Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cassandra Crossing ima li tko titl?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cassandra Crossing ima li tko titl?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cassandra Crossing ima li tko titl?
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2004 u 22:40
...za ovaj film...Hvala.
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
vstojsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vstojsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2004 u 19:39
Uh, da znas da vec duze od godinu dana trazim taj subtitle, a na Internetu sam nalazio samo holandske i skandinavske varijante. Na zalost, slabo Van Stoojim sa tim jeziksonima.
Kada bih imao englesku verziju, lako bih je preveo...

BTW, da li mozda znas neku web-bazu DVD subtitlova koji mogu da se downloaduju (to su one *.idx + *.sub kombinacije, od po nekoliko MB, sto se u SubRipu presaltaju na Subtitle Workshopu prihvatljiv format)?

Pozdrav,
Vlada
Dovle
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2004 u 14:54
Ne znam, trazim i ja bar englesku verziju, lako bih je preveo. Isto sam nalazio sve ostalo, sto mi ne bi bilo od koristi...ako nadjes ajde molim te javi mi ili posalji mailom...Pozdrav.
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.