Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

divx u dvd

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7000
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 21:16
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: divx u dvd
Objavio: spooking93
Tema: divx u dvd
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2005 u 21:17
koji je najbolji program za divx u dvd konvertanje?

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2005 u 23:08
Bilo bi najbolje da prozujiš malo po forumu. Na ovu temu je bilo mnogo pisanja.
Inače po mom skromnom mišljenju to je NVE uz pomoć FFDShow -a...

-------------

Objavio: chat
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2005 u 06:26
Citiraj
Bilo bi najbolje da prozujiš malo po forumu. Na ovu temu je bilo mnogo pisanja.
Inače po mom skromnom mišljenju to je NVE uz pomoć FFDShow -a...

Mogu da razumem Darija i njegovu frustraciju  kad vidi da se ista ili slicna pitanja ponavljaju ali treba razumeti i nekog koji ta pitanja i postavlja.

Svakako se odgovor moze naci na mrezi ali bitno je koliko vremena treba na to potrositi. 

Nekome ko je upucen u tematiku deluje kao glupost da neko postavlja pitanja za koje postoji odgovor na forumu ali cesto oni koji ne znaju tematiku taj odgovor ne prepoznaju. 

Da bi shvatili o cemu pricam evo primera:
WinXP cesto izbacuje sledecu poruku u nekim slucajevima kad zelite promenite mesto nekom fileu.  "FILE CANNOT BE MOVED: USED BY ANOTHER PROGRAM"
Na mrezi nigde se ne moze naci odgovor na ovo pitanje, ali se moze naci odgovor na "FILE CANNOT BE DELETED: USED BY ANOTHER PROGRAM".  Upuceni znaju da je to ista stvar ali neiskusni to ne znaju.

Zato predlazem "Darije" i njemu slicnima ili da odgovore na pitanje ili da to ne ucine.  Skracenice takodje ne pomazu vec unese jos vecu zabunu kod neupucenih.

-------------
Moja karma je upravo pregazila tvoju dogmu...

Objavio: darije1
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2005 u 11:47
OK. Chat u pravu si, ali ipak mislim da bi se prvo trebalo malo pomučiti pa tek onda tražiti pomoć (MALO!!!!!) Nije meni problem da istu priču pričam i 100 puta, u to budi siguran. Jedan od motiva zbog čega sam na ovom forumu i jeste to da pomognem ljudima ( isto kao i oni meni). Zbog toga predlažem  spooking93 da mi, ako nije pronašao šta mu treba pošalje e-mail, a ja ću mu poslati kompletno uputstvo, koje sam lično napravio i u kome se objašnjava rad pretvaranja DivX u DVD uz pomoć Nero Vision Express -a i FFDShow-a.

Što se tiče FILE CANNOT BE MOVED: USED BY ANOTHER PROGRAM imaš program "Remove On Reboot", koji će ti rešiti ovaj problem.....

Nadam se da si zadovoljan! I slobodno pitaj šta god ti treba - ako znam odgovoriću ti svakako...

No hard feelings!

-------------
Za sad bez dobrog potpisa

Objavio: Sineast
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2005 u 09:08
Zanima me kako se mogu ubaciti titlovi u DVD film koji je nastao od divx-a? Nemislim pri tom na ono urezivanje titlova kako to radi "NeroVision", već ono ubacivanje titlova kao što ima na "kupovnim" DVD-ima: titlove koje možeš isključiti i uključiti pritiskom 'subtitles' dugmeta na daljinskom upravljaču DVDplayera.

Objavio: spooking93
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2005 u 10:59
dvd lab pro!!!

-------------
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.

Datum objave: 27.Studeni/Nov.2005 u 14:52
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

dvd lab pro!!!
Hvala na informaciji. Instalirao sam ga, ali dali netko zna 'serial number' ili crack za taj program?

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 12:31
Može li mi netko objasniti zašto mi ovaj novi VSO_divxtodvd program (koji podržava urezivanje titlova) convertira divx u dvd beskonačno sporo, dok jedna starija verzija VSO_divxtodvd mi convertira ultrabrzo, ali nepodržava titlove? Nerovision također užasno spor.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2005 u 01:00
Verovatno si stavio u MORE>> VIDEO OPTIONS -> DVD-Video , pa u donjem desnom uglu High quality (2-Pass VBR), a sa Fast encoding, bi ti slike bile sličnog kvaliteta a duplo bi brže uradio.... Verujem da je to problem u NeroVisionExpress-u ( ili imaš slab računar....)

-------------

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2005 u 13:03
Hvala, upalilo je.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2005 u 19:08
Molim i drugi put.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk