Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shelter (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shelter (2026)

Shelter

Shelter (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

107 min

Režija:

Ric Roman Waugh

Scenarij:

Ward Parry

Glavne uloge:

Jason Statham
  >  Mason
Michael Shaeffer
  >  Uncle
Harriet Walter
  >  Actress
Tom Wu
  >  Actor
Billy Clements
  >  Actor
Ryan Fletcher
  >  Actor
Gordon Alexander
  >  Actor
Rodaidh Findlay
  >  Callum
Anna Crilly
  >  Haneron
Eugenia Caruso
  >  Shop Clerk
Laurent Buson
  >  Commando
Tomi May
  >  Ross
Celine Buckens
  >  Maddison
Adam Collins
  >  Actor
Sofian Francis
  >  Actor
Steven Blades
  >  Rob Wills
Ansko Pitkänen
  >  Woman
Bryan Vigier
  >  James Workman

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shelter (2026)
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 12:39
Ovo će da bude opasna tepačina i pucačina. Čak Noris da mu pozavidi.
Na vrh
natazoka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natazoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 17:15
Hvala
Na vrh
ivek6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivek6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 21:13
onako dobro za ubiti vrijeme slaba 6/10
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 18:05
Svaki mu je film na istu foru
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 19:10
Ćelavi globus opet nekoga ubiVa......

slognuti

Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 19:16
Šta će, to mu je posao.

Ni on ga ne voli
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 13:06
a onooo... klasični film iz stathamjesvesamspohal žanra. moram priznat da sam razočaran s brojem spohanih i načinom pohanja (većinom su bili samo obični pariški i jedan neki recimo bečki brašno, jaja, mrvice/sezam, jaja, mrvice/sezam za deblju i hrskaviju koricu)... ma film je isporučio ono zbog čega je snimljen. bez problema se može jednom pogledat.
Aaa?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 16:46
Ooo, novi Stetam, to gledam čim krknem ovih nekoliko epizoda iz nove sezone Death in Paradise. 
O njemu mislim otprilike ovo što je brgljez gore natuknuo.
Zna se kakvi su mu filmovi, ko voli (ja volim) nek izvoli, a ko ne voli nek traži dalje.
Na vrh
Schindler23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 17:27
Ubij sve i vrati se sam, klasika od Jasona iako moram priznati kako je imao cak puno boljih skokova na olimpjskim igrama u skokovima u vodu nego sto je ovaj film, ali svakako vrijedi pogledat tko voli akciju.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 18:56
Volimo te Statame, snimi nove filmove,
dokrajči sve negativce, pobij sve krivce!
Na vrh
ivica-plazonic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivica-plazonic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 18:57
Statham rado kažnjava nevaljalce i to volimo, ovaj akcijski uradak je vidio dobru akciju samo kad je režiser viknuo: Akcija, i to je sve. Šablonizirana patetika/pucanje. do boli dosadno i viđeno 7.859 puta.. preskočiti tko ne mora
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2026 u 23:20
Jos jedan film u nizu koji samo pokazuje da je holivud propao odavno, glumac kao glumac uvek isti, akcija udri, vuci, razbij, unisti, ali to je on, e sad sto neume da odbije ovakve glupendarije od filma to je na njemu ali verovatno jos ima ljudi koji vole ovakve filmove, volim ih i ja ali druze ovo je prevrsilo svaku meru, samo jedan mali deo na pocetku filma i odma mi se smucio: kad spasava devojcicu u moru , donosi je do camca, on pokusava da udje u camac ona je skoro udavljena i u besvesti i onda druze !!on ulazi u camac a ona se za to vreme hvata za rub camca i drzi jer je nemoguce da postavis onesvescenoj poluzivoj osobi ruku na camac ili bilo sta onako a da nesklizne , ona se drzi onda je on uvlaci u camac i onda je ozivljava , e tu je film zavrsio za mene, jesam ga odgledao ali tu je bio kraj,jako glupo i providno , volim akcione filmove kakvi god da su ali ovo, sta reci vise , ko nije gledao pa bas i nemora...

Ažurirao Shadow07. - 26.Veljaca/Feb.2026 u 01:08
Shadow
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2026 u 20:16
Evo sad se ovi u Holivudu spremaju za štrajk glađu zbog vaših stručnih komentara. Statam pročitao i reko da će glavu da obrije iz revolta. Nemiri se spremaju u Holivudu, policijske snage su u pripravnosti. Svi su potrešeni vašim komentarima. Ne palamudite bre puno, film je sasvim na mestu.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2026 u 20:42
Druze TI tako mislis, prihvatamo, mi nemislimo tako i to je to, svako ima pravo na svoje zapazanje prema svom iskustvu, i onome sto mu se svidja i sta vise preferira, a to pala.....e nije ti za ovde, ovde SVAKO ima pravo da napise sta misli ili sta je zakljucio po svome o nekom filmu seriji itd, niko ovde nije strucnjak iz zirija za oskare vec smo svi ovde uglavnom obicni ljudi,koji podele svoje misljenje, sto bi nekome bilo sasvim dovoljno da odluci dali da trosi vreme na nesto ili ne, samo nemoj tolko da se uzbudjujes(mada ko ti brani mozes i dalje to da radis ako smatras da treba) ...inace zaboleme komsijska kvaka za holivud dali se oni potrisu ili ne samo lagano...

Ažurirao Shadow07. - 26.Veljaca/Feb.2026 u 20:47
Shadow
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2026 u 05:29
Posljednji put kad mi se svidio neki Stathamov film, bilo je 2021. kad je izašao "The Wrath of Man". Dopao mi se "The Beekeeper", jer je donio neku najnemilosrdniju Stathamovu ulogu, pa mi je to bilo originalno na neki način. Ovaj film je bezveze, jer bukvalno je isti kao milion drugih akcionih filmova. Ista priča, ista radnja, isti koncept, sve na potpuno istom šablonu. Nema tu ništa interesantno, sem Stathama, koji je univerzumski brend. Da nema njega, vjerovatno bi većina nas preskočila ovaj film. Vrijeme je da se Statham vrati saradnji sa Luc Bessonom, jer samo tako bi mogli da dobijemo neko djelo vrijedno pažnje. Obožavam i akcione filmove i Jasona, ali ovakvi filmovi me smaraju.
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2026 u 19:28
Shadow07# izvini,ti lelemudiš
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2026 u 09:46
Ko voli taj voli i gleda. Ja volim i gledam ,dzaba vase kritike. Stetham forever.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 00:56
Niko nijje rekao da gluma i glumac i ono sto covek radi nije dobro, on je svoj deo posla odradio kao i uvek na vrhunskom nivou , ali taj sindrom brate rambo i slicni superheroji koji sve ubiju i nikad im nista nebude, taj izlizani klise price spasava , deca, ono ovo, sve postalo isto, odgledao sam film jer volim akcione filmove narocito sa rangom glumca kao sto je Dzejson Stejtam , i ako nisi neki zaljbljenik u akcioni zanr i nepratis filmove onako bas ozbiljno , bar 45 godina onda bi ti ovaj film bio extra ali nekome nazalost i nije, nesporim tudja misljenja i diskusiju o filmu i samo o filmu, ovde su ljudi ( ne svi) toliko sujetni i ostrasceni( neznam zasto i cime) da napadaju na licnoj osnovi a jos i vredjanje, malo glupo zar ne, bato , idemo redom : ulica, oci u oci ne iza tastature pa pala....e , onako muski , mada nije ni to resenje, ipak smo ovde ( bar ja a i vecina normalnih ljudi koji su clanovi ovog vaznog sajta) zbog filmova a ne zbog licnih frustracija prema nekome, samo kinematografija druze, sve drugo odpada, nadam se da me , bar oni ( a to je vecina) koji su tu zbog filmova i serija i slicnoga, razumeju, pff toliko pisanja zbog jednog vec vidjenog prosecnog sasvim obicnog filma, ali ok ...odjavljujem se sto se bar ovog filma tice...p.s. svi su u pravu , i niko i nije ...

Ažurirao Shadow07. - 01.Ožujak/Mar.2026 u 20:18
Shadow
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2026 u 19:10
Svetašuma je odavno dotakla dno života, ali tu je Ćela da i dalje vadi prosek, održava ih jednim te istim baljezgarijama i maštarijama, dokle će tako, valjda beskonačno, i ako!
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2026 u 19:33
Mizi, covek radi posao, nekad je bio stalone, Stiven Siga, i jos mnogi koji su drzali u zivotu taj holivud, itd, eto sad ovaj, voli narod zbrda zdola,pogledam i ja sve to, vise zbog glumca i razbibrige nego zbog nekog jakog haha kvaliteta filma , ustvari sve si rekao....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.