Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gta: san andreas
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

gta: san andreas

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: gta: san andreas
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2004 u 17:29

Ako netko zna bilo što o ovoj igri, je li izašla, ako nije kada izlazi i slične stvari neka napiše jer sam mislio da je igra trebala izaći 19.10 ove godine ali mi jedan tip tvrdi da je to datum izlaska za konzole.

Ako netko slučajno ima igu neka se javi na PM

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2004 u 17:30
da, prvo je za konzole a onda za pc... a to je druge godine na proljece
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2004 u 18:29

Za konzole je vec mozes nabaviti mada mi se cini da sluzbeno jos nije izasla, a za pc jos nije i jos cemo malo pricekati, neznam koliko....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2004 u 18:46
ja čekam san andreas za pc. dobit ću ga za mjesec dana.
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2004 u 23:23
Ako izadje/procuri za mjesec dana onda ces ga dobiti.... Ako ne, kak ga mislis dobiti? Neznam sad tocno kad treba izaci pa neznam tocnije komentirati...
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2004 u 08:56
igrice su već napravljene potpuno za ps2 i pc. te su igrice napravili u 1 godini. a zašto prvo ide ps2 a onda jednu godinu kasnije pc: prvo naprave igrice, testiraju ih. Tada prelaze na marketing koji traje 1 godinu, kada prođe neko vrijeme reklamiranja i dogovaranja koji će dućani prodavat te igre. Prvo ide PS2 jer su te igre skuplje i bolje se prodaju, kada prodaju većinu te igrice u skladištima tada prelaze na igru za PC. To tak ide.
IDEJA-RAZRADA-IZRADA-TESTIRANJE-PROIZVODNJA-MARKETING-
PRODAJA-ZARADA-PROFIT.
Na vrh
Skarr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skarr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2004 u 21:05
ja sam procitao na www.planetgta.com da verzija za  pc izlazi u 3.kvartalu 2005.godine(valjda oko 9.mjeseca)
Seeing Is Believing
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2004 u 21:12
istina, nesto preureduju and stuff... ;(
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2004 u 22:27
za ps2 ima san a. ja ga imam!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,166 sekundi.