Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tre uomini e una gamba ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tre uomini e una gamba ...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shoneSG View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shoneSG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tre uomini e una gamba ...
    Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2004 u 06:30

Tre Uomini E Una Gamba

iliti

Tri Muskarca I Noga

bilo english ili hrvatski / srpski .....

unapred zahvalan

Na vrh
slobelix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobelix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 12:27
Je li neko nasao srpski ili hrvatski titl za ovaj film?
Ja sam nasao engleski koji malo kasni za slikom i slovacki koji se slaze sa slikom ali ja ne razumem slovacki :)
Hajde please ako neko ima neka postuje link ili titl!

Na vrh
slobelix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobelix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 12:30
Je li neko nasao srpski ili hrvatski titl za ovaj film?
Ja sam nasao engleski koji malo kasni za slikom i slovacki koji se slaze sa slikom ali ja ne razumem slovacki :)
Hajde please ako neko ima neka postuje link ili titl!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 15:57

a talijanski ti ne bi znacio..?

evo slovenski kacim. mozda nekome posluzi...

Ažurirao kl0kan
Na vrh
slobelix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobelix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 18:32
Dosao sam i ja do slovenackog prevoda ali nazalost ni on ni italijanski mi nista ne znace  Bilo bi lepo kada bi neko ko ravnopravno prica i slovenacki i hrvatski ili srpski prevede ovo na brzaka :)
Film je fenomenalan a upravo skidam jos dva filma sa istom postavom glumaca (Aldo, Giovani, Giacomo) :)
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 20:07
ehm...govorim i slo i talijanski, al treba vremena...
Na vrh
slobelix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobelix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 20:28
Evo poklanjam ti ceo jedan dan 
Salim se, dobar sam i ja sa engleskim ali ipak sigurno nisam toliko dobar kao recimo ti sa slovenackim...
Hajde potrudi se ako te ne mrzi, ja trenutno radim na prevodu za Rowan Atkinson Live At Boston.

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 20:33

Ne znam engleski, to mi je velik minus

Prevodim trenutno Surface. Videcemo...

Na vrh
slobelix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobelix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 17:33
Ide li taj prevod klokane 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.