Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Black Phone 2 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Black Phone 2 (2025)

Black Phone 2

Black Phone 2 (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Crni telefon 2

Godina:

2025

Žanr:

horor

Trajanje:

114 min

Režija:

Scott Derrickson

Scenarij:

Scott Derrickson
, Joe Hill
, C. Robert Cargill

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  The Grabber
Jeremy Davies
  >  Terrence
James Ransone
  >  Max
Simon Webster
  >  Felix
Jacob Moran
  >  Billy
Jazlyn Wong-lee
  >  Mean Girl
Dexter Bolduc
  >  New Kid
Chase B. Robertson
  >  Spike
Shepherd Munroe
  >  Cal
Julien Norman
  >  Wild Bill
Madeleine McGraw
  >  Gwen
Mason Thames
  >  Finney

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Black Phone 2 (2025)
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 13:57
Kao i u slučaju prvog filma - O.K. Možda za nijansu ili dve slabije od originala, ali ako uzmem u obzir šta se sve snima pod plaštom horora u poslednje vreme, ovo je, ipak, zadovoljavajuće iskusutvo :)
Na vrh
Boris-HA View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boris-HA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 18:12
Гледао Први, свидео ми се,  овај други почео па прекинух.
Међутим када сам видео Игин Пост највероватније ћу га одгледати јер не сумњам у Игине речи.
2025 - Max
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 13:41
Meni je baš legao. Odličan!
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2026 u 18:56
Nemam blagog pojma šta sam gledao, bukvalno. 😂
Nema veze što je ovo upadljivo rađeno na silu, malo nastavaka nije, nema veze ni to što mi nije pogodio išta iz prvog filma, inače ne volim kada se samo ponavljaju ionako, zašto bih stalno gledao isti film, još bolje kada se ne podilazi publici već se radi svoje, drugačije sve. Ali ovo mi je zbilja bilo nepovezivo, konfuzno, potpuno nepotrebno. Razumem to da kada film košta manje od 20 miliona $ a zaradi 160+ miliona da će naravno brže-bolje raditi drugi deo, kako bih ih pa i krivio, tek u ovom konkretnom slučaju, sa ovakvom pričom i "povezivanjem" nisam bio u stanju da razumem i makar donekle ispratim šta se uopšte dešava (i zašto) na ekranu. Čak se i ne radi o tome da mi se eto samo nije dopao, stvarno nisam razumeo išta u filmu. Nemam pojma o čemu je.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.