (cuo sam da postoji takav stariji crtic dok su ovi samo pobrali "gotove nacrtane likove"...)

Hunger Force - prica o 3 superheroja, heroji redom su: Frappe, Porcija przenih krumpirica iz McDonaldsa i Okruglica Mesa (?!).... za OTKACIT!!!!!!!!!!!!! rofl

-edit- ovi crtici su od 2003. na gore...

-------------

Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 08:23
Nabavio na DVD-u Justice leauge : justice on trieal (epizode : u najmračnijoj noći 1&2 dio, neprijetalji iz dubina 1&2 dio) 10/10,

meni su super šteta kaj u videotekama nema više  takvih crtića, imaju jednog supermene, par batmena i par komada lige pravde ( ili kako ih moj mali nećak zove :Superman i njegovi močni prijatelji)

U DVD formatu imam za sad od Marvela i DC:

Justice leauge : justice on trieal
Justige league : Strarcrossed the movie
Teenage mutant ninja turtles vol. 05 - iz novina
X-Man : Evolution - mutant rising (5 epizoda)
BATMAN : Mystery of the Batwoman

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 20:17
Kaj niko više ne gleda crtiće.
Bio prek vikenda u jednom dučanu i imaju na VHS skoro sve epizode batman beyond, dok na DVD lab odabir naslova

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 20:18
Stvarno izgleda da nitko ne gleda certice

Danas pogledao izbavitelja, samo kaj nisam zaspao, tematika bi čak i prošla al da se to toliko ne razvlači .,,, zijevvvvvv  5/10

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 15:35

NOVO,NOVO,NOVO,NOVO,NOVO,NOVO :

1.Transformers-(oni koje smo gledali ko klinci) 4-Dvd-a,DVD-RIP (ODLIČAN)

2.Saber Rider and The Star Sheriffs- (13 eps-kvaliteta varira-(SUPER RJETKO))

3.Batman V.S. Dracula-(1 DVD-izrada iz divx-a,crtež fenomenalan,ali čudan)

To je inače najnoviji crtić,dugometražni,koji je kao dio najnovijih batman crtića poznatih kao THE BATMAN !!!!!!!!!!

I da,superfriendse nisam nabavio al oću kroz mjesec dana-NEKA SILA BUDE UZ MENE!!!!!!!!!!!!!!!! )

-------------

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:34
1.Transformers - sub ili dub engleski
2.Saber Rider and The Star Sheriffs - ne sječam se naslova moram na tražilicu
3.Batman V.S. Dracula - ovo izgleda dobro

Jel valja kaj Hrabri Pero, imam ga u planu pogledati ????

napokon post, već pomislio da se odustaje od ideje

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:38
pogledao na google
http://members.tripod.com/~Star_Sheriffs/

i nije mi poznato, mislio sa da je to jedan drugi crtić.
U ovom na koji mislim, ima neki šerif normalno na bijelom konju, dešava se u budučnosti ili na nekoj planeti, e na vrhu jezika, a ne mogu se sjetiti

Usput onih 6 epizoda ninja kornjaca kaj ima tv-rip sa hrt, sam prebacio u mpge2 format i mogu se gledati na linijskom DVD-u, slika je ok za tv-rip

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 15:58

Pogledah Batmana i Draculu i ocjena je

Batman Vs.Dracula 10/10-fenomenalan stiliziran čist crtež,priča odlična-totalnno stripovski crtež-REMEK DJELO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

-------------

Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 23:16
Gleda još kako, ali mi nešto nije radio net pa se nisam uspio izraziti. Saber Rider je zakon. Upravo sam nabavio Action Mana Vol. 5. Eto makar su se sjetili to izdat na dvd-u sve epizode na 5 dvd-a. To je onaj Action Man što je prije igrao na hrt-u, ne ovaj bezvezni kompjuterski. Jedina zamjerka je što ima samo hrvatski audio, ali eto šta ćeš. Sve u svemu o.k.

Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 14:49
Jebote led da mi je znat di si nabavio tog Saber Ridera  !!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 15:07
A tko ti ga je snimio na vhs da si uspio doći do onog sveg ostalog??? 

Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 15:11
dobro ne moraš odmah ići u detalje!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 19:05
Nabavio

Superman: The Animated Series, prvih 18 epizoda na 3DVD-a, odlično je. čak je i sinkronizacija jedna od boljih, ipak sam ga gledao na engleskom, nemam neki filing na hrv.  neke epizode imaju i za uključiti redateljskke komentare 10/10

jedino mi nije jasno tih 18 epizoda, pogledao na

http://www.bcdb.com/cartoons/Warner_Bros_/Television/Superma n/Superman__The_Animated_Series/index.html .

i ima ak sam dobro prebrojao 13 epizoda, di su tih 5???

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 21:00
Potpuni naslov DVD-a :
DCcomics classic collection : Superman the animated series volume one

Evo koje se epizode nalaze na DVD-u
epizode :

DVD 1
01 posljednji sin kryptona dio I - komentari : bruce timm, paula dini, alanaburnett, dani riba i glen murakaw
02 posljednji sin kryptona dio II
03 posljednji sin kryptona dio III
04 igre i zabava
05 komadic doma
06 vrijeme za jelo

DVD 2
07 putem praha i pepela
08 ukradena sjecanja - komentari : bruce timm, paula dini, alanaburnett,glen murakaw
09 glavni covjek dio I
10 glavni covjek dio II - komentari : bruce timm, paula dini, dani riba i glen murakaw
11 moja djevojka
12 burza zlata metropolis - komentari : bruce timm, paula dini, alanaburnett, dani riba i glen murakaw
13 pretjesno za dvoje
14 prometej

DVD 3
15 posast iz prošlosti dio I
16 posast iz proslosti dio II
17 pod naponom
18 gospodar oluja

dodaci : superman : vjezbanjem letjenja istrazuje kako je nastala serija
     stvaranje mitologije : sporedne uloge u  prici o supermanu

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 21:17
Jel to domace izdanje???
Ne mogu vjerovat da je izaslo!!! Morat to negdje upiknit.

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 07:33
Je domace je

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 13:33

je**mu dr.jackille iz kojeg si ti grada,ja sam iz osijeka i svaki dan obilazim minimum 4 videokluba i nisam ni u jednom vidio to??????????????????'

-------------

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 13:35
joj zaboravih pitat u kojoj je od tih epizoda LOBO ??????????

-------------

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 14:22
Šit treći post zaredom,al ajd nema veze (valjda !!!!!! ),Dr.Jackille ne znam zašto ti ne mogu poslat pm,htjedoh te žicat da mi pošalješ svoj popis na mailto:dragonheart@net.hr - dragonheart@net.hr   !!!!!!!!!!!!11

-------------

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 15:10
LOBO je u epizodi glavni covjek.

Iz ZG sam, cim skupim lovu poberem u videoteci ostatak lige pravde (jedno 4-5 dvd-a), i ostatke batmana.

PM mi je slobodan, ni pola nije pun. Pošaljem ti navećer popis na mail.

E da u dodacima poše točan datum od kad je pocela epizoda sa prikazivanjem i kad je završila, 1996-2000. Piše da je izašlo 54 epizode, znači još 3 volumena i sve je vani. Dok na onoj stranici navode samo 13 epizoda

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 15:21
Agrrrh, ja sam jutros sav happy otpicio u lokalni video klub i nista od Supermana :(

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 19:47
Pogledao Valiant aka Hrabri Pero, sviđa mi se, ne traje predugo (oko1i15) radnja je konstantna, nema dosadnih dijelova, čak su se potrudili pa je na DVD-u sve prevedeno, mislim dodaci imaju titlove 8/10

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 23:01
Hej gdje si nabavio taj superman the animated series volume 1? Jel to izašlo u videoteci? Kod nas nema ništa osim prve 3 epizode kao posljednji sin kryptona i to je to. Jedino gdje sam to vidio je amazon

Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 23:04
Jel možeš nabaviti i batman the animated series? Postoje volume 1,2,3,4. Ali tko želi nabaviti ima jedino na amazonu. Osim ako nisu i to odlučili izdati kod nas ko i supermana

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 07:26
Nema batmana animated serijes, samo par dvd-a sa po 4 epizode, onak znuckano, ima i 1dvd- sa supermanon sa 4 epizode a koje su nisam gledao zadnju stranu dvd-a, sljedeči put ču pogledati.
Za sad je izašlo taj superman 3DVD, i scooby-doo kompletna sezona 1 i 2 na 6 DVD-a, polako izgleda da to ide nekamo, napokon.

