| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Swear (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ivoii
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Kolovoz/Aug.2025 Lokacija: Vk Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: I Swear (2025)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2025 u 17:45 |
|
Jedan od boljih filmova zadnjih godina
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 04:17 |
|
Zašto se, prokleto, ne govori o ovom filmu? Zašto niko ni riječi na bilo kom dijelu interneta ne kaže o ovom dragulju? Ovo je remek - djelo, remekčurda. Ovo je film za oskara.
Kao neko ko nikad ne čita radnju filma i ne informiše se, kako bi u hodu otkrivao sve što trebam da otkrijem o nekom filmu, ovo sam počeo da gledam očekivajući neku prosječnu komediju o toretovom sindromu. Međutim, kako je film odmicao, shvatao sam da ja gledam nešto što je božanske klase, nešto što je iznad svih očekivanja. Ne znam da li je savršenija koncepcija, scenario ili gluma, naročito kod glavnog glumca Roberta Amaja. Ovaj čovjek je toliko perfektno odigrao ulogu, da sam morao da ga izguglam da vidim da li on zaista ima toretov sindrom ili je samo previše talentovan glumac. Pohvale i na račun mladog Skota Elisa Votsona, koji igra ulogu Džona u prvih pola sata filma i , baš poput Amaja, to radi besprjekorno. Ovo je najsmješnija i najduhovitija nekomedija koju sam gledao. Ovo prosto nije komedija, ovo je drama, koja govori o teškoj bolesti. Film u kojem se saosjećate sa Džonom, ali i sa svima sa kojima Džon ostvaruje interakciju. Svjesni ste da gledate tešku priču, tešku i tužnu dramu o momku, koji ima bolest. A opet, umirete od smijeha gledajući. To je najoriginalniji filmski poduhvat koji sam vidio u posljednje vrijeme. Režiser Kirk Džouns je ranije radio razne komedije, ali ovaj put je stvorio filmsko remek - djelo, duhovitije od svih njegovih komedija, a kao što rekoh, ovo nije komedija. Ovaj film me jako podsjeća na film 'C.O.D.A', u koji sam se te 2021. godine zaljubio na prvi pogled i odmah rekao da je za oskara. Na dodjeli, moja želja se ostvarila, moj favorit je pobijedio, a uz 'Best Picture' za 'C.O.D.A-u', Troj Kotsur je postao druga osoba sa oštećenim sluhom koja je dobila oskara za najbolju sporednu ulogu. Preponosan sam bio gledajući sve to, a sada ponovo imam sličan osjećaj. Šta će biti s ovim filmom, ne znam, ali ovo mora da dobije mnogo više pažnje, nego što je to do sada bio slučaj.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 11:58 |
|
Ima li prevoda aka prijevoda?
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 03:10 |
https://titlovi.com/titlovi/i-swear-415611/ Mizi, izvoli, a zahvali gospodinu @lovac666
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 16:48 |
|
Preporuka!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 22:24 |
|
Eto i ti da pohvališ još nešto od friškijih filmova, krenulo te je, mada zaboravih šta ti je još ovih dana bilo filmski potaman. ☺️
Brine me to sve drama, istiniti slučaj pogotovo izbegavam, no na IMDb se navodi i "dark comedy" što me pa privlači. Ovde su doduše i Shirley Henderson i Peter Mullen, pa bih mogao dati šansu filmu. Šta ti kažeš Mizi, biva li film ujedno i blesav/zabavan ili se ipak priča drži više kakvih "ozbiljnijih" tonova? Neka je tema kojekakvih naših stanja suštinski ozbiljna, to nije razlog da ne bude i duhovito i luđe prikazano to sve. Taj deo me buni, jer je mukica verovati imdb-u sa tamošnjim žanrovskim odrednicama 😂 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 10:58 |
|
Ima tuge, ima svega, i ušteda je mega!
