Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kafka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kafka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kafka
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 20:03

kako to da nema nikakav titl za taj film ?

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 14:40

Majstori prevedite ovaj film.....

Ako neko nema film ja mu ga pošaljem....

Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 02:08
Sjajan film, ali prevoda ni od korova..... Samo na engleskom... Ko da prevodi.....
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 11:42

Ko Da Prevodi ??????????

Maheri....nemrem ja kad neznam...

Još uvijek šaljem film ako neko želi prevesti...

Ažurirao Kapetan Kuka
Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 16:23
Ma ja imam titl na engleskom..... Ali brate, smor mi je da prevodim....
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 00:11

Kafka moze da se nadje u domacim video klubovima,

sad, ako "nahvatam" druga da mi izripuje kasetu u divx, onda ce "prevesti ga" biti maciji kasalj ;)

O tom potom, javicu vec sta se desava na tom planu:)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 00:46
Javi, pa šalji....
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 14:49

Ljudi, 'ce bidne' Kafka za desetak dana, drug je pristao da ripuje vhs, i to, ne samo taj, ali...psst ;)

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 16:02
imam ja divx da ti pošaljem...divx a ima negdje i prevod na eng...
Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 16:20
Ma imam ja prevod na engleskom.....
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 16:59

de mi pošalji lega

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 17:23
Imam divx, naravno, a imam i jedan jedini engleski titl za taj film koji moze da se nadje na Netu, ali, to je jedan od onih titlova koji nisu "verni" onom sto glumci stvarno izgovaraju, mada je smisao manje - vise isti. Znaci, neki Poljak ili Madjar su prevodili sa svog jezika na engleski, zato nije bas najpouzdaniji taj engleski titl, i zato je taj film tezak za prevodjenje. Zato ce biti najsigurnije - prepisati prevod. Imam jos nekoliko takvih filmova - Acid House, Velvet Goldmine, gde je jako tesko pratiti engleski titl, jer takodje nisu 'verni', pa ce i to vremenom da se odradi, o tom potom, cekajte da prvo sredim Zensku francuskog porucnika ;)
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 17:37

E sad je jasnije....

Ma onako sam malo prelisto film i mislim da bi trebao biti dobar...

Pozdrav svima koji se trude oko titlova......

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 13:34

DoDo

Dobar glas se daleko čuje....Pozdrav.

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.