Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trebam suradnika za prevodjenje serije...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trebam suradnika za prevodjenje serije...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trebam suradnika za prevodjenje serije...
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 23:21
...Masters of Horror

naime, preveo sam cijelu prvu epku ali neke dijelove ne mogu cuti(nemam eng titl)
radi se o samo 3-4 recenice
pa ako netko skida tu seriju i voljan je pomoci(samo da mi se napise barem na engleskom te 3-4 recenice) bio bih mnogo zahvalan
glupo mi je ostaviti to prazno :)
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:09
speedy pratim te svugdje muhahahah
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:11
jebena uhoda 
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:36
čuvaj se sjene mozda sam ja, e se preovodi treshold 3 serija posto su nestali    peijevodi online nisam stigai vidjet
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:38
nema pojma, mislim da se prevodi ali nisam ni 50% siguran  koje koristi od mene, ay?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:41
pogledao sam prve dvije, malo kenjaju al je onak interesantno da se progutat, je**m ti poceo sam gledat serije jel krace traju, a imam jos bar 30-setak filmova za pogledat lud sam nis nestigem, je**m ti posao , si skupi pare za new comp?  a ced.e si poslao????????????????
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:46
nisam kurca skupio, skupo je to, znas?
sutra saljem

a ja gledao jos jedan film koji si mi poslao "green street hooligans", film bi mi bio genijalan da nisam na pocetku predvidio kraj(necu nikome spoilati) ali stvarnmo je prozirno, svaki film toga tipa tako zavrsi jebene poruke s dobrom namjerom, mrzim ih
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:48

ja jos nisam stigao pogledat kakav je prijevo jel valja??

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:50
daj pisi zareze i tocke, kurca te nisam skontao!!!
sto ti je "prijevo"? jel to rijec na urdu-u?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:54
napio sam se pa fulavam ima puno slova na tipkovnicei pa brljam nemoj se ljutit pozovi JACKA da desifrira muhahahah   24 RULZZZZZZZZ
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:58
jack ne bi mogao kurca desifrirati, zvati cu chloe 
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:00

ajd nek se javi na PM, da bude tajno heheh

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 03:32

I ovde Mad... 

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 03:33
svugdje MAD uvijek prisutan, ko muha na govnu
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 17:14

Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

pogledao sam prve dvije, malo kenjaju al je onak interesantno da se progutat, je**m ti poceo sam gledat serije jel krace traju, a imam jos bar 30-setak filmova za pogledat lud sam nis nestigem, je**m ti posao , si skupi pare za new comp?  a ced.e si poslao????????????????

šta kukaš ja imam 320 nepregledanih filmova a počeo sam gledati masters of horror ...čim skinem epizodu pogledam je a vamo filmovi i po godinu čekaju

elem pred sami kraj prve epizode... rasprava između žemske i dede u kolicima... ništa nisam čuo i skontao...samo nešto mumljaju

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 21:21
komunja al ja sam sve stizao,   od 18h do 01h sam svaki dan gutao filmove i serije, sad sam poceo skupljat a ne gledat!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 22:23

ja sam jedno vrijeme svaki dan gledao 2 filma a subotom i nedjeljom po 4

hehe to su bila vremena

Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 00:03
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

napio sam se pa fulavam ima puno slova na tipkovnicei pa brljam nemoj se ljutit pozovi JACKA da desifrira muhahahah   24 RULZZZZZZZZ

Jel to neko jacka zvao??
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 00:07

jap

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.