|
|
![]() |
|
Boxter7
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 22:13 |
|
Izuzetan film! Henderson izdominirao. Dao bi mu Oskara ne bi trepnuo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2026 u 00:53 |
|
Nemam stav o filmu, ide mi upravo na ekranu, ok je svakako, nego su me nasmejala moja slična iskustva sa ocem i direktorom škole (nevezano doduše za turetov sindrom). Shirley Henderson je odlična, nju sam mnogo voleo u filmovima od pre 25 ili tu negde godina, Intermission i šta sve ne, gde god sam je gledao bila je odlična pa ne čudi to što razbija i ovde. 👍
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2026 u 11:44 |
|
Hm... tema odlicna, film prosek. Mozda cak i ispod proseka. Nije komedija a nije ni drama. Malo jaci dokumentarac. Steta, bilo je prostora za odlicnu dramu jer je tema takva. Ocena 6.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2026 u 21:28 |
|
Meni je dobar film, da je bilo prostora da se malo dotera , da se produbi malo, bilo je, ali mi i ovako ne smeta, uvid i da se posalje poruka. Onako ljudski film, vredi pogledati.
|
|
![]() |
|
mgrobar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 14:52 |
|
Totenhemov fan,kao i moj brat je napisao sve kako bih i ja rekao,ali je objasnio sustinu i lepotu i znacaj filma mnogo bolje nego sto bih ja.Sad neko napise kako je gluma losa,ispod proseka.Film je fenomenalan,sad pocinjem Japansku pa Koreansku verziju Even If This Love Disappears from the World Tonight ..
Mnogi ovde komentarisu neke filmove fenomenalni,a ono ispod proseka,ili mi ne leze.Ne bih nabrajao sad koji su,svako ima svoj ukus.
Ovaj film je 10 od 10 za mene
|
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 18:22 |
|
jedan prekrasan film sa porukom/poukom. fanatik je to odlično formulirao "najduhovitija nekomedija". vrh u svakom pogledu. još samo mogu reći, obavezno gledanje.
|
|
|
Aaa?
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2026 u 16:54 |
|
Negdje u nekoj temi o besmislenim i bespotrebnim biografijama raznoraznih krvožednih ubojica u glavnoj ili sporednoj ulozi, napisao sam da je I Swear - potreban.
Na žalost sam to napisao jer koliko god se društvo pomiče naprijed, to je puževim korakom zato što nas zli ljudi nastoje vratiti u pećinarska plemena. Zamislite sebe u prilici da stanete ispred engleske kraljice majke, pokoj joj duši, i povičete fucc da queen!A ta i takva kraljica majka, sljednica kolonizatorske kulture pljačke i ubojstava, shvaća i prihvaća o čemu se tu radi i nonšalantno prelazi preko uvrede. S druge strane, ološ s ulice, đubrad koja bi vlastitu majku prodala za 2 centa, maltretira čovjeka koji nije birao bolest koju ima, kojoj se ne zna lijek, jer oni znaju bolje od liječnika i nekakve kraljice. Nemojte misliti da bagra postoji samo u britaniji, dovoljno je pogledati komentare na vijesti po raznim portalima. To je gamad koja smatra da šerijat mora postati zakon u civiliziranom svijetu, i da je lik ne daj bože umjesto fucc kraljicu viknuo fucc mohammad, da bi lika trebalo listom smaknuti. Ne očekujte sapuničarsko srceparajuću priču, očekujte dokument o ekstremnom primjeru bolesti za koju lijeka nema, ali više od toga, dokument o prihvaćanju i neprihvaćanju u suvremenom društvu. Za razliku od karcinoma, ova vas bolest neće ubiti, ali će vas pratiti do kraja života, patit ćete se kao da patnje nema dovoljno, pa se postavlja pitanje što je gore - samo zato što nam je društvo gnjilo. Ovo je jedan od onih filmova koji ima snagu promijeniti zakon kao korejski Silence. Biografija i za one kojima je pun ku**c nebitnih biografija. Očekujem ako ne u Britaniji, da se zakon promijeni kod nas i da se bilo kakvo zlo odnošenje prema osobama sa Turetovim sindromom kažnjava dugotrajnim zatvorom u El Salvadoru. Mastwoč. |
|
![]() |
|
alterego
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 09:54 |
|
Dobar 6.5/10
|
|
![]() |
|
gastarbajter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 22:16 |
|
Odlićno!
|
|
![]() |
|
BianconeriDiBelgrado
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 02:35 |
|
Предобар филм, микс емоција од почетка до краја филма...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |