The Drama (2026)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=108060
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 19:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Drama (2026)
Objavio: Mizi
Tema: The Drama (2026)
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2026 u 21:07
|
Jedva čekam!
Ova mala Spajdermenova ženska zalutala u Dini, pesku i prašini, i Betmen koji se pojavljuje u trećem delu Dine, ima da se poput Supermena vine u visine.
|
Odgovori:
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2026 u 07:01
|
Uhhh i ja jedva čekam. em što obožavam i Zendaju i Roberta Patinsona, em što obožavam ovu tematiku, em što je ozbiljna produkcija.
|
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2026 u 11:16
Ne čudi me kad vidim da je scenarist i redatelj Norvežanin, osjeti se iz radnje i pričanja priče, europski, skandinavski tip filma. Što znači da je dovoljno zanimljivo i interesantno filmsko dijelo.
Drama, crna komedija sa malo romanse i malo psihološkog elementa u filmu. Zabavan film jer su likovi pomalo Coenovski ekscentrični i karakterno različito vrckavi, baš su opipljivi jer su različiti, dobro su oblikovani. A i film provocira kroz likove neka pitanja koja će mislim i većina gledatelja sama sebi postaviti tj. odgovoriti. Dinamično i nervno filmsko iskustvo.
Zvuk, montaža zvuka, produkcijski dizajn, kamera, fenomenalni, tehnički aspekti filma su stvarno na visokoj razini. I da pohvalim Pattinsona i Zendayu koji su stvarno odlično odglumili, oživjeli i živjeli ove likove. Sve skupa plus.
|
Objavio: TheDudeAbides
Datum objave: 04.Svibanj/May.2026 u 14:43
|
Ukratko odličan i neočekivan, mix komedije, drame i horora. Cijela postava, na čelu sa glavnim dvojcem, super odradila posao. Preporuka!
|
Objavio: pacuha
Datum objave: 05.Svibanj/May.2026 u 11:04
|
Ne, nikada mi neće biti jasno zašto netko prevodi film s engleskim jezikom na engleski, i to naravno prije objavljivanja srpskog ili hrvatskog titla. Ovdje na stranici ima hrpa interesantnih filmova koji imaju samo engleski prijevod. Znam engleski i nije mi problem, ali bilo bi mi drago da mi netko objasni zašto je to tako..
|
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 05.Svibanj/May.2026 u 11:58
pacuha piše:
Ne, nikada mi neće biti jasno zašto netko prevodi film s engleskim jezikom na engleski, i to naravno prije objavljivanja srpskog ili hrvatskog titla. Ovdje na stranici ima hrpa interesantnih filmova koji imaju samo engleski prijevod. Znam engleski i nije mi problem, ali bilo bi mi drago da mi netko objasni zašto je to tako.. |
Titlovi na jeziku originala nisu prevodi, već transkripti za osobe oštećenog sluha, koji našim prevodiocima dosta olakšavaju rad. Njih treba ne samo prevesti, već i tehnički srediti da se dobije pravi titl.
-------------
|
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 06.Svibanj/May.2026 u 03:27
|
Dakle, definitivno sam od filma dobio ono što sam očekivao i apsolutno sam uživao. Patinsona sam zavolio gledajući ga u Betmenu i zaista je vrhunska ličnost. A Zendaja je definitivno jedna od najšarmantnijih i najseksipilnijih glumica. Ona je unikatna. Zrači nekom specifičnošću, kakvu dugo nijesam prepznao kod neke glumice.
A što se tiče filma u cjelini, ovo je napetije od mnogih trilera. Ovo je ozbiljno kvalitetan pristup scenariju i razradi koncepcije.
Da ne pominjem perfektnu glumačku postavu, koja je kao stvorena za ovu priču. Ali posebna pohvala ide Alani Haim i njenom performansu. Dugo me neko tako nije iziritirao i izazvao toliku nelagodu i gorčinu. "The Drama" je stvarno vrhunsko iskustvo.
|
Objavio: goranp67
Datum objave: 06.Svibanj/May.2026 u 08:46
|
Kada će biti prevod za ovaj film?
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 06.Svibanj/May.2026 u 09:12
film je zbilja glumački i tehnički na visokom nivou. scenarij isto odlično razrađen, ali meni nije legao. bilo mi ga je mučno gledat zbog same teme. komedija, ne znam... meni nije bilo smiješno. u svakom slučaju gledanje, pogotovo za ljubitelje psihologije.
------------- Aaa?
|
Objavio: payutti
Datum objave: 06.Svibanj/May.2026 u 10:05
goranp67 piše:
Kada će biti prevod za ovaj film? |
Večeras.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 06.Svibanj/May.2026 u 14:33
|
Bice Add To My Watchlist ) E sad da li cu ga odgledati ili prekinuti nakon nekih 15-ak minuta e to vec ne znam )
|
Objavio: salemanija
Datum objave: 08.Svibanj/May.2026 u 04:47
|
Ne znam za vas, ali mene Zendaya još uvek nije ubedila - ni u jednom filmu! Mislim da ima odlicnog menadžera/ekipu pre svega. Daleko je ona od mnogih njenih koleginica. Mlađih. Olako dobija dobre uloge, što potvrđuje moju sumnju. Sa druge strane, Pattinson se već dokazao, mada bi i on mogao da uspori sa jurnjavom za Oskara. Die My Love, ok...sad iskuliraj malo.
|
Objavio: papy
Datum objave: 09.Svibanj/May.2026 u 16:56
|
Nije me ubedio. Previše priče, previše cviljenja, previše nesigurnosti. Petisona ne volem, deluje mi kao psihopata i po tome me podseća na A. Brodija. Previše drame ni oko čega.
|
Objavio: alterego
Datum objave: 10.Svibanj/May.2026 u 18:07
Objavio: ivan-pijovic
Datum objave: 10.Svibanj/May.2026 u 18:52
|
Ovo je možda film isključivo za amerikance. U zemlji gde je već decenijama problem nasilje u školi razumem zašto moraju da traže načine da skrenu pažnju na ovaj problem.. I ako smo i mi imali svoj nesrećni scenario, ipak ne možemo (hvala Bogu) da se merimo sa Amerikom po ovom pitanju..
Mislim da je priča ipak malo prepumpana i da bi prave emocije trebalo lakše da reše ovakve "prepreke", ali svakom svoje....siguran sam da ima dosta gledalaca koji će aplaudirati i na priču i na glumu..
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 11.Svibanj/May.2026 u 13:27
Melodrama o pištoljima, puškama i idealnoj vanbračnoj zajednici.
|
Objavio: Djurowsky
Datum objave: 12.Svibanj/May.2026 u 11:02
|
Meni je ok, crni humor, neugodnjak situacije. Zabavno!
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 12.Svibanj/May.2026 u 20:54
|
I btw, na sta to lici da nekome ne pise ime i prezime nego u ovom slucaju ''Zendaya''. Isto tako ne prihvatam ni kad u fudbalu tako stave nekakve aliase, nickove i sl.
|
|