Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IT: Welcome to Derry (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IT: Welcome to Derry (2025)

IT: Welcome to Derry

IT: Welcome to Derry (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ono: Dobro došli u Derry

Godina:

2025

Žanr:

fantazija, horor

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Thomas Mitchell
  >  Colonel Fuller
Bill Skarsgård
  >  Pennywise
Matilda Lawler
  >  Marge Truman
Maya McNair
  >  Patty
Arian S. Cartaya
  >  Rich Santos
Hannah Storey
  >  Rhonda
Stephen Rider
  >  Hank Grogan
Blake Cameron James
  >  Will Hanlon

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IT: Welcome to Derry (2025)
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2025 u 06:17
Ovo bi gledao da je mini serija, ovako ko će posle čekati 3 godine da nova sezona izađe.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2025 u 10:30
Prva epizoda - obećava! Mada, serija podseća na Stranger Things...
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2025 u 12:40
Pa iskreno mislim da ce ovo biti samo ponavljanje svega vidjeno samo u drugom vremenskom periodu. Postujem i volim da citam KInga,IT mi je jedna od omiljenih Njegovih romana ,ali ovo ne znam jel on uopste ucestvovao u ovome ako jos i nije onda stvarno ne vidim smisao sem naravno zarada.
Na vrh
HiDe View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2025 u 22:03
The worst Sci-Fi TV show ever.King failed 100% (my appinion, sry).
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2025 u 09:03
I stalno Kralj, beskonačno ćemo biti svedoci adaptacija njegovih "remek" dela, i naši unuci i paraunuci gledati će to, lijevica, desnica, centralno, ooooo, tko će shvatiti to???
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2025 u 12:15
Meni je i druga epizoda sasvim ok...
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2025 u 09:51
Moram sebe da demantujem,ovo je meni izvanredno,prva epizoda pa savrsena sa iznenadjujuce brutalnim krajem,druga mirnija ali odlicna. Bas neocekivano prijatno iznenadjenje.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2025 u 10:01
Hajde nastavite da delite utiske, pa ako nastavite u tom tonu možda me i "kupite"! Inače sam bio kategorički protiv da se dalje bavim tom tematikom, pogotovo u formi serije...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2025 u 10:32
Sve što je majmunsko, nije mi strano.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2025 u 16:31
Znači utisci su do kraja ostali pozitivni. Ništa, vreme je da sakupljam zimnicu ponovo, iako sam sa vrlo mnogo skepse dočekao novo mamuzanje klovnovskih ideja.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2025 u 21:38
Gledacu i jedno a mozda i drugo mada meni iskreno nije jasno porediti ove dve serije ali 'ajde ))))
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2025 u 22:22
Dobra serija , nadam se da ce ovako nastaviti i sa drugom sezonom.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2025 u 09:25
Serija je dobra,ima mana ali sve u svemu su pozitivni utisci.
Ima svega i brutalna je ali se ne preteruje.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2025 u 17:27
Prva epizoda šokirajuće odlična. Sold! Clap
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2025 u 21:03
Moralo je bolje. Prva epizoda, onako krvava, je nesto i nagovestavala, kakav takav horor, medjutim nista od toga. Sve se razvodnilo i vise je licilo na Stranger Things nego na IT. Nikakvog horora, nikakvih strasnih scena, nikakve napetosti... postali su tinejdzerska serija. Moze da se pogleda ali to nije to. :)  Ocena 5. 
Na vrh
Heryshaf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Heryshaf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 20:19
Serija je solidna, za ocenu 7. Deca su preglumila a stariji su imali površne likove. Naravno, klovn je bio na visini zadatka. Serija je imala priču, dobar uvod, zvezda padalica koja je u davnim vremenima na planetu donela iskonsko zlo-žderača svetova, vojska koja istražuje i unosi ozbiljnost u ceo tok događaja, misterija oko nestanka dece. Sve je bilo tu, međutim, na početku se osetio manjak kvaliteta u scenariju, režiji, glumi. Moglo je to bolje, sa više straha, horora, a ne da se kopira Stranger Things i deca vode glavnu reč. Vojnici su se ponašali amaterski, Jovan Adepo sve epizode u nekom grču, totalno neubedljiva gluma. Imalo je materijala da bude kultna horor priča, na kraju samo bajka.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 20:21
Klovn koji ubija decu....
Ništa morbidnije Kralj nije mogao da smisli, demonizovani smrad.
Njega veličaju, a da se ja pitam spalio bih sve njegove knjige.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2025 u 08:20
Na svu srecu i moju srecu naravno nista se ti ne pitas drug moj.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2025 u 08:20
I nemoj vise kralja da mi diras 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2025 u 09:00
LOLLOL
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Njega veličaju, a da se ja pitam spalio bih sve njegove knjige.

LOL LOL LOL LOL Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.