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 13:41
valjda će i kod nas izaći ti supermani,no nadam se i batmanu premda znam da je nada kurva!!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 14:38
Bilo bi odlicno da te serijale izguraju do kraja!-

Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 20:50
Originalno postovano od strane twiggy twiggy piše:

Jel možeš nabaviti i batman the animated series? Postoje volume 1,2,3,4. Ali tko želi nabaviti ima jedino na amazonu. Osim ako nisu i to odlučili izdati kod nas ko i supermana

Neka me ispari neko ak grešim, u videoteci ima od batmana
Batman The Animated Series - Out Of The Shadows
Batman The Animated Series - Secrets Of The Caped Crusader
Batman The Animated Series - Tales Of The Dark Knight
Batman The Animated Series - The Legend Begins

Na svakom DVD-u po 4 epizode, znači 16 epizoda ukupno, je da bi bilo bolje da su izdali kao i supermana sve za redom, a ne ovak

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:54
Epizode batmana jesu sve po redu, ali su isjeckali volume 1 koji ide na 4 disca i na svakom treba biti po 7 epizoda, dakle 28 epizoda, a naši su izdali prvih 17, ali pod drugim imenom

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 13:33
Ja još uvjek ne vidim tog Supermana nigdje kod nas,ali evo neke druge priče,u petak podigoh u videoklubu Nightmare Before Christmas većinom zbog toga što na kutiji piše da u dodacima ima i crtići VINCENT,i FRANKENWEENIE,da bi došao kući i ubacio dvd i vidio što-NULA FAKING BODOVA OD DODATAKA,nikakvih,a sve ljepo piše da ima-(dakle još jedan dokaz nedostatka IQ-a naših izdavača) !!

-------------

Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 15:36
nikaj cudno kod nasih izdavaca

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 14:32

Samo pitanje za ovaj mali dio ljudi koji posjećuju ovaj topic: ko vam je bolji superman ili batman ??????

Meni je Batman- LEGENDA,i svaka čast Bob Kaneu što ga je izmislio!!!!!!       &nbs p;      

-------------

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 20:22
Pa sad ovisi, meni je batman mrvivu bolji, ima ok priču, ipak je običan čovijek od krvi i mesa, malo je više realistican (koliko to moze da bude). Dok recimo superman ima svoje stavari.
Ma recimo ovak :
Batman 5
Superman 4

E danas razmišljo (još boli glava od toga), ak neko zna da napiše u kojem gradu dijeluje pojedini lik i kak je nastao, ono dve tri rijeci, makar su vecinom bili slucajno u nekakvom eksperimentu (Flash, Spawn. Hulk):
Batman, gothamcity, bez posebnih moci, pokrenula ga osveta
Superman - Metropolis, sa planete cripton
Flash -...... , ak se nevaran ima neke veze sa olujom i udarom munje
Hulk - ......., radiacija ili tak nekaj na eksperimentu
Punisher - new york.
Spawn - ....., neka kemikalija ak se ne varam
i ostala bagra

Jel ima koja domaca stranica a da je vrijedna pregleda vezano uz ove gore junake

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:00
od ta dva mi je bolji spiderman

ma salim se, batman

-------------
kick-ass

Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 00:20
Spawn - ....., neka kemikalija ak se ne varam

Al Simmons bivsi elite specijalac, nakon namjestaljke i pogibije odlazi u pakao gdje potpisuje ugovor s vragom da ce voditi armije pakla u ponovnom skorom ratu. U zamjenu se vraca na zemlju kao HellSpawn kako bi progonio svoje ubojice i ponovno se sastao sa svojom zenom Wandom. Solidan je to bio strip, predivno nacrtan sa zanimljivom pricom. Tamo iza #60 mu kvalitet opada, a prica stagnira...

Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 13:47

FLASH-ima ih više,ali evo ja mislim da bi išlo ovim redosljedom,prvi Flash je bio Barry Allen,znanstvenik kojeg je udarila munja,i od udara munje mu je metabolizam postao preubrzan-zato npr.mora jesti KO SVINJA,zato što kroz trčanje mu sagorjeva previše kalorija,a napravi i puno sranja sa brzinom ja pamtim još iz serije da si je jednom zapalio stan jer ga je htio na brzinu pospremiti,dok je drugi Flash- Wally West,A treći je Bart Allen koji se počeo pojavljivati sada u petoj sezoni Smallvillea.Meni je osobno zanimljivo to što u Justice League crtiću Flashu daje glas MICHAEL ROSENBAUM,a isti glumi LEX LUTHORA u Smallvilleu!!!!!!!!!!!!

HULK-ja ga mrzim iz dna duše jer mi je totalno nezanimljiv,ali evo on je imo problema u djetinjstvu i kroz život mu se nakupljao bijes kojeg je potiskivao u sebe,i nije ga znao osloboditi,kada je postao vojni doktor,da bi zaštitio nekog tuduma od eksplozije gama-bombe,sebe je žrtvovao i taj se bijes pokazao kao ružni zeleni kreten kojeg svi znamo kao HULKA-scena koju nikada neću zaboraviti je ona kada se u filmu HUlLK tuče sa RADIOAKTIVNIM PUDLICAMA,ta će me scena progoniti dok sam živ!!

PUNISHER-premda mislim da bi to kolega twiggy znao bolje od mene evo,Frank Castle,dobar murjak kojem mafija poubija obitelj,a on potom gonjen osvetom postaje SUDAC,POROTA, i KRVNIK koji prvo puca u glavu,a onda pita,njegov psihološki profil mislim da je najzanimljiviji od svih superjunaka,premda je to njegovo superjunaštvo upitno zato jer nema moći,ipak ja mislim da bi on razbio SPIDERMANA bez pol muke al dobro,i da stara verzija filma Punisher je sto puta bolja od nove!!!!!!!!

O Batmanu neću pisati jer bio bi u stanju napisati i knjigu o njemu,ali evo ja smatram da je glavna pogreška u JUSTICE LEAGUE-to što je Superman glavni,a ne Batman i da Dr.Jackille u jednoj od prve tri epizode supermana zanima me jesi primjetio dijalog supermana i njegove mame? Njegova stara kaže kao da bi bilo dobro da malo više otkrije ljudima o sebi,da ga se ljudi ne plaše jer ona ne želi da ga uspoređuju sa onim luđakom iz GOTHAM CITY-a,ja sam popizdio,al dobro crtić mi je sam za sebe ok.Zapravo je fenomenalan ali ipak Batman je Batman i da zaboravih napomenuti FLASH-CENTRAL CITY,a Hulk di ga zelena pamet odvede!!!

I da Zombie mene zanima ko je onaj lik iz Justice League koji se fura na ROBIN HOOD-a????????? Inače ako koga zanimaju superjunaci samo nek se javi na ovaj topic jer većinu ih u dušu znam !!!!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 15:02
Jesam promjetio i zapazio taj dialog u kuhinji između njega i mame , bas to luđak iz gotham city mi je zapelo za uho i malo se nasmijo.

Ček onda sam zamjenio spawna sa stripom stvor ili kak se zval, onaj kaj je roknula eksplozija i bacila ga u močvaru?????(sad je jedan veliki upitnik izanad glave) što sam sve to smješal???

"premda je to njegovo superjunaštvo upitno zato jer nema moći" koliko je meni poznato nema ih ni batman

Koliko sam primjetio u ligi pravde batman se drži totalno sa strane, doslovno ko da nije dio ekipe, ono ko usamljeni jahac

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 18:30
>>I da Zombie mene zanima ko je onaj lik iz Justice League koji se fura na ROBIN HOOD-a?????????

To je Green Arrow tj. Oliver Queen.
Nema nikakvih specijalnih moci, nego se sluzi razlicitim trikovima i sl.

