Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - diablo II
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

diablo II

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
crapy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: diablo II
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 17:56
jel netko igra jos ovo? zakon igra, nemam bas neki jaki lik (necromancer level 52) ali trudim se...
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 23:08
jedan od najboljih hack'n'slashova preso sam igru bar 20 puta sa svim likovima i nasao sam fenomenalne stvari
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 10:31
e kako sprijecit nekog tko se teleportira da mu se napuni energija? mislim da je stvar u tome tko koga lupi prije teleporta ili tako nesto
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 20:04
ajd pomognite, frustrira me to
Na vrh
Ultima View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultima Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 11:06
Neznam točno , al ima veze s lupanjem .  Uskoro će izač diablo 3
Ultima
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 20:29
DIABLO 2 je super igra......najbolji rpg do sada!!!
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 15:33

diablo je zakon igral sam oba dijela do sada i zakon su zna li tko kada tocno izlazi Diablo 3

inace Barba je zakon

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 01:24
Ja sam imao Amazonku, level 82 u Diablo II:lord of destruction, ali sam prestao igrati...
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 02:01
Originalno postovano od strane Beni Beni piše:

diablo je zakon igral sam oba dijela do sada i zakon su zna li tko kada tocno izlazi Diablo 3

inace Barba je zakon

Nisam siguran, mislim da sam to čitao negdje na Netu, i da bi Diablo III trebao izaći za 1.5 godinu, i da ako će Diablo III biti uspješan, da će onda izaći Diablo IV negdje za 7-8 godina!!!!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 02:28

Ako želite igrat nešto kao Diablo 2,nabavite si "SACRED".......to vam je čisti Diablo klon!

Na vrh
Killer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2004 u 12:02
Želi li se netko trejdati za Diablo II?
Na vrh
BeatMasterRay View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeatMasterRay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 22:42
Wound Seeker lvl 54 asa, lvl 79 dru, lvl 15 asa
I have 2 questions for you...
First: Where's the flute?
Second: Gimme the flute(???).
Na vrh
Vegeta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vegeta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2004 u 12:24

Imam barbara na 89 levelu.SACRED je isti diablo ali s boljom grafikom.imam ga i igram ga.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeatMasterRay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2004 u 22:13
Sacred je smece :P
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2004 u 13:14

ovako formatiro sam hdd i sada vise nemogu instalirati diabllooo jer mi cd nisu nesto uredu to jest nece da ocita neku datoteku.

jel bi netko htjel poslati igru mi doma??

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeatMasterRay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2004 u 11:50
kupi od nekog...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2004 u 22:52
ma nemoj nikada necu niti mislim nego cu otici do nekoga
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2004 u 13:59
Najjači rpg je Planescape torment i amen.Nađi mi u hack´n´slash rpgu takvu priču?!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,146 sekundi.