Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rimini (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rimini (2022)

Rimini

Rimini (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, komedija, glazba

Trajanje:

114 min

Režija:

Ulrich Seidl

Scenarij:

Ulrich Seidl
, Veronika Franz

Glavne uloge:

Georg Friedrich
  >  Ewald
Claudia Martini
  >  Annie
Inge Maux
  >  Emmi Fleck
Hans-Michael Rehberg
  >  Vater Ekkehart
Silvana Sansoni
  >  Witwe
Michael Thomas
  >  Richie Bravo
Natalija Baranova
  >  Krankenpflegerin
Tessa Göttlicher
  >  Tessa
Amir Kozman
  >  Entourage
Amir Ihab Tharwat Kozman
  >  Entourage Arabischer Freund
Rudolf Haberleitner
Ibrahim Al Samarai

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rimini (2022)
    Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2023 u 08:21
Vrlo mučna socijalna drama.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2026 u 20:18

Za izbegavanje.Najlakse je praviti ovakve filmove. Depresivno u picku materinu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2026 u 23:26
Da specifican je on reziser sa svojim temama , ima i o bratu film Sparta. Treci nisam mogao da gledam.  Da jeste cista drama, jeste mucno, i kod njega nema nekog ulepsavanja. Stvarno rece jednom puppet mislim za njegov Dog Days kome preporuciti, opet meni se taj film svideo.

O ovom filmu, pa sta znam, lik je iznutra  kao vreme u  Riminiju,  prica oko stare slave, prolaznosti, zavaravanja , ali su i drugi usamljeni, neki i u problemu i traze neku ososbu, toplinu, ali je ne pronalaze.  Gde  za poroke sakuplja, pa pevanjem pred sacicom  turista i zadovoljavanjem obozavateljki, pa i iznajmljivanjem kuce. Otac je haos kako se vraca unazad.  I onda dodas jos jednu promenljivu u zivotu, dodirnu ti ono sto ti je `sveto` i dodje do raspada. 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 sati 5 minuta , u 05:11
Nah, zvuči mi suviše melanholično, pa i sam naslov me je podsetio na Alen Delona, tj na film La prima notte di quiete, takođe depresivan a i dešava se baš tamo, van sezone, tokom sivih, često kišnih dana. Skoro pročitah negde da su najtužnije one ljubavi koje su zamalo uspele, mada to nije tek tamo kakav ljubić film. Svakako vredi. A ovaj možda pogledam nekada, ima dana, život je tek preda mnom.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 sati 33 minuta , u 05:43
To iznad je trebalo da napišem u temi tog filma, no eto, ako vam je potrebna misao kakvog smislenog tipa koji pogađa teme, bolje da me zaobiđete ionako 😂 nikada čoveka od mene. 😛
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 sati 55 minuta , u 09:21
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Nah, zvuči mi suviše melanholično, pa i sam naslov me je podsetio na Alen Delona, tj na film La prima notte di quiete, takođe depresivan a i dešava se baš tamo, van sezone, tokom sivih, često kišnih dana. Skoro pročitah negde da su najtužnije one ljubavi koje su zamalo uspele, mada to nije tek tamo kakav ljubić film. Svakako vredi. A ovaj možda pogledam nekada, ima dana, život je tek preda mnom.

Dele odredjene stvari i teme, jeste depresivno, da i tamo Rimini i vreme, samo sto je oko ljubavi drugacije, i akcenat je je na necemu drugom, a i ovo je prvi film trilogije o braci i ocu. Ostaje mi treci da pogledam, stvarno pre nisam imao neku zelju. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.