Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anime Igre-sta igate trenutno
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Anime Igre-sta igate trenutno

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Anime Igre-sta igate trenutno
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 00:43
Sta trenutno igrate od anime igara ja licno igram Sonic Advanture DX i Mega Man X 6 a cekam sad jos novu verziju od Yu-Gi-Oh power of chaos
Fission Maild
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 12:19
Legend of SuperSaiyan je odlicna igra na snes emulatoru...
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Ultima View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultima Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 21:31
opet igram breath of fire 4 , ff 5  i XIII
Ultima
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 23:25
hah dobro je pa se neko sjeti nesto napisat ovdje bof 4 je super igra
Fission Maild
Na vrh
BeatMasterRay View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeatMasterRay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 22:35

Bez uvrede, al mislim da bof 4 nije dobro, naprotiv...

Nisam tip koji gleda grafiku, i imam dosta mašte (i previše) i odrastao sam na balduru, icewind dale-u, falloutu i ostalim zakon rpg-ovima, kao i na anime-u uopće, al bof4 je jedna od najlošije i najdosadnije riješenih rpg-ova uopće... SUx

I have 2 questions for you...
First: Where's the flute?
Second: Gimme the flute(???).
Na vrh
yami_squall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 00:15
....a..jesil proba odigrat tales of phantasy................a najbolja (meni) igra na SNES-u je chrono trriger
dark magican
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 15:51
Yugioh Duel Monsters for PC
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 23:15
Nažalost karte su. Dal postoji uopće neka igra Yugioh kao crtić na telki???
Na vrh
Vegeta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vegeta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2004 u 10:31

KUPUJEM YO-GI-OH IGRICU U ZAGREBU!

Daj se skuliraj s tim uskličnicima ! 

Ažurirao mzelenko
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2004 u 18:45
...koji vam je najbolji rpg.....(psx/ps2)
dark magican
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2004 u 19:28
Ja igram XIII igra je ludnica
Na vrh
Legenda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Legenda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 13:33
igram Grandiu 2 po 2. put, a FF7 ceka u ormaru
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2004 u 17:40
..grandia2 je super igra ..a ff7 da negovorin.............jel znaš da možeš spasit aeris ....
dark magican
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 14:48

Grandiu sam prešao.Kako je to dobra igrica.A za PC preporučujem Chaos Legion.Odličan RPG.Grafika odlična,priča također.Al nije uobičajen RPG da napadaš po turnovima nego napadneš čim nekog vidiš(nešta ka devil may cry)

Skračeno-prezakon

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 19:17

Do You Like Horney Bunies? 2

hehe

Na vrh
Dado6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dado6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2004 u 19:28
meni su dobre sve FINAL FANTASY igrice od squaresofta. Posebno FF8 na PS.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2004 u 02:50
ja san odigra FF od I - XI (igran XI online beta verziju) ..a najbolja mi je (što me je u dušu uvatilo ) je VIII........(probajte skinut za snes ) igricu terranigma- zabavna je i skroz je drukciji sustav borbe...
dark magican
Na vrh
Dado6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dado6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2004 u 15:59
je je. Od priče, grafike, zvuka, dužine, načina borbe. Jest da se baš nisu potrudili doraditi grafiku FF8 za PC. Ja sam je prešao barem 4 puta sva četiri cd-a. I ono što je najbolje u njoj nema varanja...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2004 u 22:46
ej yami jel ti treba orginal igra da bi je mogo igrat online mislim na ff 11 i imal offline mod za igrat??
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.