Nisam bas najbolje upoznat s likom, pa eto ovako kratak odgovor tj. ono sto znam. Procitao sam svega desetak Green Arrow stripova, plus nastupi u JLA stripovima.

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 13:32

Batman nema supermoći istina,al zato raspolaže sa oružjem,i apsolutno svime što mu zatreba i da pametan je ako ne i najpametniji u JLA,a superman znate svi ono SNAGA KLADE VALJA-(SUPERMAN),UM CARUJE-(BATMAN)!!!!!!!!!!

Tak da ono Batmanov IQ je njegova supermoć!!!!!!!!!!!!!

-------------

Objavio: Rocky
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 14:04
Zanima me ima li tko yu-gi-oh 2. sezonu za razmjenu

-------------
Firefox user

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 14:23
Je da to ne volim ali jedina nada su ti filmovi koji su izdavani na dvd-u uz glas slavonije i oni yu- gi- oh crtići iza filma što su ti,al ne znam koja ti je to sezona,iako ti je ovo namjenjeno za američke crtiće,no sretno u potrazi!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 17:49
Hvala!!

-------------
Firefox user

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 19:55
Mislim da se radi o prvoj sezoni, ili nisu po redu poredani ili je što je logicnije tip koji mi je snimo par tih dvd sa yu-gi-oh! sve zmrdal pa se ne slažu neke epizode.

Pogledao Careva nova cud (neznam zakaj to cud al nek im bude), ok je ima dobrih scena za nasmijat se 6/10

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 21:26
Dr.Jackil imaš li još te dvd-ove,i jesi li za razmjenu

-------------
Firefox user

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 22:14

Što se tiče Batmana ja se slažem da je on najbolji i najzanimljiviji superheroj ikad izmišljen (uz meni genijalnog Punishera koji je mrak kao sama pojava iako nema super moći), i ne samo to već ima takvu fenomenalnu galeriju likova koji se pojavljuju kao neprijatelji da se ostali super heroji mogu sakriti, pogotovo Hulk (razočarao me strip koji nema veze s vezom, pa crtić koji je dosadan i nepovezan, ali zar su baš morali snimiti još i ono govno od filma koje nije dostojno onog znaka Marvel na početku)

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:20

Ovo ko da sam ja pljuvao po hulku!!!!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 17:08
Pfff, Hulk je fenomenalan lik, samo ovisi koji autor ga je radio/radi.

Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 14:18

Ok.Ok.,ali film je stvarno šit,no stripovi koje sam ja čitao isto tako,ali kad ti kažeš da ima dobrih hulk stvari vjerujem ti!!!!!!!!!

Inače evo EL Cid-fenomenalan crtić 8/10,samo zato što mi je na snimku loš ton!!!!!

-------------

Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2006 u 13:42
Ne znam jel neko ima ovo ali evo na dvd-u izdavaju crtiće kojih se ja sjećam još sa VHS-a dok sam imo nekih 5,6 godina.Govorim o crtićima SUPERMAN iz negdje 1960-ih koji su počinjali ovako -DA LI JE TO PTICA? DA LI JE TO AVION?,morate se sjećati toga išlo je i na tv-u,jedan bi trajao oko 10 minuta.Rađeni su u fleischer studiju,a jedino što me zanima je li je stara sinkronizacija ili je nova ako je neko gledao.Sada problem je to što su ti COCTAIL DVD-i,puni kojekakvih sranja kao npr.miffy i kitty,ali i mačak FELIX.No sada je izdan neki di su samo Casper i SUPERMAN i traju 110 minuta,znači da ima bar 9 eps.supermana,a sve skupa tih eps.ima 18!!!!!!! Opako se dvoumim i ne znam jel bi nabavljo ili ne,pa ako je neko uzimao neka kaže dojmove!!!!!!!!!

-------------

Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2006 u 20:12
Ček to izdaju uz novine. Poznato mi je to jeli avion... Nedugo necaci gledali neke epizode na VHS-u

-------------
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk

Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2006 u 20:50
Gledao sa, to prije par godina, posudio iz video kluba, nema toga vise u klubovima?

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk