| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
molim pomoc |
Odgovori
|
| Korisnik | |
katarina1407
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: molim pomocObjavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 00:46 |
|
Konacno sam nabavila seriju Friends .Epizode su na dvd u divix formatu.Posto sam skinula neke prevode,molim sve ljude dobre volje da mi objasne kako da ih unesem.Ja sam u tom podrucju potpuni laik.Epizode su smjestene u foldere i po cetiri su u cjelini.Za prvu epizodu ide normalan prevod,ali za ove druge ne mogu ubaciti.Pomozite mi molim vas!!!!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 02:27 |
|
Ako sam te dobro razumeo: četiri epizode čine jedan .avi (ili koji već) fajl? A prevodi su za zasebne epizode?
Ako je tako, onada ćeš programom Subtitle Worshop da spojiš četiri ( sada odvojena) .sub ( ili .srt, ili...) fajla i onda ćeš imati jedan veliki prevod koji će obuhvatati četiri epizode. Evo ti link za skidanje pomenutog programa: http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw Kad budeš ovo uradila postoji verovatnoća da ti neće baš sve biti sihronizovano ( zbog mesta gde je epizoda prekinuta, gde je spojena...) pa ćeš na tim "spojevima" morati da "šteluješ" prevode, a sve opet sa ovim programom. Videćeš, nije težak za upotrebu( ima i srpski jezik i hrvatski... ) |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |