Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NFS Underground 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NFS Underground 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tomi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NFS Underground 2
    Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2004 u 21:05
Jel ima tko tu igricu??
Tomislav
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2004 u 23:37
Kak svi pokusavaju nabaviti uvijek igre koje nisu izasle... San Andreas, NFSU 2, KOTOR 2, Sims 2, sta ja znam sta sve...
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2004 u 09:48

Da primjetio sam da svi traže igrice koje izlaze za godinu dana, prije nego zatražite pogledajte na netu dali je izašla i kada izlazi.

Evo vam jedna super stranica na kojoj možete saznati najnovije informacije o PC igrama, pozdrav...

http://gamer.vip.hr/

Ažurirao elkaz
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2004 u 13:59

znači simsi 2 nisu izašli?

ajde ako neko zna kad bi trebali izać i to,da ne tražim

....
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2004 u 14:03
jest izaso sims 2
Fission Maild
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2004 u 14:48
da,dobio ih zamalo
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2004 u 21:07
Da, ispricavam se, napisao sam da simsi 2 nisu izasli, ali jesu. Ne pratim ni ja to bas puno, a mislio sam da nisu izasli dok sam to nabrzaka piso...
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2004 u 19:43

ajde ko ima simse 2 za komp,nek šalje plačam suhim zlatom

ako ikako mooooože da mi to stigne do 7. (riječima sedmog) desetog!

ako neko ima nek odma posta da mi sutra šalje,važno je

....
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2004 u 00:29
imam ja sims 2
MUJC
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2004 u 14:37
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

Da primjetio sam da svi traže igrice koje izlaze za godinu dana, prije nego zatražite pogledajte na netu dali je izašla i kada izlazi.

Evo vam jedna super stranica na kojoj možete saznati najnovije informacije o PC igrama, pozdrav...

http://gamer.vip.hr/

Pametno vam čovjek kaže!De se malo informirajte šta tražite, samo živcirate ljude jer je OPĆE poznato da neke igre nisu izašle!Ali vjerojatni nisi ni prvi ni posljednji što je to napisao...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.