Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tonino View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć!!!
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 12:39
zanima me u koje formatu mi moraju biti titlovi da bi mogao filmove sa titlovima gledat na dvd divx player. imam dvd divx player excello 588. ako stavim titlove koji su u .SRT formatiu ne prikazuje mi ih, a one koji su .SUB za neke filmove jako tesko pronalazim? trenutacno mi trebaju titlovi za filmove: HIDE NAD SEEK, BATMAN BEGINS, MALA EDUCACION, AMORES PERROS, SINCITY I THE RING1(japanski). Ako moze titlovi da budu na hrvatskom, a mozete mi ih i mejlat. Unapred hvala
Na vrh
_toorico_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _toorico_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 12:44
Pa nabavi subtitle workshop i onda samo spasis titl u format koji zelis. Sve titlove imas ovde na stranici.

Ažurirao _toorico_
Na vrh
tonino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 12:51

probat cu ga nac na netu negdje il mozda znas di ga mogu skinut? hvala jos jednom

Na vrh
_toorico_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _toorico_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 13:12
Na vrh
tonino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 13:40

jos jedno pitanje. skinuo sam taj subtitle workshop. kada gledam divxe na kompu preko power dvd mi se prikazuju titlovi, a kad taj isti film glčedam na divxdvd playeru ih nema. ne vide se.  spremao sam ih u SUBVIEWER 1.0 formatu i ne pomaze. u kojem formatu da ih spremam da mogu film gledat na dvd divx playeru???

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 14:03
MICRO DVD !!! Mada mozes da snimos vise prevoda (i da ime prevoda i filma budu isti ) i sam otkrij koji je format prevoda najbolji za tvoj player !
Vladika
Na vrh
tonino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 14:13
probat cu stavit u micro dvd format. na win media player mi pokazuje titlove u tom formatu a preko powerdvd mi ne prikazuje. sad cu sprzit jedan cd pa cu vidjet da li ce mi ih prikazivat na dvddivx playeru. ako bude problema,...
Na vrh
tonino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 14:15
kako da otkrijem koji mi je format prevoda najbolji, osim microdvd formata koji bi jos mogo probat??'
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 16:28
Slažem se sa svima skini si subtitleworkshop i nanovo si snimi titl i to u srt formatu nakon što si snimio titl skini si program divxtodvd i instaliraj si ga tada odabereš film i titl(ali ti mora bitit srt) titl naravno i zatim pustiš da ti film obradi u dvd formatu i onda ga snimiš na dvd i to je to
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 16:51
divxtodvd je fakat jednostvan al kvaliteta slike nije baš nešto,e i ja mu uvijek odaberem kao target DVD-5 to je znači 4.5/7Gb al nikad ne ispadne toliko,štoviše uvijek negdje oko polovice toga
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 17:41
Zasto pustas divX-e u power DVD-u ???
Vladika
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 21:48

Ja imam taj pleyer i čita   .sub   .srt i   .txt

1.Mora biti na cd ne na dvd

2.Hearts In Atlantis-Xvid-Kapetan Kuka.avi

Hearts In Atlantis-Xvid-Kapetan Kuka.sub

i to mora raditi jedino ima jedna caka ako titl u srt formatu nije ispravan neće pokazaati titlove na pleyeru iako u bspleyu na kompu rade....

Stvar je u ovome....

1
00:01:28,807 --> 00:01:32,117
- Is that the island of Haleakaloha?
- Yep.

2
00:01:33,047 --> 00:01:35,720
- We ain't stopping, huh?
- Nope.

3
00:01:35,887 --> 00:01:40,403
When I signed on, you promised
we'd be at Haleakaloha by the seventh.

4
00:01:40,567 --> 00:01:44,162
Well, this is the seventh.

5
00:01:45,967 --> 00:01:49,880
What do you know?
Me, Boats Gilhooley,

6
00:01:50,047 --> 00:01:54,802
six hitches in Uncle Sam's navy
and here I get shanghaied, huh?

7
00:01:54,967 --> 00:01:57,117
Lmagine what they'll say at Pearl.

Ako dobro pogledaš formu ovog titla vidiš da je svagdje između segmenata 1,2,3,4 svagdje samo jedan red prazan a iza 5, je dva reda razmaka .....

e zbog toga ti DivX pleyer ne čita titl pogledaj cd na kojem imaš film i titl a neće ga čitati da ćeš naći barem jednu rupu zbog koje ga ovaj ne pozna....

Ja titlove naštimavam u Subtitleeditoru

Budi mi pozdravljen.....

Kapetan Kuka
Na vrh
tonino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 14:39
stavio sam titl u microdvd format za gledat film na dvddivx playeru ali mi ne pokazuje specična slova č, ć, š, ž ... kako to popravit? da li mozda probat stavit u kjoji drugi format? pozdrav i hvala unaprijed
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 15:42

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

Slažem se sa svima skini si subtitleworkshop i nanovo si snimi titl i to u srt formatu nakon što si snimio titl skini si program divxtodvd i instaliraj si ga tada odabereš film i titl(ali ti mora bitit srt) titl naravno i zatim pustiš da ti film obradi u dvd formatu i onda ga snimiš na dvd i to je to

napravi šta sam ti napisao i sve će ti šljakat

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.