Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - •••••HIT IGRA•••••
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

•••••HIT IGRA•••••

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: •••••HIT IGRA•••••
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 22:49

Neznam koliko je pametno otvarati ovu temu ali evo (netko je rekao da ima puno otvorenih anketa "Naj igra" i slično), ovdje pohvalite igre koje ste do sada igrali, igrate ili vam se čine dobre.Naslov teme je sličan kao i od Kukine teme hit film, to sam ovdje iskoristio!

Pozdrav!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 22:51

*****Need For Speed : Underground*****

Meni do sada najbolja igrica koju sam igrao od ove vrste igara!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 23:09
CALL OF DUTY nema bolje ratne igre.

Ažurirao Neo21
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 00:50
Splinter Cell 2
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 15:29
splinter cell-pandora tomorow i empires:d.o.t.m.w.

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 19:45

Total Annihilation i Homeworld

Legende

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 20:44

championship manager 03/04---guuuušt

nfs underground

uglavnom neigram previše igrica(uglavnom simulacije utrka) ali ove dvije su jake.

....
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 11:55
Starcraft- legenda bila i legenda ostala!!!!
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 15:08

Originalno postovano od strane Masni Masni piše:

Starcraft- legenda bila i legenda ostala!!!!

definitivno

WARCRAFT III frozen throne isto odlicna igra kao i sve igre u infinityu ...

Ažurirao Maverick
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 19:32

Warcraft Regin of Chaos je zakon od ratnih Call of Duty

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 21:29

Kakva vam je        -----Far Cry-----

(koja je preporučena konfiguracija za tu igru?)

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2004 u 12:01
meni definitivno Mafia
somebody stop me
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 22:25

danas sam nakon dugo odgađanja odlučio odigrati partiju wormsa 3D mogu reć da je nevjerojatno zabavna igrica!

....
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 17:41
Need For Speed : Underground, Mafia, Commandos 1 i 2, Grand Theft Auto : Vice City ...
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 20:57
Originalno postovano od strane ivan200 ivan200 piše:

Kakva vam je        -----Far Cry-----

(koja je preporučena konfiguracija za tu igru?)

Far cry je odlicna igra, jedna od najboljih pucacina posljednjih godina.

Ja imam P4 1.8ghz 256 rama I geforce 4 mx440 i igra mi ne steka uopce. Jedino sam malo smaljio detalje

www.privlakajackass.tk
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 20:58

Deus Ex 1-fenomenalna priča

Comandoss:Bel-98 je bila revolucionarna igra no ko se tog još sječa.

Championship Manager xx/xx-legenda

Chaser-super pucačina

Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 03:36

Eh Narode neka neko odigra Hitman 3-Contracts to je igra.

Ažurirao BIG_BOSS
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 09:29

Igre jako slabo igram ali kada i zaigram nešto to je nešto tipa IcyTower ! Nemam već mjesecima instaliranu igru :-(

Inače davnih dana smo u školi pičili CounterStrike i igra je dušu dala (u mreži) !

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 19:41

Igranje preko neta je malo skup sport.

Neznam za UT ali mi nekako zdravi razum govori da je s dialup pristupom gotovo nemoguće igrati !

Znam da je frend negdje prije pokušao WarCraft i nije mu baš išlo savršeno !

Na vrh
VenomLord View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VenomLord Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 20:19

ping.- delay(zaostajanje) u igrama na netu ili lan-u

gadna stvar. dobiš čisti headshot a još ne vidiš neprijatelja na ekranu

ima program za smanjivanje pinga

možeš ga downloadati na www.pchardware.ro/download/index.php?offset=0&catid=7&ord=1 . rascijepa ti ping na oko pola

http://error-forum.tk
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.