Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx u dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx u dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx u dvd
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 21:17
koji je najbolji program za divx u dvd konvertanje?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 23:08
Bilo bi najbolje da prozujiš malo po forumu. Na ovu temu je bilo mnogo pisanja.
Inače po mom skromnom mišljenju to je NVE uz pomoć FFDShow -a...
Na vrh
chat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 06:26
Citiraj
Bilo bi najbolje da prozujiš malo po forumu. Na ovu temu je bilo mnogo pisanja.
Inače po mom skromnom mišljenju to je NVE uz pomoć FFDShow -a...

Mogu da razumem Darija i njegovu frustraciju  kad vidi da se ista ili slicna pitanja ponavljaju ali treba razumeti i nekog koji ta pitanja i postavlja.

Svakako se odgovor moze naci na mrezi ali bitno je koliko vremena treba na to potrositi. 

Nekome ko je upucen u tematiku deluje kao glupost da neko postavlja pitanja za koje postoji odgovor na forumu ali cesto oni koji ne znaju tematiku taj odgovor ne prepoznaju. 

Da bi shvatili o cemu pricam evo primera:
WinXP cesto izbacuje sledecu poruku u nekim slucajevima kad zelite promenite mesto nekom fileu.  "FILE CANNOT BE MOVED: USED BY ANOTHER PROGRAM"
Na mrezi nigde se ne moze naci odgovor na ovo pitanje, ali se moze naci odgovor na "FILE CANNOT BE DELETED: USED BY ANOTHER PROGRAM".  Upuceni znaju da je to ista stvar ali neiskusni to ne znaju.

Zato predlazem "Darije" i njemu slicnima ili da odgovore na pitanje ili da to ne ucine.  Skracenice takodje ne pomazu vec unese jos vecu zabunu kod neupucenih.
Moja karma je upravo pregazila tvoju dogmu...
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 11:47
OK. Chat u pravu si, ali ipak mislim da bi se prvo trebalo malo pomučiti pa tek onda tražiti pomoć (MALO!!!!!) Nije meni problem da istu priču pričam i 100 puta, u to budi siguran. Jedan od motiva zbog čega sam na ovom forumu i jeste to da pomognem ljudima ( isto kao i oni meni). Zbog toga predlažem  spooking93 da mi, ako nije pronašao šta mu treba pošalje e-mail, a ja ću mu poslati kompletno uputstvo, koje sam lično napravio i u kome se objašnjava rad pretvaranja DivX u DVD uz pomoć Nero Vision Express -a i FFDShow-a.

Što se tiče FILE CANNOT BE MOVED: USED BY ANOTHER PROGRAM imaš program "Remove On Reboot", koji će ti rešiti ovaj problem.....

Nadam se da si zadovoljan! I slobodno pitaj šta god ti treba - ako znam odgovoriću ti svakako...

No hard feelings!

Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 09:08
Zanima me kako se mogu ubaciti titlovi u DVD film koji je nastao od divx-a? Nemislim pri tom na ono urezivanje titlova kako to radi "NeroVision", već ono ubacivanje titlova kao što ima na "kupovnim" DVD-ima: titlove koje možeš isključiti i uključiti pritiskom 'subtitles' dugmeta na daljinskom upravljaču DVDplayera.
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 10:59
dvd lab pro!!!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 14:52
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

dvd lab pro!!!
Hvala na informaciji. Instalirao sam ga, ali dali netko zna 'serial number' ili crack za taj program?
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 12:31
Može li mi netko objasniti zašto mi ovaj novi VSO_divxtodvd program (koji podržava urezivanje titlova) convertira divx u dvd beskonačno sporo, dok jedna starija verzija VSO_divxtodvd mi convertira ultrabrzo, ali nepodržava titlove? Nerovision također užasno spor.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 01:00
Verovatno si stavio u MORE>> VIDEO OPTIONS -> DVD-Video , pa u donjem desnom uglu High quality (2-Pass VBR), a sa Fast encoding, bi ti slike bile sličnog kvaliteta a duplo bi brže uradio.... Verujem da je to problem u NeroVisionExpress-u ( ili imaš slab računar....)
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 13:03
Hvala, upalilo je.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:08
Molim i drugi put.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.