Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cold Storage (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cold Storage (2026)

Cold Storage

Cold Storage (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kontaminacija

Godina:

2026

Žanr:

komedija, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Jonny Campbell

Scenarij:

David Koepp

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Robert Quinn
Vanessa Redgrave
  >  Ma Rooney
Richard Brake
  >  Wesley Jerabek
Andrew Brooke
  >  Greg
Darrell D'Silva
  >  The Rev
Clare Holman
  >  Annie
Lesley Manville
  >  Trini Romano
Justin Salinger
  >  Dr. Friedman
Sosie Bacon
  >  Dr. Hero Martins
Daniel Rigby
  >  Anthony
Gavin Spokes
  >  Griffin
Aaron Heffernan
  >  Mike
Georgina Campbell
  >  Naomi Williams
Ellora Torchia
  >  Abigail
Joe Keery
  >  Travis (Teacake) Meacham
Rob Collins
  >  Enos Minjarra
Nahel Tzegai
  >  Cuba
Lujza Richter
  >  Garbage

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cold Storage (2026)
    Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 14:06
Bice na mojoj watchlist-i. Eto. Toliko od mene )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 15:14
Zvuči kao moj broj filma, konačno film sa Neesonom kojem se radujem a šta će od njega biti, videćemo.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 20:59
NZ zasto manjka komentara. Kao da je problem ostaviti komentar.'Ajmo ljudi, svi u napad 'ajmo 'ajde, svi u napad 'ajmo 'ajde )
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 23:58
Ja komentarišem samo ono što odgledam ili što planiram da odgledam. Ovo mi ne djeluje primamljivo , bez obzira na Lijama. Ali možda odgledam.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 00:29
Slažem se, ni meni trailer nije baš nešto. Ne znači ipak da ga neću pogledati, ovisi o utiscima ljudi koji ovdje nešto napišu.
Smisleno. Ne zanimaju me konstatacije da je film dobar ili loš bez ikakvog obrazloženja zašto je to tako.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 11:37
vrlo dobar. čiste horore ne gledam, za ovo sam znao da je neš u stilu zajebancije pa jesam. nema su to što puno, moglo se još poradit na scenariju i forama, ali sasvim solidno ukupno za ono što je trebao isporučit. pogledat.
Aaa?
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 16:10
Sasvim dobar film za ubijanje vremena. Traje bas koliko treba - sat i po, nije dosadan, a nije ni los. Nije horor, nije ni neka komedija, ali moze da se pogleda. Ocena 6.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2026 u 06:40
E Boga mi dobar film, a ja sam baš očekivao suprotno. Odličan scenario, zanimljiv, upravo to je glavo oružje filma, a kad na taj način držite publiku uz ekran, znači da ste napravili sve samo ne film koji nije dobar. I konačno imamo mlade likove koji nijesu iritantni, nabijeđeni, i koji misle da su bolji od svakoga, koji su nadrkani na svakoga i koji su kao neki buntovnici. U ovom filmu su svi likovi prijatni, čak i oni manje prijatni. Svako ima neki svoj doprinos filmu i meni je to baš prijalo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2026 u 21:11
Mislio sam da je drugi film i slucajno pustili, rekoh hajde.

Prvo sam pomislio da ce biti neka parodija  na dva starija nf filma iz sedamdesetih tipa virus ,... podsetio me pocetak onaku na prvu.

Jedva smo pogledali, kratko traje pa  hajde da se ne prekida.  Mozda mi nije seo, a jos sam i umoran i trebala mi je relaksacija.

Komedija , nista mi nije bilo smesno. Nije mi ni trash. Ima boljih grindhouse  trash filmova.

Tako da sam  vec  zaboravio film.

Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2026 u 12:54
Slabašno 3.5/10
Na vrh
ivek6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivek6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2026 u 21:00
B movie
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2026 u 15:37
Liam Neeson neumorno snima, a čini se da baš i ne bira projekte u koje se upušta. Horor-komedija sa neuverljivim CGI-efektima. Scenario reciklira već viđeno na temu vanzemaljskih oblika života koji su, naravno, smrtonosni za sve ljude. Nije vredno preporuke, ali ako baš želite relaksirajuću zabavu, usudite se i dajte šansu Neesonu i ostatku glumačke postave, od kojih moram da istaknem dvoje kolega koje otelotvoruju na ekranu Georgina Campbell i Joe Keery.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2026 u 20:20
Jako slab film. sto neko rece B produkcija , malo lepsi naziv za promasaj ,nevidjeni...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,200 sekundi.