Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Call of Duty
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Call of Duty

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Call of Duty
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2004 u 22:32
Molim vas mozete li mi pomoci oko  igrice Call of Duty?Kada je instaliram i pribacim crack i zelim uci u igricu i pojavi mi se ovo:Could not load OpenGL.  Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site.Molim vas pomozite mi.Unaprijed Hvala!
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2004 u 22:40

Nemože ti igrica loadati OpenGL drivere koji su potrebni za igranje.

Skini "novije" drivere pa probaj!

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
Roky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2004 u 13:50
Imam gforce4 mx i otisao sam na njihovu stranicu i skinuo sam ih i opet nista
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2004 u 15:44
To je i meni sralo uninstaliro sam igru i ponovno instaliro i sad radi
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2004 u 20:15

Pa lijepo ti kaže.Trebaš nove drivere.Nije da pametujem jel mi jedan frend imo ista sranja i fakat su mu riješili novi driveri baš s tom i gricom,a popravljaju i eventualna sranja s ostalim.Samo pripazi za ATi imaš Catalyst drivere,za nVIDIA ForceWare,pa izvoli...

Sorry nisam vidio da si već probao.Pokušaj sa par starijih verzija: 53.03,56.64,56.72.Ili sa www.guru3d.com skini neke njihove.ja imam 61.36 i doyaya su mi.

Ažurirao žile
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2004 u 13:17
ljepo sa novog pc playevog cd-a instaliras detonator za nvidiu. Ako nakon instalacije ne radi'??? jebiga reinstalliraj igru!
nadam se da imas direct-x 9.0b?
Na vrh
Roky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2004 u 15:25
Uspio sam .Hvala vam na pomoći
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.