Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Cold Storage (2026)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107939
Datum ispisa: 30.Srpanj/Jul.2026 u 17:35
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Cold Storage (2026)
Objavio: beogradski
Tema: Cold Storage (2026)
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2026 u 14:06
Bice na mojoj watchlist-i. Eto. Toliko od mene )

Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2026 u 15:14
Zvuči kao moj broj filma, konačno film sa Neesonom kojem se radujem a šta će od njega biti, videćemo.

Objavio: beogradski
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2026 u 20:59
NZ zasto manjka komentara. Kao da je problem ostaviti komentar.'Ajmo ljudi, svi u napad 'ajmo 'ajde, svi u napad 'ajmo 'ajde )

Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2026 u 23:58
Ja komentarišem samo ono što odgledam ili što planiram da odgledam. Ovo mi ne djeluje primamljivo , bez obzira na Lijama. Ali možda odgledam.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2026 u 00:29
Slažem se, ni meni trailer nije baš nešto. Ne znači ipak da ga neću pogledati, ovisi o utiscima ljudi koji ovdje nešto napišu.
Smisleno. Ne zanimaju me konstatacije da je film dobar ili loš bez ikakvog obrazloženja zašto je to tako.

Objavio: brgljez
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2026 u 11:37
vrlo dobar. čiste horore ne gledam, za ovo sam znao da je neš u stilu zajebancije pa jesam. nema su to što puno, moglo se još poradit na scenariju i forama, ali sasvim solidno ukupno za ono što je trebao isporučit. pogledat.

-------------
Aaa?

Objavio: klass
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2026 u 16:10
Sasvim dobar film za ubijanje vremena. Traje bas koliko treba - sat i po, nije dosadan, a nije ni los. Nije horor, nije ni neka komedija, ali moze da se pogleda. Ocena 6.

Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2026 u 06:40
E Boga mi dobar film, a ja sam baš očekivao suprotno. Odličan scenario, zanimljiv, upravo to je glavo oružje filma, a kad na taj način držite publiku uz ekran, znači da ste napravili sve samo ne film koji nije dobar. I konačno imamo mlade likove koji nijesu iritantni, nabijeđeni, i koji misle da su bolji od svakoga, koji su nadrkani na svakoga i koji su kao neki buntovnici. U ovom filmu su svi likovi prijatni, čak i oni manje prijatni. Svako ima neki svoj doprinos filmu i meni je to baš prijalo.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2026 u 21:11
Mislio sam da je drugi film i slucajno pustili, rekoh hajde.

Prvo sam pomislio da ce biti neka parodija  na dva starija nf filma iz sedamdesetih tipa virus ,... podsetio me pocetak onaku na prvu.

Jedva smo pogledali, kratko traje pa  hajde da se ne prekida.  Mozda mi nije seo, a jos sam i umoran i trebala mi je relaksacija.

Komedija , nista mi nije bilo smesno. Nije mi ni trash. Ima boljih grindhouse  trash filmova.

Tako da sam  vec  zaboravio film.

Objavio: alterego
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2026 u 12:54
Slabašno 3.5/10

Objavio: ivek6
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2026 u 21:00
B movie

Objavio: marcobobby
Datum objave: 31.Svibanj/May.2026 u 15:37
Liam Neeson neumorno snima, a čini se da baš i ne bira projekte u koje se upušta. Horor-komedija sa neuverljivim CGI-efektima. Scenario reciklira već viđeno na temu vanzemaljskih oblika života koji su, naravno, smrtonosni za sve ljude. Nije vredno preporuke, ali ako baš želite relaksirajuću zabavu, usudite se i dajte šansu Neesonu i ostatku glumačke postave, od kojih moram da istaknem dvoje kolega koje otelotvoruju na ekranu Georgina Campbell i Joe Keery.

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 31.Svibanj/May.2026 u 20:20
Jako slab film. sto neko rece B produkcija , malo lepsi naziv za promasaj ,nevidjeni...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk