Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primate (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Primate (2025)

Primate

Primate (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

horor

Trajanje:

92 min

Režija:

Johannes Roberts

Scenarij:

Johannes Roberts
, Ernest Riera

Glavne uloge:

Miguel Torres Umba
  >  Ben
Ben Pronsky
  >  Ben
Nick Romano
  >  Police Officer
Kieran Deane
  >  Airport Goer
Joe Abercrombie
  >  Book Publisher
Robin Chalk
  >  Interpreter
Charlie Mann
  >  Drew
Stuart Whelan
  >  Passenger

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Primate (2025)
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2026 u 21:13
Oš li neko da prevede ovo majmunče preko ulice?
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2026 u 21:44
Originalno postovano od strane Gremlin_ Gremlin_ piše:

Oš li neko da prevede ovo majmunče preko ulice?

Idi u potražnju prevoda za filmove pa tamo zatraži.
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2026 u 07:53
Mogao bi i ti rukave da zasučeš malo.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2026 u 16:30
Originalno postovano od strane Gremlin_ Gremlin_ piše:

Mogao bi i ti rukave da zasučeš malo.

Kad malo poprave ovaj sajt tj. forum, a dok se to ne desi moji prevodi su na pauzi.
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2026 u 21:03
Kapiram te skroz.Ovde treba generalka jedna.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 04:49
Obožavam slešere i ovo bi bio jako dobar slešer, da ne vrijeđa inteligenciju. Neću da spojlujem, ali morali su ovo da uvrste u scifi, čisto da opravdaju neke stvari. Djeluje mi kao film je inspirisan jednom scenom iz filma "late night with evil", samo što je ta scena vrijednija nego cijeli ovaj film.

Ažurirao TotenhemovFanatik - 13.Veljaca/Feb.2026 u 23:52
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 13:50
Prekinuo, udavio me je a ionako sam ga pustio tek da vidim premisu, nije mi do majmuna. Nisam voleo ni pređašnje, dok mi je filmsko petljanje oko tako čega bilo novo, ni Monkey Shines, ni Link, ni Shakma, In the Shadows of Kilimajaro, sve to sa majmunima kao opasnostima po ljude, njihovo mahnito divljanje, kao tema mi stvarno nigde nije bilo dovoljno interesantno.

(pa, bio je neki avanturistički još iz tamo negde sredine 1960ih, zaboravih naslov, avion se srušio u kakav predeo kojim vladaju da li teritorijalni babuni, pa se preživeli putnici moraju izboriti i sa majmunima, to mi je bio ok film ali je koncept tu sam po sebi drugačiji, drugi i žanr, nije tek kao horor sa majmunima, nebitno, setiću se valjda naslova 🤣)
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 13:56
Sands of Kalahari 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 14:00
Dabome 👍

Um mi trokira, naslovi mi se muljaju, odmah sam bio pomislio na Flight of the Phoenix ali sam znao da nije to - to, pa rekoh sebi "mani to sada bolje" 🤣
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 14:01
Originalno postovano od strane Goran87BG Goran87BG piše:

Sands of Kalahari 

Preteko si me. 

Ima sad i bluray snimci a i dobri prevodi za taj film

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 14:09
Hvala svakako obojici ☺️

On je prelepo snimljen, vizuelno je baš bogat film, koliko se sećam. Zato mi um i pobrljavi tako, iz iste godine je i Flight of the Phoenix, takođe vizuelno bombončica od filma, sa svim nijansama pustinje. Jesu kanda drugačiji ali opet i nekako ipak povezivi Sands of Kalahari i Flight of the Phoenix, taman za kakav mini filmski maraton, onima koji su željni klasičnijih avantura. 👍
Na vrh
Luther85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Luther85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 15:44
Zna li se kada će prevod za Primate?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 18:44
Originalno postovano od strane Luther85 Luther85 piše:

Zna li se kada će prevod za Primate?

Koga i kada primate?

LOL
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2026 u 15:05
Horor koji me je baš obradovao i premašio moja skromna nadanja da će osigurati jednokratnu zabavu. Zanimljiv scenario, zanatski vešta režija i pristojna gluma, jesu aduti. Kombinacija slasher segmenata sa akcijom daj pun doprinos gotovo stalno prisutnoj napetosti. Dopao mi se posebno uvodni deo, prezentovan misteriozno što publikuodmah involvira u priču. Specijalni efekti takođe zaslužuju pohvale, jer glavni negativac izgleda autentično, poput pobesnele životinje. Ljubitelji žanra ovo ne smeju da propuste.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.