Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OGame
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

OGame

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Spock76 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spock76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: OGame
    Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 16:52
Igra li netko OGame?

To je web based svemirska strategija. Ako provodite dosta vremena online i volite strategije, svakako probajte igrati. Dobro je što se igra odvija i dok ste offline.

O čemu se radi kod OGame
Ti si intergalaktićni imperator koji kroz razne strategije proširava svoju moć širom više galaxija. Ti počinješ na vlastitoj planeti i gradiš sa prisutnim sirovinama ekonomsku kao i vojnu infrastrukturu. Kroz proces istraživanja dobijaš mogućnost da prisvojiš nove, modernije tehnologije kao i oružne sisteme. U toku igre češ kolonizirati nekoliko planeta, spojiti saveze sa drugim vladarima, sa kojima češ trgovati ili voditi rat.

Na vrh
Blackone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blackone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 17:04
ja igram isto tu igru tek sam počeo priaj par dana
Na vrh
Spock76 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spock76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 17:43
i ja počeo igrati prije tri dana. jesi u kojem savezu?
Na vrh
Mercenary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mercenary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 19:14
Ima tjo iz SF & UFP-a ?
JA
Na vrh
Blackone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blackone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 20:34
ja sam u savezu killers
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 12:45

CROpower savez roksa :)

hehe igram i ja, igra je prezarazna,......

tlisak aka Foxman

Na vrh
brmbota View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brmbota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 21:38
Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

CROpower savez roksa :)

je roksa. al po njima roksa CROOHM

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 23:45
CROOHM je po meni ne fer savez a cisto iz razloga sto ste nam glumili saveznike i onda odjednom raskinuli savezništvo i poceli nas napadat dok smo mi bili  u ratu sa tadašnjim BF i MF-om odnosno sadašnjim DF-ovcima... Eto toliko po tom pitanju koliko roksate po nama... ok bilo je gubitaka s naše strane ali mi vodimo rat koji nam je trenutno važniji no ne zaboravljamo....
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 00:50
Ja isto igram tlisak, koje su ti kordinate.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 17:18

Originalno postovano od strane božo božo piše:

Ja isto igram tlisak, koje su ti kordinate.

HeHe jos da ti dam i izvjestaj spijunaze od samog sebe ha? :) Nick mi je Foxman a dalje nadji sam ;)

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 23:18
I ja igram igru igra je zarazna i u savezu sam CRO_F_A
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2006 u 23:43
Ma ja isto igram igru, tek par tjedana, evo upravo večeras sam primljen u savez UFPcro. Tražio sam vaše saveze al neznam koji mi je ku**c nemogu nać. Možda bi i nekom od vas pristupio ko zna
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:26
Originalno postovano od strane Challanger Challanger piše:

I ja igram igru igra je zarazna i u savezu sam CRO_F_A

Cro_F_C nisam igro par dana i pao za dosta mjesta
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 02:23
CROpower rulz!!

Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 15:05
Cro_F svako malo ide gore dolje (2i 3 mjesto)
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 15:46
Otvorio se četvrti universe na balkan ogame-u danas u podne
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 20:24
ja sam u 2. uni ESO savez
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.