Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UNDERGROUND 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UNDERGROUND 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: UNDERGROUND 2
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2004 u 16:00
jel zna netko gdje se nalaze screenshotovi iz igre. mislim da znam koji su fileovi, ali ne znam u kojem programu da ih otvorim.
i još jedno pitanje. gdje su save-ovi, i kako da ih prebacim na drugi komp???

hvala unaprijed
To sam ja...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2004 u 15:15

Screenshotovi? O cemu ti? Nisam vidio nigdje u igri opciju za ss... Mozes uzeti sa nekim drugim programom ili stisnuti print screen pa otvorit neki image editor i lupit paste....

A saveovi su ti u: \Documents and Settings\*ime usera*\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2004 u 23:22
ok, thanks. a u igri imaš screenshot sa tipkom F12, i to ti snimi u direktorij gdje je igra,...
To sam ja...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2004 u 23:35
pogledao sam u documents and settings, al ja tamo nemam local settings, ne znam zašto???
To sam ja...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 14:31

Moras ukljuciti Show hidden and system files....

Ak neznas di je to reci... Neznam napamet, a neda mi se gledat sad...

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 17:26

Da li neko zna kako resiti problem sa WIN XP SP2 i DirectX 9.0 povodom uspesnog pokretanja NFS underground 2...

Mislim da je bar nekom poznat taj problem kada se na winxp sp2 pokusa instalirati directx 9.0c (koji je potreban za nfsu 2)...on posle instalacije javlja i dalje da postoji onaj stari 9.0b...

hvala.

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 19:50
e našao sam, hvala na pomoći
To sam ja...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 22:38

Nema na cemu ;)

Pa SP2 dolazi sa dx 9.0c

Ti bas javlja da nemas 9.0c ili ti sam pise pa nisi ni pokreto?

Ako ti javlja da nema, probaj skinuti dx uninstaller (googlaj malo pa nadji nesto) pa uninstaliraj dx pa instaliraj na novo 9.0c

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 14:34
Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

Nema na cemu ;)

Pa SP2 dolazi sa dx 9.0c

Ti bas javlja da nemas 9.0c ili ti sam pise pa nisi ni pokreto?

Ako ti javlja da nema, probaj skinuti dx uninstaller (googlaj malo pa nadji nesto) pa uninstaliraj dx pa instaliraj na novo 9.0c

To si mi ti u predjasnjim postovima, to sam i pokusao. Medjutim, kod mene pre pokusaja instalacije dx9.0c koji dolazi na nfs2u cd-ima, imam instaliran dx9.0b (bar tako pise - u easy infu), medjutim kada pokusam instalaciju sa nfs2u cd-a ona se gotovo momentalno zavrsi i sve izgleda uspesno. Medjutim kada ponovo vidim da je jos uvek ostao dx9.0b. I posle ovoga naravno jos uvek ostaje stara poruka - WinXP izbacuje onaj prozorcic sa Send/Don't send error...

Da li treba skinuti neki patch povodom ovoga...ili sta?

Pokusao sam sa DirectX Eradicatorom...(brisati dx)

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 15:22
Reko si da imas SP2... Jel to neka early verzija? Ak da probaj lupiti neku normalnu, moda je to kao neka early verzija pa je u njoj taj bug....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 16:03
Operating System (Get Updates) Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2, v.2096 (Build 2600) Windows XP/2000/ME/98
System Memory 512.5 256.0
Processor Speed 1833.0 933 MHz
DirectX Version (Get Updates) 9.0b 9.0c

Evo sta je imam... *Podaci iz Easy Infoa igre NFS2U

Na vrh
tekla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tekla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 19:45
kako da zenske ukljucim
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 22:48

Zenske? Hmm, nisam ziher, valjda ima opcija crowds ili tak nes...

Hmmm, jel pregledavas njuze? Odi pogledaj na hr.comp.igre pa pogledaj, bilo je vec cini mi se to isto pitanje za direct x a ako nije onda postavi tam pitanje....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 22:52

@ Bikonja

ok pogledacu, hvala ti mnogo na savetima. Pozdrav!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 23:54
Nema na cemu, i drugi put...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.