Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Drama (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Drama (2026)

The Drama

The Drama (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Drama

Godina:

2026

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

105 min

Režija:

Kristoffer Borgli

Scenarij:

Kristoffer Borgli

Glavne uloge:

Ken Cheeseman
  >  Alan
Damon Gupton
  >  Roger
Dee Nelson
  >  Jill
Jordan Raf
  >  Carson
Sam Zimman
  >  Florist
Robert Pattinson
  >  Charlie
Hannah Gross
  >  Alice
Michael Abbott Jr.
  >  Blake
Zoë Winters
  >  Frances
Doria Bramante
  >  Imogene
Hailey Gates
  >  Misha
Anna Baryshnikov
  >  Sam
Zendaya
  >  Emma
Jordyn Curet
  >  Young Emma
Sydney Lemmon
  >  Pauline
Alana Haim
  >  Rachel
Mamoudou Athie
  >  Mike
Jeremy Levick
  >  Ivan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Drama (2026)
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2026 u 21:07
Jedva čekam! Ova mala Spajdermenova ženska zalutala u Dini, pesku i prašini, i Betmen koji se pojavljuje u trećem delu Dine, ima da se poput Supermena vine u visine.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2026 u 07:01
Uhhh i ja jedva čekam. em što obožavam i Zendaju i Roberta Patinsona, em što obožavam ovu tematiku, em što je ozbiljna produkcija.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2026 u 11:16
Ne čudi me kad vidim da je scenarist i redatelj Norvežanin, osjeti se iz radnje i pričanja priče, europski, skandinavski tip filma. Što znači da je dovoljno zanimljivo i interesantno filmsko dijelo.

Drama, crna komedija sa malo romanse i malo psihološkog elementa u filmu. Zabavan film jer su likovi pomalo Coenovski ekscentrični i karakterno različito vrckavi, baš su opipljivi jer su različiti, dobro su oblikovani. A i film provocira kroz likove neka pitanja koja će mislim i većina gledatelja sama sebi postaviti tj. odgovoriti. Dinamično i nervno filmsko iskustvo.

Zvuk, montaža zvuka, produkcijski dizajn, kamera, fenomenalni, tehnički aspekti filma su stvarno na visokoj razini. I da pohvalim Pattinsona i Zendayu koji su stvarno odlično odglumili, oživjeli i živjeli ove likove. Sve skupa plus.
Na vrh
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2026 u 14:43
Ukratko odličan i neočekivan, mix komedije, drame i horora. Cijela postava, na čelu sa glavnim dvojcem, super odradila posao. Preporuka!
Na vrh
pacuha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pacuha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2026 u 11:04
Ne, nikada mi neće biti jasno zašto netko prevodi film s engleskim jezikom na engleski, i to naravno prije objavljivanja srpskog ili hrvatskog titla. Ovdje na stranici ima hrpa interesantnih filmova koji imaju samo engleski prijevod. Znam engleski i nije mi problem, ali bilo bi mi drago da mi netko objasni zašto je to tako..
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2026 u 11:58
Originalno postovano od strane pacuha pacuha piše:

Ne, nikada mi neće biti jasno zašto netko prevodi film s engleskim jezikom na engleski, i to naravno prije objavljivanja srpskog ili hrvatskog titla. Ovdje na stranici ima hrpa interesantnih filmova koji imaju samo engleski prijevod. Znam engleski i nije mi problem, ali bilo bi mi drago da mi netko objasni zašto je to tako..

Titlovi na jeziku originala nisu prevodi, već transkripti za osobe oštećenog sluha, koji našim prevodiocima
dosta olakšavaju rad. Njih treba ne samo prevesti, već i tehnički srediti da se dobije pravi titl.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 03:27
Dakle, definitivno sam od filma dobio ono što sam očekivao i apsolutno sam uživao. Patinsona sam zavolio gledajući ga u Betmenu i zaista je vrhunska ličnost. A Zendaja je definitivno jedna od najšarmantnijih i najseksipilnijih glumica. Ona je unikatna. Zrači nekom specifičnošću, kakvu dugo nijesam prepznao kod neke glumice. 

A što se tiče filma u cjelini, ovo je napetije od mnogih trilera. Ovo je ozbiljno kvalitetan pristup scenariju i razradi koncepcije.  

Da ne pominjem perfektnu glumačku postavu, koja je kao stvorena za ovu priču. Ali posebna pohvala ide Alani Haim i njenom performansu. Dugo me neko tako nije iziritirao i izazvao toliku nelagodu i gorčinu. "The Drama" je stvarno vrhunsko iskustvo.   
Na vrh
goranp67 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranp67 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 08:46
Kada će biti prevod za ovaj film?
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 09:12
film je zbilja glumački i tehnički na visokom nivou. scenarij isto odlično razrađen, ali meni nije legao. bilo mi ga je mučno gledat zbog same teme. komedija, ne znam... meni nije bilo smiješno. u svakom slučaju gledanje, pogotovo za ljubitelje psihologije.
Aaa?
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 10:05
Originalno postovano od strane goranp67 goranp67 piše:

Kada će biti prevod za ovaj film?

Večeras.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 14:33
Bice Add To My Watchlist ) E sad da li cu ga odgledati ili prekinuti nakon nekih 15-ak minuta e to vec ne znam )
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2026 u 04:47
Ne znam za vas, ali mene Zendaya još uvek nije ubedila - ni u jednom filmu! Mislim da ima odlicnog menadžera/ekipu pre svega. Daleko je ona od mnogih njenih koleginica. Mlađih. Olako dobija dobre uloge, što potvrđuje moju sumnju. Sa druge strane, Pattinson se već dokazao, mada bi i on mogao da uspori sa jurnjavom za Oskara. Die My Love, ok...sad iskuliraj malo.
Na vrh
papy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2026 u 16:56
Nije me ubedio. Previše priče, previše cviljenja, previše nesigurnosti. Petisona ne volem, deluje mi kao psihopata i po tome me podseća na A. Brodija. Previše drame ni oko čega.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2026 u 18:07
Nervirajuće 4.5/10
Na vrh
ivan-pijovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ivan-pijovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2026 u 18:52
Ovo je možda film isključivo za amerikance. U zemlji gde je već decenijama problem nasilje u školi razumem zašto moraju da traže načine da skrenu pažnju na ovaj problem.. I ako smo i mi imali svoj nesrećni scenario, ipak ne možemo (hvala Bogu) da se merimo sa Amerikom po ovom pitanju.. Mislim da je priča ipak malo prepumpana i da bi prave emocije trebalo lakše da reše ovakve "prepreke", ali svakom svoje....siguran sam da ima dosta gledalaca koji će aplaudirati i na priču i na glumu..
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2026 u 13:27
Melodrama o pištoljima, puškama i idealnoj vanbračnoj zajednici.

Na vrh
Djurowsky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2026 u 11:02
Meni je ok, crni humor, neugodnjak situacije. Zabavno!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2026 u 20:54
I btw, na sta to lici da nekome ne pise ime i prezime nego u ovom slucaju ''Zendaya''. Isto tako ne prihvatam ni kad u fudbalu tako stave nekakve aliase, nickove i sl.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.